نمایش قدرت با کمک روسیه

بازدید کیم جونگ‌اون و دخترش از نخستین ناوشکن کره شمالی؛

تاریخ انتشار : ۱۱:۰۵ ۱۱-۰۲-۱۴۰۴

کیم جونگ‌اون، رهبر کره شمالی برای مشاهده آزمایش پرتاب موشک، بار دیگر به بازدید از ناوشکن تازه راه‌اندازی‌شده کشورش رفت؛ کشتی جنگی‌ای که نخستین ناوشکن در تاریخ کره شمالی به شمار می‌رود و نمایش عمومی دیگری از تلاش این کشور منزوی برای مجهزسازی نیروی دریایی خود به سلاح‌های هسته‌ای است. کیم و دخترش، جوآئه، هفته گذشته این ناوشکن ۵ هزار تُنی را که «چو هیون» نام گرفته و به گفته پیونگ‌یانگ به قوی‌ترین سامانه‌های تسلیحاتی نصب‌شده بر روی یک کشتی دریایی مجهز است، رونمایی کردند. در مراسم راه‌اندازی این ناوشکن در روز جمعه در بندر غربی نامپو، کیم ساخت این کشتی را «نقطه عطفی» در روند نوسازی نیروی دریایی کره شمالی توصیف کرد. نام «چو هیون» برگرفته از نام یکی از ژنرال‌ها، سیاستمداران و چریک‌های جنگ کره اگرچه نیروی دریایی کره شمالی همچنان نسبت به نیروی دریایی کره جنوبی عقب‌مانده است، اما این ناوشکن یک تهدید امنیتی جدی‌ محسوب می‌شود، چرا که می‌تواند قابلیت‌های تهاجمی و دفاعی کره شمالی را به‌طور چشمگیری تقویت کند. خبرگزاری رسمی کره شمالی (KCNA) روز چهارشنبه اعلام کرد که کیم در روزهای اخیر، شاهد آزمایش موشک‌های کروز مافوق صوت و استراتژیک، موشک‌های پدافند هوایی، تیربارهای خودکار و سامانه‌های جنگ الکترونیک نصب‌شده روی این ناوشکن بوده است. طبق گزارش، کیم «از ترکیب تسلیحات تهاجمی قدرتمند و سامانه‌های دفاعی متعارف کشتی ابراز رضایت کرده و دستوراتی برای تسریع روند هسته‌ای‌سازی نیروی دریایی کشورش صادر کرده است.» او همچنین در مراسم راه‌اندازی این ناوشکن، اعلام کرد که ساخت یک زیردریایی هسته‌ای، گام بعدی در تقویت نیروی دریایی کشورش خواهد بود.

تبریز امروز:

کیم جونگ‌اون، رهبر کره شمالی برای مشاهده آزمایش پرتاب موشک، بار دیگر به بازدید از ناوشکن تازه راه‌اندازی‌شده کشورش رفت؛ کشتی جنگی‌ای که نخستین ناوشکن در تاریخ کره شمالی به شمار می‌رود و نمایش عمومی دیگری از تلاش این کشور منزوی برای مجهزسازی نیروی دریایی خود به سلاح‌های هسته‌ای است.

کیم و دخترش، جوآئه، هفته گذشته این ناوشکن ۵ هزار تُنی را که «چو هیون» نام گرفته و به گفته پیونگ‌یانگ به قوی‌ترین سامانه‌های تسلیحاتی نصب‌شده بر روی یک کشتی دریایی مجهز است، رونمایی کردند.

در مراسم راه‌اندازی این ناوشکن در روز جمعه در بندر غربی نامپو، کیم ساخت این کشتی را «نقطه عطفی» در روند نوسازی نیروی دریایی کره شمالی توصیف کرد. نام «چو هیون» برگرفته از نام یکی از ژنرال‌ها، سیاستمداران و چریک‌های جنگ کره

اگرچه نیروی دریایی کره شمالی همچنان نسبت به نیروی دریایی کره جنوبی عقب‌مانده است، اما این ناوشکن یک تهدید امنیتی جدی‌ محسوب می‌شود، چرا که می‌تواند قابلیت‌های تهاجمی و دفاعی کره شمالی را به‌طور چشمگیری تقویت کند.

 

خبرگزاری رسمی کره شمالی (KCNA) روز چهارشنبه اعلام کرد که کیم در روزهای اخیر، شاهد آزمایش موشک‌های کروز مافوق صوت و استراتژیک، موشک‌های پدافند هوایی، تیربارهای خودکار و سامانه‌های جنگ الکترونیک نصب‌شده روی این ناوشکن بوده است.

طبق گزارش، کیم «از ترکیب تسلیحات تهاجمی قدرتمند و سامانه‌های دفاعی متعارف کشتی ابراز رضایت کرده و دستوراتی برای تسریع روند هسته‌ای‌سازی نیروی دریایی کشورش صادر کرده است.»

 

او همچنین در مراسم راه‌اندازی این ناوشکن، اعلام کرد که ساخت یک زیردریایی هسته‌ای، گام بعدی در تقویت نیروی دریایی کشورش خواهد بود.

همکاری نظامی با کرملین

تحلیل عکس‌های منتشرشده از این ناوشکن نشان می‌دهد که سامانه رادار پدافند هوایی آن به احتمال زیاد ساخت روسیه است. لی ایل‌وو، کارشناس شبکه دفاعی کره جنوبی، گفته است که سامانه پیشران این کشتی و بخشی از تسلیحات پدافندی آن نیز به‌احتمال فراوان از روسیه آمده‌اند.

در سال‌های اخیر، روابط نظامی و همکاری‌های دیگر میان کره شمالی و روسیه به‌طور چشمگیری افزایش یافته و پیونگ‌یانگ تسلیحات متعارف و نیروی انسانی به روسیه برای حمایت از جنگ در اوکراین ارسال کرده است.

آمریکا، کره جنوبی و شرکای آن‌ها نسبت به احتمال انتقال فناوری‌های تسلیحاتی پیشرفته از سوی مسکو به پیونگ‌یانگ ابراز نگرانی کرده‌اند؛ فناوری‌هایی که می‌توانند برنامه هسته‌ای کره شمالی را در کنار سایر کمک‌های نظامی و اقتصادی تقویت کنند.


نظرات کاربران


@