اریک روزنباخ مدرس ارشد سیاست عمومی، مدرسه کندی هاروارد

چگونه برنامه ریزی نظامی ایالات متحده از مبارزه با تروریسم به آمادگی برای تنش و درگیری با چین و روسیه تغییر مسیر داده است

تاریخ انتشار : ۱۲:۰۷ ۰۵-۰۶-۱۴۰۳

تأیید اخیر رئیس جمهور جو بایدن با تغییر عمده در استراتژی تسلیحات هسته ای ایالات متحده، توجه مقامات امنیت ملی این کشور را به جاه طلبی های چین برای نفوذ در جهان نشان می دهد. با ظهور تغییرات در انواع تهدیدات پیش روی ایالات متحده، ارتش آمریکا تمرکز استراتژیک، بودجه و برنامه ریزی خود را تنظیم می کند. به عنوان مثال، پس از 11 سپتامبر، ارتش ایالات متحده به دور از تاکید بر جنگ سرد خود بر آماده شدن برای نبرد علیه یک کشور قدرتمند - اتحاد جماهیر شوروی - و در عوض به مبارزه با گروه های تروریستی و شورشی کوچک تمرکز کرد. در طول دهه گذشته، تلاش‌های پنتاگون به آماده‌سازی برای آنچه که مقامات آن را «رقابت قدرت‌های بزرگ» میان ایالات متحده، روسیه و چین می‌خوانند، تغییر کرده است. مهمترین تغییر استراتژیک که در برنامه ریزی برای رقابت قدرت های بزرگ مشهود است، تمرکز بر بازدارندگی است. در استراتژی نظامی کلاسیک، بازدارندگی بر این تمرکز دارد که دشمن باور کند هرگز نمی‌تواند با نیروی نظامی به اهداف خود دست یابد، زیرا پاسخ قاطع و قاطع خواهد بود. استراتژی دفاع ملی که در اکتبر 2022 منتشر شد - سندی که اهداف، اهداف و تخصیص منابع کشور را برای دو سال آینده بیان می کند - به صراحت خطر بالقوه تنش ها و درگیری آشکار با روسیه یا چین را به رسمیت می شناسد و خواستار "بازدارندگی یکپارچه" است. برای جلوگیری از آن این به معنای تلاش های مشترک ارتش، اطلاعات و آژانس های دیپلماتیک در سراسر دولت ایالات متحده است. استراتژی ملی نظامی - بخش ارتش از استراتژی دفاع ملی فراگیر - چگونگی کمک نیروهای مسلح ایالات متحده به این تلاش را نشان می دهد. به عنوان دستیار سابق وزیر دفاع و رئیس ستاد ارتش پنتاگون، می بینم که ارتش بر سه هدف اصلی برای دستیابی به بازدارندگی یکپارچه و جلوگیری از درگیری با روسیه یا چین تمرکز کرده است.

تبریز امروز:

تأیید اخیر رئیس جمهور جو بایدن با تغییر عمده در استراتژی تسلیحات هسته ای ایالات متحده، توجه مقامات امنیت ملی این کشور را به جاه طلبی های چین برای نفوذ در جهان نشان می دهد.

با ظهور تغییرات در انواع تهدیدات پیش روی ایالات متحده، ارتش آمریکا تمرکز استراتژیک، بودجه و برنامه ریزی خود را تنظیم می کند. به عنوان مثال، پس از 11 سپتامبر، ارتش ایالات متحده به دور از تاکید بر جنگ سرد خود بر آماده شدن برای نبرد علیه یک کشور قدرتمند - اتحاد جماهیر شوروی - و در عوض به مبارزه با گروه های تروریستی و شورشی کوچک تمرکز کرد.

در طول دهه گذشته، تلاش‌های پنتاگون به آماده‌سازی برای آنچه که مقامات آن را «رقابت قدرت‌های بزرگ» میان ایالات متحده، روسیه و چین می‌خوانند، تغییر کرده است.

مهمترین تغییر استراتژیک که در برنامه ریزی برای رقابت قدرت های بزرگ مشهود است، تمرکز بر بازدارندگی است. در استراتژی نظامی کلاسیک، بازدارندگی بر این تمرکز دارد که دشمن باور کند هرگز نمی‌تواند با نیروی نظامی به اهداف خود دست یابد، زیرا پاسخ قاطع و قاطع خواهد بود. استراتژی دفاع ملی که در اکتبر 2022 منتشر شد - سندی که اهداف، اهداف و تخصیص منابع کشور را برای دو سال آینده بیان می کند - به صراحت خطر بالقوه تنش ها و درگیری آشکار با روسیه یا چین را به رسمیت می شناسد و خواستار "بازدارندگی یکپارچه" است. برای جلوگیری از آن این به معنای تلاش های مشترک ارتش، اطلاعات و آژانس های دیپلماتیک در سراسر دولت ایالات متحده است.

استراتژی ملی نظامی - بخش ارتش از استراتژی دفاع ملی فراگیر - چگونگی کمک نیروهای مسلح ایالات متحده به این تلاش را نشان می دهد. به عنوان دستیار سابق وزیر دفاع و رئیس ستاد ارتش پنتاگون، می بینم که ارتش بر سه هدف اصلی برای دستیابی به بازدارندگی یکپارچه و جلوگیری از درگیری با روسیه یا چین تمرکز کرده است.

طرح های عملیاتی جدید
برای ارتش، بازدارندگی یکپارچه به این معنی است که نیروهای مسلح هم به محل استقرار نیروها و هم به کارهایی که می توانند پس از وارد شدن به عملیات برای تأثیرگذاری بر تصمیمات دشمنان در مورد زمان، کجا، چگونه - و آیا - برای استفاده از نیروی نظامی علیه آمریکا یا منافع آن

در تغییر دوری از مبارزه با تروریسم به سمت آماده سازی برای یک درگیری قدرت های بزرگ، وزارت دفاع راه های جدیدی را برای مقابله با این واقعیت ابداع کرده است که روسیه و چین، بر خلاف گروه های تروریستی کوچک، می توانند در هوا، زمین و دریا در هر نقطه در اطراف بجنگند. جهان - و آنلاین و در فضا نیز.

اولین در میان این روش‌ها، چیزی است که پنتاگون آن را «استخدام نیروی پویا» می‌نامد، که در آن نیروهای نظامی ایالات متحده به سرعت در سراسر جهان بدون برنامه‌های چرخش قابل پیش‌بینی مستقر می‌شوند. این رویکرد می تواند متحدانی را که با تهدیدات روسیه یا چین مواجه هستند، اطمینان دهد.

به عنوان مثال، ایالات متحده در برخی مواقع، 10000 سرباز را به لهستان اعزام کرده است. نیروها به طور دائم در آنجا مستقر نیستند، اما حضور مستمر نیروهای ایالات متحده باعث می شود روسیه در مورد اندازه و توانایی های نیرو حدس بزند و نشان دهنده تعهد به حمایت از متحدان عصبی ناتو در اروپای شرقی است.

دوم، تغییر پرسنل و قابلیت‌ها به آنچه «عملیات چند دامنه‌ای» نامیده می‌شود، که در آن واحدهایی با مأموریت‌های مختلف در هوا، زمین، دریا، فضا و فضای سایبری با هم برنامه‌ریزی و آموزش می‌دهند. به این ترتیب، آنها می توانند برای همکاری نزدیک در درگیری های واقعی آماده شوند.

این سطح از همکاری به ملت این امکان را می دهد که به روش های مختلف به تهدیدات پاسخ دهد. برای مثال، چالش‌های قدرت دریایی آمریکا در دریاهای آزاد نباید مستقیماً با اقدامات دریایی مربوطه پاسخ داده شود، بلکه می‌تواند با حملات سایبری یا از فضا پاسخ داده شود.

این رویکرد ممکن است ارتش آزادیبخش خلق چین را در مورد آغاز عملیات نظامی علیه تایوان دو بار فکر کند. نه تنها چینی ها به طور بالقوه با یک درگیری مستقیم شدید روبرو خواهند شد، بلکه عملیات سایبری و فضایی ایالات متحده نیز می تواند ارتباطات نظامی چین را مختل یا نابود کند و مانع از حمله آنها شود.

سربازان چینی در رژه نظامی بالای تانک ها ایستاده اند.

چین در سال های اخیر هزینه های نظامی خود را افزایش داده است. کوین فرایر/گتی ایماژ
سرمایه گذاری در نوسازی
تحقیقات اخیر نشان داده است که سرمایه‌گذاری چین در پرسنل و قابلیت‌های نظامی خود - به‌ویژه در نیروهای هوایی، دریایی و هسته‌ای - در دو دهه گذشته به‌طور تصاعدی افزایش یافته است و به سطحی نزدیک به برابر با ایالات متحده تخمین زده می‌شود. این امر ایالات متحده را وادار کرده است تا قابلیت های نظامی مربوطه خود را مدرن کند. برای بودجه 2024، وزارت دفاع 234.9 میلیارد دلار برای برنامه های حمایت از این کشور اختصاص

بازدارندگی رنده شده، که احتمالاً نشان دهنده افزایش 10 درصدی نسبت به برنامه های هزینه قبلی است.

بخشی از این پول صرف توسعه و خرید جت های جنگنده F-35 و ساخت زیردریایی های هسته ای کلاس کلمبیا می شود. وقتی ایالات متحده و متحدانش در منطقه اقیانوس آرام، مانند ژاپن، کره جنوبی و استرالیا، این هواپیماها و زیردریایی ها را مستقر کنند، قدرت نظامی آمریکا را به دشمنان بالقوه یادآوری می کنند - که خود عاملی بازدارنده در برابر تهاجم خارجی است.

در طول 10 سال گذشته، گسترش سریع چین در تامین سلاح های هسته ای خود، سیاست گذاران ارشد در ایالات متحده را نگران کرده است، اگرچه باراک اوباما، رئیس جمهور وقت، کشورها را به تصور جهانی عاری از سلاح های هسته ای تحت فشار قرار داد، اما او گران ترین و قابل توجه ترین ارتقای تاریخ را برای ایالات متحده تایید کرد. زرادخانه هسته ای در سال 2022، دولت بایدن تعهد مالی خود را برای ایجاد یک سه گانه هسته ای مدرن و انعطاف پذیر متشکل از موشک های بالستیک قاره پیما، موشک های زیردریایی و بمب افکن های هسته ای دوربرد تجدید کرد.

پیشرفت تکنولوژی
در سال 2019، نیروی فضایی به عنوان شاخه ای جداگانه از نیروهای مسلح تأسیس شد و وظیفه دفاع از دارایی های مبتنی بر فضای آمریکا و حمایت از قوانین بین المللی را بر عهده داشت. به دلیل اهمیت ارتباطات ماهواره ای برای عملیات نظامی و زندگی غیرنظامی - از جمله اتصال به اینترنت - نیروی فضایی از نزدیک با فرماندهی سایبری، سازمان نظامی که وظیفه دفاع از کشور در برابر حملات سایبری را بر عهده دارد، برای جلوگیری از هکرهای مخرب از اختلال در سیستم های حیاتی برای جهان، همکاری می کند. مانند سیستم موقعیت یاب جهانی که به طور گسترده با نام GPS شناخته می شود.

اطلاعات اخیر نشان می دهد که چین قصد دارد حملات سایبری مخربی را علیه زیرساخت های حیاتی داخلی ایالات متحده، از جمله شبکه برق، در طول هر درگیری انجام دهد. برای مقابله با این طرح‌ها، فرماندهی سایبری به تقویت توانایی‌های خود برای دفاع از سیستم‌ها و شرکت‌های ایالات متحده در برابر حملات سایبری و همچنین انجام حملات علیه سیستم‌های سایر کشورها ادامه می‌دهد.

پنتاگون همچنین با استفاده از نرم‌افزار هوش مصنوعی در برنامه‌ای به نام Replicator Initiative به دنبال متعادل کردن نیروهای نظامی چین در حال گسترش سریع است. به گفته معاون وزیر دفاع، این تلاش به دنبال ساخت هزاران هواپیما و قایق خودمختار کم‌هزینه با هدایت هوش مصنوعی است که می‌توانند در نبرد برای «مقابله با توده (ارتش چین) با توده خودمان» استفاده شوند. کاتلین هیکس.

خودروهای نظامی با پرچم‌های ایالات متحده، لهستان، آلمان و بریتانیا از رودخانه عبور می‌کنند.

ارتش ایالات متحده تمرینات مشترکی را با کشورهای اروپایی برای کمک به تقویت اتحادها انجام داده است. 


ادغام با متحدان و شرکا
ارتش ایالات متحده همچنین به دنبال تقویت اتحاد با سایر کشورها، به ویژه در چهار سال گذشته دولت بایدن بوده است.

تهاجم روسیه به اوکراین در سال 2022، ناتو را به سمت گسترش عضویت خود و همچنین تعداد و قابلیت‌های نیروهای موجود در این سازمان سوق داد. ایالات متحده تعهد خود را به ناتو، افزایش استقرار نیروها در اروپای شرقی و حمایت از ابتکارات دفاعی اروپا با اختصاص نزدیک به 3 میلیارد دلار بودجه برای هواپیماهای جنگنده، باتری‌های دفاع هوایی و مهمات بیشتر تقویت کرده است.

در آسیا، در اطراف اقیانوس هند و در سراسر اقیانوس آرام، منطقه وسیعی که دولت اغلب آن را "هند-اقیانوس آرام" می نامد، ایالات متحده با انجام تمرین های نظامی متعدد و افزایش کمک های نظامی، اتحاد خود را با ژاپن، کره جنوبی و فیلیپین تقویت کرده است. . تلاش‌هایی مانند تمرین سالانه پشتیبانی هوانوردی دریایی با هدف مقابله با نفوذ نظامی و سیاسی چین انجام می‌شود.

ایالات متحده همچنین به دنبال تقویت اتحاد خود با بریتانیا و استرالیا است و متعهد شده است تا سال 2030 تا 2030 تا 5 زیردریایی مسلح متعارف هسته ای را به نیروی دریایی استرالیا بفروشد.

در مجموع، ایالات متحده همه این تلاش ها را در یک رویکرد هماهنگ به منظور جلوگیری از درگیری آشکار با چین و روسیه ترکیب کرده است. اما کار هنوز انجام نشده است: چشم انداز سیاسی و نظامی جهانی همیشه در حال تغییر است و چالش های امنیتی جدید همیشه در حال ظهور هستند.

گریس جونز، دانشجوی کارشناسی ارشد در سیاست عمومی و دستیار تحقیقاتی در مدرسه دولتی هاروارد کندی، در این مقاله تحقیق کرد.


نظرات کاربران


@