در پی تشدید بحران غذایی در جهان، سازمان بهداشت جهانی جهان اعلام کرده که بیش از 80 میلیون نفر کودک و بزرگسال در ۷ کشور جهان با ناامنی غذایی مواجه هستند.
این سازمان روز چهارشنبه، ۳ اگوست، اعلام کرده است که ۸۰ میلیون تن در کشورهای جیبوتی، اتیوپی، کنیا، سومالی، سودان جنوبی، سودان و اوگاندا با چالش ناامنی غذایی روبهرو هستند.
به گفته این سازمان، ۳۷.۵ میلیون تن در وضعیت درجه سوم ناامنی غذایی قرار دارند، مرحلهای که مردم مجبورند داراییهای خود را بفروشند تا خود و خانوادههایشان را تغذیه کنند.
تدروس آدهانوم، مدیر کل سازمان بهداشت جهانی گفته است: «گرسنگی یک تهدید مستقیم برای سلامت و بقای میلیونها نفر در شاخ افریقا است، اما همچنین قدرت دفاعی بدن را ضعیف میکند و دری را به روی بیماری باز میکند. »
سازمان بهداشت جهانی از جامعه بینالمللی میخواهد که از این سازمان در زمینه پاسخگویی به این تهدید دوگانه، ارایه درمان برای افراد مبتلا به سوءتغذیه و دفاع از آنها در برابر بیماریهای عفونی حمایت کند.
این سازمان برای رسیدگی به گرسنگان این مناطق درخواست کمک ۱۲۳.۷ میلیون دلاری کرده است.
بحران جهانی غذا در گذشته نیز یک چالش عمده به حساب میآمد؛ اما اخیراً در پی تشدید جنگ در اوکراین و کمبود غلات، به ناامنی غذایی در سطح جهان افزوده شده است. افغانستان از جمله کشورهایی است که با ناامنی غذایی شدید مواجه است.