بخ ش کودک و نوجوان - یک سوال از یک کودک ! و یک جواب کمی علمی

پاپ کورن چگونه کشف شد؟

تاریخ انتشار : ۰۳:۳۸ ۱۷-۰۴-۱۴۰۳

شما باید تعجب کنید که چگونه مردم در ابتدا متوجه شدند که برخی از غذاهایی را که امروزه محبوب هستند بخورند. گیاه کاساوا سمی است اگر طی چند مرحله به دقت پردازش نشود. ماست اساساً شیر قدیمی است که مدتی است وجود داشته و آلوده به باکتری است. و چه کسی متوجه شد که پاپ کورن می تواند یک نان تست و خوشمزه باشد؟ حل و کشف این نوع اسرار غذایی بسیار دشوار است. باستان شناس به بقایای جامد وابسته است تا بفهمد در گذشته چه اتفاقی افتاده است، به ویژه برای افرادی که از هیچ نوع نوشتاری استفاده نمی کنند. متأسفانه، بیشتر چیزهایی که مردم به‌طور سنتی از چوب، مواد حیوانی یا پارچه استفاده می‌کردند، خیلی سریع پوسیده می‌شوند و باستان‌شناسان هرگز آن را پیدا نمی‌کنند. ما شواهد زیادی از چیزهای سخت مانند ظروف سفالی و ابزار سنگی داریم، اما چیزهای نرم تر - مانند باقی مانده غذا - بسیار سخت تر است. گاهی اوقات ما خوش شانس می شویم، اگر چیزهای نرم تری در مکان های بسیار خشک یافت شوند که آن را حفظ کنند. همچنین، اگر مواد سوخته شوند، می توانند مدت زمان زیادی دوام بیاورند.

تبریز امروز:

پاپ کورن

شما باید تعجب کنید که چگونه مردم در ابتدا متوجه شدند که برخی از غذاهایی را که امروزه محبوب هستند بخورند. گیاه کاساوا سمی است اگر طی چند مرحله به دقت پردازش نشود. ماست اساساً شیر قدیمی است که مدتی است وجود داشته و آلوده به باکتری است. و چه کسی متوجه شد که پاپ کورن می تواند یک نان تست و خوشمزه باشد؟

حل این نوع اسرار غذایی بسیار سخت است. باستان شناسی به بقایای جامد بستگی دارد تا بفهمد در گذشته چه اتفاقی افتاده است، به ویژه برای افرادی که از هیچ نوع نوشتاری استفاده نمی کنند. متأسفانه، بیشتر چیزهایی که مردم به‌طور سنتی از چوب، مواد حیوانی یا پارچه استفاده می‌کردند، خیلی سریع پوسیده می‌شوند و باستان‌شناسان هرگز آن را پیدا نمی‌کنند.

ما شواهد زیادی از چیزهای سخت مانند ظروف سفالی و ابزار سنگی داریم، اما چیزهای نرم تر - مانند باقی مانده غذا - بسیار سخت تر است. گاهی اوقات ما خوش شانس می شویم، اگر چیزهای نرم تری در مکان های بسیار خشک یافت شوند که آن را حفظ کنند. همچنین، اگر مواد سوخته شوند، می توانند مدت زمان زیادی دوام بیاورند.

اجداد ذرت
خوشبختانه، ذرت - که ذرت نیز نامیده می شود - دارای قسمت های سختی است، مانند پوسته هسته. آن‌ها تکه‌هایی در ته ظرف ذرت بود که در دندان‌های شما گیر می‌کنند. و از آنجایی که برای خوراکی شدن باید ذرت را حرارت دهید، گاهی اوقات می سوزد و باستان شناسان شواهدی را از این طریق پیدا می کنند. جالبتر از همه، برخی از گیاهان، از جمله ذرت، حاوی قطعات ریز سنگ مانندی به نام فیتولیت هستند که می توانند هزاران سال دوام بیاورند.

ساقه های سبز رنگ با پیچک های مایل به قرمز

جد ذرت علفی به نام تئوسینت بود. 
دانشمندان کاملاً مطمئن هستند که می دانند ذرت چند ساله است. ما می دانیم که ذرت احتمالاً برای اولین بار توسط بومیان آمریکایی در مکزیک فعلی پرورش داده شده است. کشاورزان اولیه در آنجا ذرت را از نوعی علف به نام تئوسینت اهلی می کردند.

قبل از کشاورزی، مردم تئوسینت وحشی را جمع می‌کردند و دانه‌هایی را که حاوی مقدار زیادی نشاسته بود، می‌خوردند، کربوهیدراتی که در نان یا پاستا می‌توان یافت. آنها تئوسینت را با بزرگترین دانه ها می چیدند و در نهایت شروع به وجین و کاشت آن می کردند. با گذشت زمان، این گیاه وحشی به چیزی شبیه به آنچه که ما امروز آن را ذرت می نامیم، تبدیل شد. شما می توانید ذرت را از تئوزینت از روی دانه های بزرگتر آن تشخیص دهید.

شواهدی از پرورش ذرت از غارهای خشک مکزیک در 9000 سال پیش وجود دارد. از آنجا، پرورش ذرت در سراسر آمریکای شمالی و جنوبی گسترش یافت.

ذرت خرد شده، غذای کنسرو شده
فهمیدن اینکه مردم از چه زمانی شروع به تهیه پاپ کورن کردند سخت تر است. انواع مختلفی از ذرت وجود دارد که بیشتر آنها در صورت حرارت دادن می جوشند، اما یک نوع که در واقع "پاپ کورن" نامیده می شود، بهترین ذرت را می سازد. دانشمندان فیتولیت‌هایی را از پرو و ​​همچنین هسته‌های سوخته شده این نوع ذرت «پوپ‌پذیر» را از 6700 سال پیش کشف کرده‌اند.

لپه‌های ذرت بوداده روی دانه‌های خرد شده، یکی نشان می‌دهد که روی لپه می‌ریزد
هر هسته پاپ کورن یک دانه است که وقتی گرم شد آماده ترکیدن است. ریک مدونیک/تورنتو استار از طریق گتی ایماژ
می‌توانید تصور کنید که دانه‌های ذرت در ابتدا به طور تصادفی کشف شد. احتمالاً مقداری ذرت در آتش پخت و پز افتاده است، و هر کسی که در آن نزدیکی بود متوجه شد که این یک روش جدید و مفید برای تهیه غذا است. ذرت خرد شده مدت زیادی دوام می آورد و به راحتی درست می شد.

ذرت - پاپ کورن

پاپ کورن باستانی احتمالاً شباهت زیادی به میان وعده ای که امروز در سینما میل می کنید نداشت. احتمالاً نه نمک و نه قطعاً کره وجود داشت، زیرا هنوز گاوی برای شیردهی در قاره آمریکا وجود نداشت. احتمالاً داغ سرو نشده است و در مقایسه با نسخه‌ای که امروز به آن عادت کرده‌اید، بسیار جویدنی بوده است.

غیرممکن است که دقیقاً بدانیم پاپ کورن چرا یا چگونه اختراع شد، اما حدس می‌زنم این روشی هوشمندانه برای حفظ نشاسته خوراکی ذرت با خلاص شدن از شر کمی آب درون هر هسته است که آن را مستعد خراب شدن می‌کند. این آب گرم شده در هسته است که به صورت بخار خارج می شود و پاپ کورن را پاپ می کند. ذرت پاره شده می تواند مدت زیادی دوام بیاورد. چیزی که ممکن است امروز به عنوان یک میان وعده خوشمزه در نظر بگیرید

احتمالاً به عنوان یک روش مفید برای نگهداری و نگهداری مواد غذایی شروع شده است.


نظرات کاربران


@