روش روسی تهیه خوراک جگر

غذای جگر را چگونه آماده کنیم

تاریخ انتشار : ۱۴:۵۸ ۰۱-۱۲-۱۴۰۲

یک کاسه کوچک برداشته و یک تخم مرغ را درون آن بشکنید . نشاسته را به تخم مرغ بریزید. با استفاده از چنگال ، مخلوط را بزنید. وقتی آن را تمام کردید ، تخم مرغ را با نشاسته روی جگرخرد شده بریزید. به مدت 1 ساعت آن را کنار بگذارید

تبریز امروز: 

غذای جگر

جگر نرم و تازه با عطر 
پیاز - 2 عدد
روغن نباتی (ترجیحاً آفتابگردان) - 20 میلی لیتر.
نمک - به دلخواه 
تخم مرغ - 1 عدد.
نشاسته سیب زمینی - 1 قاشق غذاخوری
فلفل معطر - به سلیقه شما
کبد (ترجیحاً گاوی) - 500 گرم
ما شروع به پخت و پز می کنیم
اول از همه ، ما جگر را تهیه می کنیم .  جگر باید به خوبی شسته شود و رگ های آن برداشته شود. جگر به تکه های کوچک برش داده می شود. 
ابتدا کمی نمک و فلفل را در یک تابه می ریزیم .
یک کاسه کوچک برداشته و یک تخم مرغ را درون آن بشکنید . نشاسته را به تخم مرغ بریزید. با استفاده از چنگال ، مخلوط را بزنید. وقتی آن را تمام کردید ، تخم مرغ را با نشاسته روی جگرخرد شده بریزید. به مدت 1 ساعت آن را کنار بگذارید .
تابه را روی آتش قرار بدهید و روغن آفتابگردان را درون آن بریزید. به محض گرم شدن ، قطعات جگر را در آن قرار داده و شروع به سرخ کردن آن می کنیم. لازم است که آن را از هر دو طرف سرخ کنید و بیش از دو دقیقه برای هر یک صرف کنید.
پیاز را برداشته و تمیز می کنیم. اکنون نیاز به شستشو و برش دارد. در نصف حلقه برش می دهیم.
پیاز را در یک تابه جداگانه قرار میدهیم و آن را روی آتش قرار داده و روغن آن را می ریزیم آنرا تا زمان شفاف شدن سرخ می کنیم .
پیاز سرخ شده را روی جگر بریزید. مخلوط کرده و حدود 10-15 دقیقه روی یک آتش کوچک قرار دهید تا بیرون بیاید. 
می توانید برنج ، گندم سیاه را بجوشانید یا سیب زمینی درست کنید و جگر خود را با آنها به روی میز سرو کنید. بعد از آماده سازی جگر مطابق دستور العمل ما و امتحان کردن ، فکر نمی کنیم در آینده  آن را به روش های دیگر بپزید!


نظرات کاربران


@