افغانستان طالبان

نی در تبعید: طالبان فعالیت‌ رسانه‌های تصویری در پنجشیر را ممنوع اعلام کردند

تاریخ انتشار : ۰۰:۰۹ ۲۱-۰۶-۱۴۰۴

نی در تبعید اعلام کرده که فعالیت رسانه‌های تصویری در ولایت پنجشر ممنوع شده و این اقدام نشان‌دهنده‌ تضعیف آزادی بیان در افغانستان است. این نهاد روز پنج‌شنبه، ۲۰ سنبله، در بیانیه‌ای گفته است که بر اساس گزارش‌های محلی، طالبان نامه‌ای به رسانه‌های تصویری محلی ارسال کرده و از آن‌ها خواسته‌اند نشرات خود را متوقف کنند. براساس داده‌های نی در تبعید، در بیش از چهار سال تسلط طالبان در افغانستان، تمام ساختارهای قانونی برای رسانه‌های آزاد و آزادی بیان نابود شده است. بیش از نیمی از رسانه‌های فعال در دوران جمهوریت تعطیل شده‌اند. صدها خبرنگار مجبور به فرار شده‌ و ۹۰ درصد زنان شاغل در رسانه‌ها شغل خود را از دست داده‌اند. این نهاد افزوده که تنها حدود ۲۰۰ تن از دو هزار زن خبرنگار در رسانه‌ها فعال هستند و در شرایط بسیار دشوار به کار ادامه می‌دهند. همچنین، طی این مدت بیش از ۸۰۰ مورد خشونت علیه کارکنان رسانه‌ای ثبت شده که ۳۵۰ مورد آن منجر به زندانی شدن خبرنگاران شده است‌ و ده‌ها خبرنگار دیگر همچنان در بند طالبان هستند. نی در تبعید ضمن محکوم کردن این وضعیت، از کشورهای حامی طالبان و نهادهای بین‌المللی خواسته است تا حمایت مالی و سیاسی خود را متوقف کنند و با فشار بر طالبان، زمینه آزادی خبرنگاران و بازگشت حاکمیت مردم در افغانستان را فراهم سازند.

تبریز امروز:

نی در تبعید: طالبان فعالیت‌ رسانه‌های تصویری در پنجشیر را ممنوع اعلام کردند

این نهاد روز پنج‌شنبه، ۲۰ سنبله، در بیانیه‌ای گفته است که بر اساس گزارش‌های محلی، طالبان نامه‌ای به رسانه‌های تصویری محلی ارسال کرده و از آن‌ها خواسته‌اند نشرات خود را متوقف کنند.

براساس داده‌های نی در تبعید، در بیش از چهار سال تسلط طالبان در افغانستان، تمام ساختارهای قانونی برای رسانه‌های آزاد و آزادی بیان نابود شده است.

بیش از نیمی از رسانه‌های فعال در دوران جمهوریت تعطیل شده‌اند. صدها خبرنگار مجبور به فرار شده‌ و ۹۰ درصد زنان شاغل در رسانه‌ها شغل خود را از دست داده‌اند.

این نهاد افزوده که تنها حدود ۲۰۰ تن از دو هزار زن خبرنگار در رسانه‌ها فعال هستند و در شرایط بسیار دشوار به کار ادامه می‌دهند.

همچنین، طی این مدت بیش از ۸۰۰ مورد خشونت علیه کارکنان رسانه‌ای ثبت شده که ۳۵۰ مورد آن منجر به زندانی شدن خبرنگاران شده است‌ و ده‌ها خبرنگار دیگر همچنان در بند طالبان هستند.

نی در تبعید ضمن محکوم کردن این وضعیت، از کشورهای حامی طالبان و نهادهای بین‌المللی خواسته است تا حمایت مالی و سیاسی خود را متوقف کنند و با فشار بر طالبان، زمینه آزادی خبرنگاران و بازگشت حاکمیت مردم در افغانستان را فراهم سازند.


نظرات کاربران


@