شاید در کودکی به شما گفته اند که هویج برای بینایی شما مفید است. با این حال، فواید هویج به همین جا ختم نمی شود! آب هویج به تقویت مو، رشد آن، بهبود وضعیت و افزایش حجم کمک می کند. به علاوه، نوشیدن منظم آبمیوه می تواند سفیدی مو را کند کند. از دندان ها و حفره دهان نیز مراقبت می کند . هویج به حذف پلاک و بقایای غذا کمک می کند، با میکروب های مضر مبارزه می کند و از ایجاد پوسیدگی جلوگیری می کند. هویج برای بدن کودک در حال رشد بسیار مهم است. سرشار از کلسیم است که یک عنصر کلیدی برای رشد و نمو در استخوان است.
فلفل سیاه در تبت بسیار محبوب است. و دلیل خوبی دارد. این ادویه هضم غذا را بهبود می بخشد، به کاهش وزن کمک می کند، سلامت دهان را بهبود می بخشد و تعریق را افزایش می دهد که به دفع سموم کمک می کند. فلفل سیاه همچنین به درمان سرماخوردگی کمک می کند، خواص آنتی اکسیدانی را نشان می دهد و عملکرد شناختی را به طور قابل توجهی بهبود می بخشد.
دانه های کنجد به آرامی فشار خون را کاهش می دهد، سطح کلسترول را پایین می آورد و به پوست خاصیت ارتجاعی می بخشد. کنجد هضم غذا را نیز بهبود می بخشد. راهبان اغلب به من توصیه می کردند که کنجد را به غذای اصلی اضافه کنم، زیرا این محصول از بیماری های تنفسی جلوگیری می کند، قلب را تقویت می کند، اضطراب را کاهش می دهد و استخوان های سالم را حفظ می کند.
سیر آنقدرها هم که به نظر می رسد بد نیست سیر منبع طبیعی بسیاری از مواد مغذی است که برای سلامت مردان مفید است. ترکیبات فعال آن مانند آلیسین و سولفیدها دارای خواص آنتی اکسیدانی، ضد التهابی و ضد میکروبی هستند. ممکن است به کاهش خطر بیماری قلبی، حمایت از سیستم ایمنی سالم و بهبود گردش خون کمک کنند.
آنتی اکسیدان های موجود در انگور به کاهش سطح استرس اکسیداتیو در بدن کمک می کند که باعث بسیاری از بیماری های سیستم عصبی و قلبی عروقی می شود. انگور خطر لخته شدن خون را کاهش می دهد، رگ های خونی را گشاد می کند و از تشکیل پلاک روی دیواره رگ های خونی جلوگیری می کند. انگور همچنین دارای خواص ضد پیری است، از مغز در برابر آسیب محافظت می کند و تأثیر مثبتی بر سلامت چشم دارد.
در تاشکند وقتی وارد کوچه مانون اویغور می شوی ، همان کوچه مسجد کوکچا ، رستوران دونرکباب اوزبک همانجا است
پزشکان یادآوری می کنند که روزانه نمی توان بیش از 300 تا 500 گرم خربزه در روز مصرف کرد. همچنین مهم است که خربزه با معده خالی خورده نشود و این میوه نباید با لبنیات مصرف گردد.
ضرب المثل "قند بالا" که به دنبال خوردن یک خوراکی شیرین است، نمونه ای آشنا از اثرات بالقوه مثبت غذا بر خلق و خو است. از طرف دیگر، احساس «گرسنگی» - پدیدهای که گرسنگی به شکل خشم یا تحریکپذیری ظاهر میشود - نشان میدهد که چگونه آنچه میخوریم یا نمیخوریم، میتواند احساسات منفی را نیز برانگیزد. آخرین تحقیقات نشان می دهد که نوسانات قند خون تا حدی مسئول ارتباط بین آنچه می خوریم و احساسمان است. از طریق تأثیرات آن بر هورمون ها و سیستم عصبی ما، سطح قند خون می تواند سوختی برای اضطراب و افسردگی باشد. سلامت روان پیچیده است. عوامل اجتماعی، روانی و بیولوژیکی بیشماری وجود دارند که در نهایت تجربه هر فرد را تعیین میکنند. با این حال، کارآزماییهای تصادفیسازی و کنترلشده متعدد نشان دادهاند که رژیم غذایی یکی از عوامل بیولوژیکی است که میتواند بهطور قابلتوجهی بر خطر علائم افسردگی و اضطراب، بهویژه در زنان تأثیر بگذارد.
حشرات در حال خزیدن، پریدن و گاهی اوقات ازدحام کردن، علیرغم تصویری که باعث کاهش رشد مصرف آنها میشود، مدتهاست توسط انسان خورده شدهاند. بر اساس گزارش سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد، یک چهارم از جمعیت جهان - یا حدود 2 میلیارد نفر - حشرات مانند سوسک، کرم، زنبور عسل، زنبور، مورچه و ملخ را به عنوان بخشی از رژیم غذایی خود مصرف می کنند. و فقط انسان ها نیستند. حشرات غذای باکیفیت برای دام، طیور و ماهی نیز هستند.
یک دانشمند علوم تغذیه که ۱۵ سال پیش به همراه تیمش مبدع اصطلاح غذاهای فوق فرآوری شده (UPF) بود، میگوید با توجه به شواهد رو به رشد درباره خطرات مصرف این غذاها که جایگزین رژیمهای غذایی سالم در سراسر جهان شدند، باید درباره آنها نیز به سبک محصولات «دخانیات» هشدار داده شود. این هشدار جدی در بحبوحه افزایش سریع مصرف جهانی «غذاهای فوق فرآوری شده» از جمله نوشابههای گازدار، غذاهای آماده و فست فود داده شده است. پروفسور کارلوس مونتیرو از دانشگاه سائوپائولو که این هفته سخنران کنگره بینالمللی چاقی نیز بوده، با اشاره به خطر فزاینده «غذاهای فوق فرآوری شده» برای کودکان و بزرگسالان میگوید: «علیرغم خطراتی که مصرف غذاهای فوق فرآوری شده برای سلامتی از جمله ابتلا به بیماریهای مزمن دارند، سهم آنها در رژیمهای غذایی جهانی رو به افزایش است. کیفیت پایین این نوع غذاها، در همهگیر شدن چاقی و سایر بیماریهای مزمن مانند دیابت نقش مهمی داشته است.» در بریتانیا و ایالات متحده، در حال حاضر بیش از نیمی از میانگین رژیم غذایی افراد را غذاهای فوق فرآوری شده تشکیل می دهد و این میزان، برای برخی بویژه افراد جوانتر، فقیرتر یا ساکنان مناطق محروم تا ۸۰ درصد میرسد.
گردو در کنار محتوای غنی ویتامین E و پلی فنولها، میزان آنتیاکسیدانی بیشتری نسبت به سایر آجیلها دارد. مطالعه ای که بر روی بزرگسالان انجام شد نشان داد که پس از خوردن یک وعده غذایی غنی از گردو، از آسیب اکسیداتیو کلسترول بد جلوگیری می کند. آشکار کرد. هنگامی که کلسترول بد در شریان ها جمع می شود، می تواند منجر به تصلب شرایین شود. بنابراین، مصرف منظم گردو ممکن است برای سلامت عروق و قلب شما مفید باشد. همچنین گردو نسبت به سایر مغزها از نظر محتوای امگا 3 غنی تر است. 28 گرم گردویی که مصرف می کنید حاوی 2.5 گرم امگا 3 است. با این حال، پلی فنول های موجود در گردو به مبارزه با عفونت و التهاب در بدن کمک می کند. گردو از سلامت روده حمایت می کند، می تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد، کیفیت اسپرم را بهبود بخشد، ویتامین و مواد معدنی بالایی را پشتیبانی می کند و در برابر افسردگی موثر است.
سادگی زندگی و شادمانی را در یک کباب خوردن هم می توان دید .....................
یکی از همه کاره ترین غذاهای روی زمین، تخم مرغ یک مکمل عالی برای هر رژیم غذایی است. تخم مرغ نه تنها ساده ترین غذا برای همراهی با هر وعده غذایی است، بلکه برای تغذیه کلی بسیار سالم و عالی است. اما آیا می توانید بیش از نیازتان تخم مرغ بخورید؟ اگر هر روز تخم مرغ بخورید چطور؟ گاهی اوقات افراط در یک چیز خوب می تواند ایده بدی باشد. اگر هر روز تخم مرغ می خورید، در اینجا 7 اتفاقی که واقعاً برای بدن شما می افتد، آورده شده است.
یک کاسه کوچک برداشته و یک تخم مرغ را درون آن بشکنید . نشاسته را به تخم مرغ بریزید. با استفاده از چنگال ، مخلوط را بزنید. وقتی آن را تمام کردید ، تخم مرغ را با نشاسته روی جگرخرد شده بریزید. به مدت 1 ساعت آن را کنار بگذارید
چورکچی در مغازه نانوایی اش به تنهایی خمیر را آماده می کند و سپس در "تندیر" خمیر را به شکل "کوکه"، نان گردی مسطح تحویل مشتری اش می دهد که مردمان آن را با احترام درون سفره ای قرار داده و با شکر ایزدی و با لذت همراه غذایشان خواهند خورد و .........نان او نام فانتزی ندارد ، نان لوکس نیست ، اما کیفیت و مرغوبیت کار مقصود آقا و محصول تجربه اش"یاغلی کوکه" را بارها برتر از تمام نان های ممکن لوکس قرار می دهد ! هنرمندی و توانمندی او در هیچ جا ثبت نمی شود ؛روش کار او مدون نمی شود ، محصول کارش شناخته نمی گردد! بجز در خاطره انسان ها که بگویند ؛ چه نان برتری ! و به قول خیلی قدیمی ها "عجب جیس چورکدی" ..................... او از چورکچی های توانمند شهر ماست.
این یک صحنه آشنای آغاز سال است. شما متعهد به سبک زندگی سالم تری هستید و مصمم هستید که این بار متفاوت باشد. یخچال شما مملو از میوه ها و سبزیجات است، غذاهای فرآوری شده را دور ریخته اید و برنامه تمرینی شما با قلم در برنامه ریز روزانه شما نوشته شده است. با این حال، وقتی یک روز صبح بیرون می روید، عطر وسوسه انگیز دونات های تازه در فضا پخش می شود. چگونه می توانید در برابر دعوت این غذای شیرین مقاومت کنید و به انتخاب های سالم خود پایبند باشید؟ خرد متعارف، مبتنی بر سالها تحقیق، نشان میدهد که بهترین راه برای مقاومت در برابر انتخابهای ناسالم، فکر کردن به عواقب بلندمدت آن است. به عنوان مثال، می توانید در نظر بگیرید که چگونه قند اضافه شده ناشی از خوردن دونات زیاد می تواند منجر به دیابت و چاقی شود. این بحث ادامه میدهد که فکر کردن در مورد این پیامدهای درازمدت باید به شما کمک کند در حال حاضر زیادهروی نکنید و بهتر در فکر اهداف خود بمانید.
سلامت افراد مبتلا به دیابت، فشار خون و چاقی زمانی بهبود یافت که آنها می توانستند میوه و سبزیجات را با نسخه پزشک و سایر متخصصان بهداشتی دریافت کنند. در مطالعه جدید ما دریافتیم که سطح قند خون، فشار خون و وزن این بیماران بهبود یافته است............پیشرفتهایی که در نتایج بالینی دیدیم میتواند تأثیر معناداری بر سلامت کلی داشته باشد. به عنوان مثال، فشار خون سیستولیک یا فشار خون در طول ضربان قلب، بیش از 8 میلی متر جیوه یا میلی متر جیوه کاهش می یابد، در حالی که فشار خون دیاستولیک یا فشار خون بین ضربان قلب، نزدیک به 5 میلی متر جیوه کاهش می یابد. برای زمینه، این حدود نیمی از افتی است که از طریق داروهایی که فشار خون را کاهش می دهند، به دست می آید.
یک صبحانه کامل را در این مجموعه می توان یافت ، تخم مرغ ، خیار، ساندویچ با پنیر خامه ای و میگو.!
یک مجموعه ساده برای صبحانه که می تواند به شکلی خوب آراسته شود
اواخر پاییز و زمستان بهترین زمان برای میوه های خشک است. ارزش اصلی میوه های خشک مجموعه ای منحصر به فرد از مواد معدنی به راحتی قابل هضم و همچنین عدم وجود چربی های غیر ضروری برای بدن است. کمپوت میوه خشک مورد علاقه در هر خانواده و همیشه محبوب است، هنوز هم بهتر است پخته نشود. برای حفظ تمام اجزای مفید آن در نوشیدنی، باید میوه های خشک شسته شده را داخل قمقمه بریزید و روی آن آب جوش بریزید. وقتی آب سرد شود، میوههای خشک بهاندازهای نرم میشوند که گویی روی آتش پخته شدهاند و کمپوت معطر میشود. و یک چیز دیگر - شکر را به آن اضافه نکنید، طعم طبیعی و منحصر به فرد میوه را از بین می برد. بهتر است کمپوت را با عسل طبیعی شیرین کنید.
انگور با همه رنگ هایش در خدمت سلامتی است! و انگور چه فوایدی دارد! انگور که به رنگ بنفش است از سرطان سینه جلوگیری می کند. تحقیقات همچنین نشان داده است که انگور می تواند عملکرد مغز را بهبود بخشد و از کاهش بینایی مرتبط با افزایش سن جلوگیری کند. انگور سیاه " شانی " دارای خواص ضد ویروسی و ضد باکتریایی قوی است و می تواند در برابر عفونت ها از جمله ویروس تبخال محافظت کند.
اکنون فصل نار است و این میوه بسیار زیبا و متفاوت بازار را پر کرده است "نارشراب" شربتی نوشیدنی از نار است که به شیوه سنتی در آذربایجان آماده می شود !
فصل انگور است و برای آماده کردن مربای انگور بهترین زمان است
اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.