30 آبان 1396

ماشین های خودران ولوو

تکنولوژی جدید خورو بدون راننده و نقش آفرینی برای آن در بازارهای آتی!

شرکت Uber سفارش 24 هزار وسیله نقلیه خودران را برای سیستم حمل و نقل خود داده است!

تبریز امروز:

 ماشین های سواری خودران یعنی بدون راننده ولوو در پیتسبورگ ، شرکت حمل و نقل Uber سفارش 24 هزار کامیون را با آماده شدن تکنولوژی به ولو داده است .

هیچ کس نمی داند که آینده ماشین های خود ران چگونه خواهد بود یا چه مدت طول خواهد کشید تا به نقطه نهایی برسد. اما  بازیکن های اصلی در این زمینه با مشارکتی چشمگیر در حال آماده شدن برای روزی هستند که خودروهای خودران در نهایت تبدیل به جریان اصلی خودرو  شوند.

این شامل شرکت Uber  می شود ، که روز دوشنبه قرارداد جدیدی با ولوو  را اعلام کرد. طبق توافقنامه  Uber قصد دارد تا 24000 کامیون ولو خود ران را پس از دریافت این تکنولوژی وارد شبکه گسترده خود کند.

جف میلر، رئیس اتحادیه های خودرو در ایالات متحده در مصاحبه ای گفت: " آنچه که ما در حال حاضر انجام می دهیم،  ساخت وسایل نقلیه مستقل در مقیاس وسیع است. ما دقیقا نمی دانیم که چگونه جهان به این موضوع نگاه خواهد کرد. اما ما می دانیم که می خواهیم  ساختاری ایجاد کنیم که در مرکز ثقل آن باشیم  ".

این قرارداد Uber   با ولوو تقریبا از دو سال پیش، زمانی که شرکت تلاش های تحقیق و توسعه خود را در وسایل نقلیه خودران آغاز کرد، شروع شده است .

اما معامله جدید به میزان قابل توجهی تعداد ماشین های بدون راننده Volvo که Uber با آنها کار می کند را افزایش می دهد و دامنه جاه طلبی های آن را نشان می دهد.

ولوو، که در سوئد مستقر است و متعلق به هولدینگ خودرو جیلی از چین است، اعلام کرد که ولوو و اوبر 300 میلیون دلار برای این پروژه سرمایه گذاری کرده اند.

خودروسازان مانند فورد، تسلا و جنرال موتورز به شرکت های فن آوری مانند گوگل، اتر و Lyft، تیتان صنعت حمل و نقل در حال رقابت در آینده ای از وسایل نقلیه بدون راننده  هستند. هر کدام از بازیکنان این موضوع را با هم متفاوت کرده اند. خودروسازان مانند G.M. و فورد میلیاردها دلار برای شروع کارهای مبتنی بر نرم افزار برای کار بر روی ادغام تکنولوژی خودرو بدون راننده در ماشین های خود صرف کرده اند. تسلا مدتها پیش یک نسخه ترکیبی از نرم افزار خود رانندگی را در وسایل نقلیه خود ارائه کرده است و اخیرا یک کامیون نیمه الکتریکی، تقریبا مستقل تولید کرده است که انتظار دارد در چند سال آینده به جاده ها برسد.

اوبر صدها مهندس را برای تحقیق در این پروژه بکار گرفته است.

 میلر می گوید: "تنها راهی که ما بتوانیم آینده را در اختیار داشته باشیم این است که با این فناوری کار کنیم ،ما نمی توانیم در خارج از خانه بازی کنیم. ما باید در این بازی باشیم."

کاوه وحیدی آذر

 

 

 

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت