8 اردیبهشت 1399

مؤسسه "سروم"بزرگترین موسسه تولید واکسن دنیا: واکسن کرونا را تا سه هفته دیگر تولید می‌کنیم + ویدئو

واکسن کرونا تا شش ماه دیگر! شاید !

کارآزمایی های ایمنی انسانی درباره واکسن کروناویروس ساخته شده توسط دانشگاه آکسفورد از روز پنجشنبه آغاز شد ، وقتی شرکت هندی موسسه" سروم" هند کار خود را برای ساخت واکسن بصورت محلی آغاز کرد تا در صورت موفقیت این آزمایش؛ تولید انبوه آن آماده شود. بررسی ها روز پنجشنبه در آکسفورد آغاز شد و دو نفر از 800 داوطلب سالم که برای واکسن جدید با نام ChAdOx1 nCoV-19 اعلان آمادگی کرده بودند ، انتخاب شده اند. این ششمین واکسن کروناویروس است که وارد مرحله اول کارآزمایی های بالینی می شود و امیدواری را به عنوان پادزهر علیه ویروس که همچنان به ویرانی در جهان پیش می رود ، افزایش می دهد. اگر این آزمایشات موفقیت آمیز باشد ، دانشمندان امیدوارند که تا ماه سپتامبر یک میلیون دوز آماده داشته باشند و بعد از آن میزان تولید را به طرز چشمگیری افزایش دهند.

تبریز امروز:

مؤسسه "سروم"بزرگترین موسسه تولید واکسن دنیا: واکسن کرونا را تا سه هفته دیگر تولید می‌کنیم

 مؤسسه "سروم" اعلام کرد، قصد دارد تولید انبوه واکسن کرونای ساخت دانشگاه آکسفورد را دو تا سه هفته دیگر آغاز کرده و در صورت مثبت بودن آزمایش‌های بالینی بر روی انسان در ماه اکتبر آن را به بازار عرضه کند.

انستیتوی " سروم " (Serum) هند که در تولید واکسن و دارو فعال است روز یکشنبه هفتم اردیبهشت  اعلام کرد، دو تا سه هفته دیگر تولید انبوه واکسن بیماری "کووید ۱۹" که توسط دانشگاه آکسفورد ساخته شده را آغاز خواهد کرد.

به گزارش "بیزنس استاندارد"، این مؤسسه ابراز امیدواری کرده در صورت موفقیت‌آمیز بودن آزمایش‌های بالینی این واکسن بر روی انسان بتواند آن را در ماه اکتبر (مهر و آبان) سال جاری وارد بازار کند.

شرکت "سروم" که در شهر "پونه" هند واقع است به عنوان یکی از هفت شرکتی که در کل جهان در تولید واکسن فعال است با دانشگاه آکسفورد در تولید انبوه واکسن ویروس کرونا همکاری می‌کند.

آدار پوناوالا، مدیر اجرایی مؤسسه "سروم" می‌گوید، تیم آن‌ها با تیم دکتر آدریان هیل از دانشگاه آکسفورد همکاری نزدیک دارد. او ابراز امیدواری کرد که پس از شروع تولید این واکسن، تولید این محصول در شش ماه نخست به پنج میلیون و سپس به ۱۰ میلیون دوز در ماه برسد.

او یادآوری کرد که این مؤسسه پیش از این هم با دانشگاه آکسفورد در پروژه تولید واکسن مالاریا همکاری کرده و به طور قطع می‌تواند بگوید که آن‌ها "از بهترین دانشمندان" دنیا هستند.

پوناوالا ادامه داد: «ما امیدواریم که این واکسن در ماه‌های سپتامبر ـ اکتبر به بازار برسد؛ البته تنها در صورتی که کارآزمایی بالینی موفق بوده و واکسن واجد ایمنی لازم باشد و از اثربخشی آن اطمینان حاصل شود.»
به گفته او، در هند آزمایش‌‌های بالینی این واکسن احتمالا پس از دو تا سه هفته دیگر آغاز خواهد شد.

پوناوالا گفت، این شرکت به مسئولیت خود برای این‌که در وقت صرفه‌جویی شود، این ریسک را پذیرفته و تصمیم گرفته که تولید انبوه واکسن همزمان با آزمایش‌ها پیش برود تا به محض موفقیت‌آمیز بودن آزمایش‌ها توزیع واکسن شروع شود.

به گفته او، شرکت "سروم" با شورای پژوهش‌های پزشکی هند تماس منظم دارد تا از کیفیت این محصول اطمینان حاصل شود. همچنین این شرکت قصد ثبت اختراع خود برای برخورداری از حق امتیاز انحصاری آن را ندارد تا واکسن نه تنها در هند بلکه در سایر نقاط جهان جهت تولید و فروش در دسترس باشد.
مدیر اجرایی انستیتوی "سروم" از سایر شرکت‌های تولید واکسن خواسته است، از ثبت حق امتیاز انحصاری محصول خود خودداری کنند تا سایر تولید‌کنندگان جهان نیز بر اساس تفاهم تجاری بتوانند در مدتی کوتاه میلیاردها دوز واکسن کرونا را تولید کنند.

 هندوستان تایمز در این مورد می نویسد :

کارآزمایی های ایمنی انسانی درباره واکسن کروناویروس ساخته شده توسط دانشگاه آکسفورد از روز پنجشنبه آغاز شد ، وقتی شرکت هندی موسسه" سروم" هند کار خود را برای ساخت واکسن بصورت محلی آغاز کرد تا در صورت موفقیت این آزمایش؛ تولید انبوه آن آماده شود. بررسی ها روز پنجشنبه در آکسفورد آغاز شد و دو نفر از 800 داوطلب سالم که برای واکسن جدید با نام ChAdOx1 nCoV-19 اعلان آمادگی کرده بودند ، انتخاب شده اند. این ششمین واکسن کروناویروس است که وارد مرحله اول کارآزمایی های بالینی می شود و امیدواری را به عنوان پادزهر علیه ویروس که همچنان به ویرانی در جهان  پیش می رود ، افزایش می دهد. اگر این آزمایشات موفقیت آمیز باشد ، دانشمندان امیدوارند که تا ماه سپتامبر یک میلیون دوز آماده داشته باشند و بعد از آن میزان تولید را به طرز چشمگیری افزایش دهند.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت