خبر های ویژه

پراگ موزه جدیدی را به آلفونس موچا اختصاص می دهد

18 آبان 1403

بیش از یک‌هزار نویسنده از سراسر جهان بزرگترین کارزار تحریم صنعت نشر اسرائیل را امضا کردند

10 آبان 1403

یک باغ درمانی به سبک اسکاندیناوی در پودیل ظاهر می شود

23 شهریور 1403

ارمنستان و اتحادیه اروپا روند آزادسازی ویزا را آغاز کردند

22 شهریور 1403

موزه لرمانتوف

19 شهریور 1403

جمهوری توا

19 شهریور 1403

ارمنستان به روسیه: با تشکر، اما نه از پیشنهاد میانجیگری

16 شهریور 1403

ارمنستان در حال ارسال سیگنال هایی است مبنی بر اینکه می خواهد از توافق هسته ای با روسیه عقب نشینی کند

16 شهریور 1403

الكساندر مدود در گذشت

12 شهریور 1403

گاز روسیه برای آذربایجان، گاز آذربایجان برای اروپا

9 شهریور 1403

پاول دوروف، مالک تلگرام در فرانسه بازداشت شد

4 شهریور 1403

قدیس سازی جدید توسط واتیکان

3 شهریور 1403

پوتین مشتاق بازی صلح در قفقاز است،

2 شهریور 1403

شهاب سنگ بر فراز یک تانک در بوسنی

29 مرداد 1403

پوتین در یک سفر دولتی دو روزه وارد باکو پایتخت آذربایجان شد

28 مرداد 1403

جنگ دامنه پیدا می کند

27 مرداد 1403

2 شهریور 1403

پوتین مشتاق بازی صلح در قفقاز است،

روسیه و قفقاز

پس از سفر دو روزه ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به آذربایجان، مشخص است که او می خواهد در قفقاز یک صاحب قدرت باقی بماند. با این حال، اینکه آیا او ابزار لازم برای انجام این کار را دارد یا خیر، یک سوال باز باقی می ماند. سفر 18 تا 19 اگوست پوتین به باکو در شرایطی رخ داد که شراکت راهبردی روسیه با ارمنستان از بین رفت که نتیجه آن باعث تقویت روابط سیاسی و امنیتی ایروان با غرب و تهاجم مداوم اوکراین در منطقه کورسک روسیه شد. با وجود این، پوتین در تمام مدت اقامت خود در آذربایجان رفتار معمول خود را حفظ کرد و عمدتاً از مزایای اقتصادی «اعلامیه اتحاد» امضا شده بین روسیه و جمهوری آذربایجان در سال 2022، درست چند روز قبل از شروع حمله غیرقانونی روسیه به اوکراین، حمایت کرد. در اینجا ما می توانیم نه تنها در مورد انرژی، بلکه در مورد همکاری های صنعتی، حمل و نقل، لجستیک، صنعت سبک صحبت کنیم. پوتین در اظهارات آماده شده قبل از یک نشست فردی به الهام علی اف، رئیس جمهور آذربایجان، گفت: ما زمینه های زیادی برای کار مشترک داریم. علی اف در عین حال به تعهد آذربایجان به حفظ و آموزش زبان روسی اشاره کرد و گفت که بیش از 300 مدرسه روسی در این کشور بیش از 160 هزار دانش آموز ثبت نام کرده اند.

تبریز امروز:

علی اف ها در 18 اگوست در خانه خود میزبان پوتین هستند.
پس از سفر دو روزه ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به آذربایجان، مشخص است که او می خواهد در قفقاز یک صاحب قدرت باقی بماند. با این حال، اینکه آیا او ابزار لازم برای انجام این کار را دارد یا خیر، یک سوال باز باقی می ماند.

سفر 18 تا 19 اگوست پوتین به باکو در شرایطی رخ داد که شراکت راهبردی روسیه با ارمنستان از بین رفت که نتیجه آن باعث تقویت روابط سیاسی و امنیتی ایروان با غرب و تهاجم مداوم اوکراین در منطقه کورسک روسیه شد. با وجود این، پوتین در تمام مدت اقامت خود در آذربایجان رفتار معمول خود را حفظ کرد و عمدتاً از مزایای اقتصادی «اعلامیه اتحاد» امضا شده بین روسیه و جمهوری آذربایجان در سال 2022، درست چند روز قبل از شروع حمله غیرقانونی روسیه به اوکراین، حمایت کرد.

در اینجا ما می توانیم نه تنها در مورد انرژی، بلکه در مورد همکاری های صنعتی، حمل و نقل، لجستیک، صنعت سبک صحبت کنیم. پوتین در اظهارات آماده شده قبل از یک نشست فردی به الهام علی اف، رئیس جمهور آذربایجان، گفت: ما زمینه های زیادی برای کار مشترک داریم. علی اف در عین حال به تعهد آذربایجان به حفظ و آموزش زبان روسی اشاره کرد و گفت که بیش از 300 مدرسه روسی در این کشور بیش از 160 هزار دانش آموز ثبت نام کرده اند.

علی اف در ادامه به نقش حفظ صلح روسیه در مناقشه قره باغ اشاره کرد. با توجه به تیرگی روابط روسیه با ارمنستان، سوالی که در این سفر ذهن بسیاری را به خود مشغول کرده این بود که آیا مسکو می تواند کاری برای دستیابی به توافق صلح بین باکو و ایروان انجام دهد؟

پوتین مطمئناً به نظر می‌رسد که می‌خواهد به آن ضربه بزند. در یک مقطع، او به علی اف گفت که از تسهیل تلاش‌ها برای تحدید و تعیین مرزهای ارمنستان و آذربایجان و همچنین میانجی‌گری برای امضای یک توافق صلح «خوشحال خواهد شد». او قطعاً نمی خواهد خود یا روسیه را در حاشیه مذاکرات صلح بیابد.

دخالت تاریخی روسیه در وضعیت قفقاز جنوبی، حتی در چند سال گذشته، نیاز ما را به مشارکت در این رویدادها [فرایند صلح – البته تا حدی که طرف‌ها نیاز دارند – حکم می‌کند. بدون شک، در بیانیه دفتر مطبوعاتی ریاست جمهوری آذربایجان به نقل از پوتین آمده است.

مقامات ارمنستانی که مسکو را به عدم اجرای ضمانت‌های امنیتی در جریان جنگ دوم قره باغ متهم می‌کنند، به نظر می‌رسد که ایده دخالت بیشتر روسیه در روند صلح دور از ذهن است. در 19 آگوست، یک نماینده وزارت خارجه ارمنستان دیپلمات های روسی را متهم کرد که «کاملاً آشکارا مغرضانه و اغلب غیر محترمانه» درباره ارمنستان ارائه می کنند و تعهد روسیه به تقویت «تعامل سازنده» بین مقامات ارمنستان و آذربایجان را زیر سوال برد.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت