خبر های ویژه

آلن دلون ستاره سینمای فرانسه در سن 88 سالگی درگذشت

28 مرداد 1403

نظامی گنجوی ؛ روزهایی از زندگی شاعر

22 اسفند 1402

از سینما تا کار شاقه؛ کارگردان سابقه‌دار افغان در ایران کارگری می‌کند

14 بهمن 1402

وفادار ماندن به قربانیان دیکتاتوری آرژانتین

5 آبان 1402

آخرین عکس از چارلی چاپلین مردی که همه مان را خنداند

31 شهریور 1402

تراژدی جنگ ! سوختن زمین ، خونین شدن خاک!

29 شهریور 1402

روز ملی سینما و نحوه شکل گیری اولین سینمای تاریخ ایران در تبریز

22 شهریور 1402

همه چیز همه جا به یکباره برنده اسکار شد

22 اسفند 1401

فانوس های بامبو به یاد کشته شدگان سونامی

10 اسفند 1401

بازیگر نقش اسمرالدا ی گوژپشت نتردام درگذشت

26 دی 1401

دختر کوچولوی کبریت فروش

15 دی 1401

خوب ، بد و زشت- اثر سرجو لئونه

16 شهریور 1401

فیلم سینمایی گمشده

7 خرداد 1401

سیزدهمین جنگاور + ویدئو

25 آذر 1400

نگاه کن چه کسی برگشته است، فیلمی از بازگشت هیتلر!

7 آذر 1400

استدلال تاریخی، حافظه غیرارادی و براندازی گفتمان بالکانیستی +,ویدئو

13 آبان 1400

27 فروردین 1400

موسیقی براهمس در آرایشگاه چارلی + ویدئو

بمناسبت سالگرد تولد چارلی چاپلین

چاپلین در دیکتاتور بزرگ (1940) آدولف هیتلر را هجو و مورد تمسخر قرار داد . در دهه 1940 چاپلین با یکسری جنجال ها در کارهایش و هم در زندگی شخصی روبرو بود که باعث تغییر موقعیت وی شد و محبوبیت وی در ایالات متحده را به شدت تحت تأثیر قرار داد. اولین آنها جسارت روزافزون وی در بیان عقاید سیاسی خود بود. چارلی چاپلین که عمیقاً از موج ملی گرایی ملیتاریستی در سیاست جهانی 1930 آشفته شده بود ، دریافت که نمی تواند این مسائل را از کار خود دور نگه دارد. موارد موازی بین او و آدولف هیتلر به طور گسترده ای مورد توجه قرار گرفته بود: این زوج به فاصله چهار روز متولد شدند ، هر دو از فقر به مقام جهانی رسیده بودند و هیتلر همان سبیل کوچک چاپلین را انتخاب کرده بود . همین شباهت ظاهری بود که طرح فیلم بعدی چاپلین ، "دیکتاتور بزرگ" را فراهم آورد که مستقیماً هیتلر را به هجو و تمسخر گرفت و به فاشیسم حمله کرد. چاپلین دو سال را صرف تهیه فیلمنامه كرد و فیلمبرداری را در سپتامبر 1939 ، شش روز پس از اعلام جنگ انگلیس به آلمان آغاز كرد. وی به دلیل نداشتن چاره ای دیگر ،بخش ناطق را وارد فیلم خود کرد. ساختن یک کمدی در مورد هیتلر بسیار بحث برانگیز تلقی می شد ، اما استقلال مالی چاپلین به او اجازه داد که ریسک کند. او بعداً نوشت: "من عزم راسخ داشتم ، زیرا" باید به هیتلر خندید. " چاپلین ولگرد همیشگی (در حالی كه لباس مشابهی داشت) را با" یك آرایشگر یهودی "جایگزین كرد ، اشاره به نازی ها که اعتقاد حزب به یهودی بودن او بود. او در یک اجرای دوگانه ، در نقش دیکتاتور "آدنوئید هینکل" نیز بازی کرد که هیتلر را مسخره کرد.

تبریز امروز:

 

چاپلین در دیکتاتور بزرگ (1940) آدولف هیتلر را هجو و مورد تمسخر قرار داد . در دهه 1940  چاپلین با یکسری جنجال ها  در کارهایش و هم در زندگی شخصی روبرو بود که باعث تغییر موقعیت وی شد و محبوبیت وی در ایالات متحده را به شدت تحت تأثیر قرار داد. اولین آنها جسارت روزافزون وی در بیان عقاید سیاسی خود بود. چارلی چاپلین که عمیقاً از موج ملی گرایی ملیتاریستی در سیاست جهانی 1930 آشفته شده بود ، دریافت که نمی تواند این مسائل را از کار خود دور نگه دارد.  موارد موازی بین او و آدولف هیتلر به طور گسترده ای مورد توجه قرار گرفته بود: این زوج به فاصله چهار روز متولد شدند ، هر دو از فقر به مقام جهانی رسیده بودند و هیتلر همان سبیل کوچک چاپلین را انتخاب کرده بود . همین شباهت ظاهری بود که طرح فیلم بعدی چاپلین ، "دیکتاتور بزرگ" را فراهم آورد که مستقیماً هیتلر را به هجو و تمسخر گرفت و به فاشیسم حمله کرد. 

چاپلین دو سال را صرف تهیه فیلمنامه كرد و فیلمبرداری را در سپتامبر 1939 ، شش روز پس از اعلام جنگ انگلیس به آلمان آغاز كرد.  وی به دلیل نداشتن چاره ای دیگر  ،بخش ناطق را وارد فیلم خود کرد. ساختن یک کمدی در مورد هیتلر بسیار بحث برانگیز تلقی می شد ، اما استقلال مالی چاپلین به او اجازه داد که ریسک کند.  او بعداً نوشت: "من عزم راسخ داشتم ، زیرا" باید به هیتلر خندید. " چاپلین ولگرد همیشگی (در حالی كه لباس مشابهی داشت) را با" یك آرایشگر یهودی "جایگزین كرد ، اشاره به نازی ها که اعتقاد حزب به یهودی بودن او بود. او در یک اجرای دوگانه ، در نقش دیکتاتور "آدنوئید هینکل" نیز بازی کرد که هیتلر را مسخره کرد. 

چارلی چاپلین - دیکتاتور بزرگ - آرایشگر - موسیقی رقص مجار - براهمس

دیکتاتور بزرگ یک سال را در تولید گذراند و در اکتبر 1940 به نمایش درآمد این فیلم سر و صدای گسترده ای را به وجود آورد ، منتقد نیویورک تایمز آن را "بیشترین انتظار برای تصویر سال" خواند و این فیلم یکی از بزرگترین پول سازان آن دوره بود. اما پایان کار غیرمردمی بود و بحث برانگیز بود. چاپلین فیلم را با یک سخنرانی پنج دقیقه ای به پایان برد که در آن شخصیت سلمانی خود را رها کرد ، مستقیماً به دوربین نگاه کرد و علیه جنگ و فاشیسم التماس کرد. چارلز ج. مالاند این موعظه آشکار را باعث کاهش محبوبیت چاپلین دانسته و می نویسد: "از این پس ، هیچ طرفدار سینما هرگز نمی تواند بعد سیاست را از تصویر ستاره ای او جدا کند".  با این وجود ، هر دو وینستون چرچیل و فرانکلین دی روزولت این فیلم را که قبل از اکران در اکران خصوصی دیده بودند ، دوست داشتند. روزولت بعداً از چاپلین دعوت کرد تا سخنرانی آخر فیلم را در مراسم تحلیف ژانویه 1941 از طریق رادیو بخواند ، و این سخنرانی به "موفقیت" جشن تبدیل شد. چاپلین غالباً به سایر مراسم میهنی دعوت می شد تا در طی سالهای جنگ سخنرانی را برای مخاطبان بخواند. دیکتاتور بزرگ پنج نامزدی اسکار از جمله بهترین فیلم ، بهترین فیلمنامه اصلی و بهترین بازیگر مرد دریافت کرد. 

 

 

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت