خبر های ویژه

عکس‌برداری از موجودات زنده ممنوع است

30 آبان 1403

کتاب‌های «سیرت» جایگزین کتاب‌های دوران جمهوریت

30 آبان 1403

نشست دو روزهٔ بریکس "بدون حضور طالبان" فردا در شهر کازان روسیه برگزار می‌شود

1 آبان 1403

وزارت اطلاعات و فرهنگ: از قاچاق ۱۶۹ اثر تاریخی جلوگیری کردیم

25 مهر 1403

عدم دعوت از طالبان برای شرکت در نشست شانگهای به میزبانی پاکستان

22 مهر 1403

گرامی‌داشت روز زبان ترکمنی در فاریاب

7 مهر 1403

طالبان به دنبال ایجاد وحدت زبانی

4 مهر 1403

شیوع بیماری ناشناخته در پروان افغانستان؛ در چهار روز بیش از ۵۰۰ تن مبتلاء شدند

4 مهر 1403

باوجود افزایش ارزش افغانی، قیمت‌ها در بازارها ثابت مانده‌اند

4 مهر 1403

وزیر فقرا پانصد میلیون دلاربرای خرید صدها خانه در دبی، نیویورک و لندن سرمایه گذاری کرد !

31 شهریور 1403

آکادمی زبان ترکی الفبای رایج ترکی 34 حرفی را تایید کرد

30 شهریور 1403

کشته شدن 12 نفر در حمله مسلحانه در منطقه مرزی دایکندی با غور

23 شهریور 1403

فرهنگ قزاقستان در بازی های عشایری به نمایش گذاشته می شود

22 شهریور 1403

ایران ارسال موشک های بالستیک به روسیه را تکذیب می کند

22 شهریور 1403

شکستن ۲۱ هزار و ۳۸۲ ساز و اخراج بیش از دویست نیروی امنیتی به دلیل نداشتن ریش در صورت به عنوان دستاورد یکساله

20 شهریور 1403

قرارداد گازی روسیه و چین با شکست مواجه شده است

10 شهریور 1403

10 شهریور 1403

قرارداد گازی روسیه و چین با شکست مواجه شده است

چین ممکن است برای تدارکات بیشتر به ترکمنستان مراجعه کند.

دوستانی که در جنگ هستند! روسیه و چین به نظر می رسد که در مورد انرژی با هم دشمنان خوبی باشند. در نتیجه، ترکمنستان ممکن است ذینفع اصلی نیاز پکن به گاز طبیعی بیشتر باشد. همین چند ماه پیش، مقامات روسیه و چین می گفتند که توافق برای ساخت یک خط لوله گاز جدید که دو کشور را به هم متصل می کند، موسوم به نیروگاه سیبری 2، قریب الوقوع است. اکنون، به نظر می رسد که این برنامه ها متوقف شده است. به گزارش ساوت چاینا مورنینگ پست، تصمیم اخیر دولت مغولستان مبنی بر عدم گنجاندن بودجه برای ساخت خط لوله در یک برنامه اقتصادی پنج ساله به طور گسترده به عنوان یک شاخص نشان می دهد که چین در حال تجدید نظر در پروژه خط لوله است. پیش بینی می شود که نیروگاه سیبری 2 سالانه 50 میلیارد متر مکعب گاز را از غرب سیبری از طریق مغولستان به چین منتقل کند. بهره برداری از آن می تواند درآمد بسیار مورد نیاز روسیه را فراهم کند، روسیه که تلاش می کند تا از عهده هزینه های جنگ خود در اوکراین برآید. چین ثابت کرده است که حامی مهم روسیه است و به کرملین برای غلبه بر تحریم های اعمال شده توسط غرب کمک می کند. اما توقف پروژه «قدرت سیبری 2» نشان می‌دهد که دوستی پکن دارای مرزهایی است، علی‌رغم اعلام معروف شی جین‌پینگ، رهبر چین و ولادیمیر پوتین، همتای روسی او مبنی بر اینکه روابط دوجانبه «هیچ محدودیتی» ندارد. در حالی که چین روسیه را به همکاری در زمینه انرژی معطوف می کند، روابط خود را با ترکمنستان تشدید می کند. وب سایت ترکمن پورتال گزارش داد، گروهی از دانشجویان ترکمن، تابستان را در یک دوره آموزشی در دانشگاه نفت پکن گذرانده اند. یک کارشناس منطقه ای به نام الکسی چیگادایف گفت که خط لوله جدیدی که چین و ترکمنستان را به هم متصل می کند برای پکن منطقی تر است. به عنوان مثال، چین در هر دو مرحله ساخت و ساز و عملیاتی، کنترل بسیار بیشتری بر چنین خط لوله ای خواهد داشت. چیگادایف به رادیو آزادی گفت: «مذاکره با رهبری سیاسی ترکمنستان نیز آسان‌تر است – این کشور حتی از سطح اقتدارگرایی بالاتری نسبت به روسیه و اقتصاد ساده‌تر برخوردار است». تاکنون ترکمنستان در سال 2024 از روسیه در تامین گاز به چین از نظر درآمد پیشی گرفته است. در گزارشی که توسط یک خبرگزاری ازبکستان به نام Spot.uz منتشر شد، آمده است که ترکمنستان بزرگترین تامین کننده گاز چین در دوره ژانویه تا ژوئیه بوده و 5.67 میلیارد دلار گاز صادر کرده است. روسیه با 4.69 میلیارد دلار فروش در رتبه دوم قرار گرفت. قزاقستان همچنین بیش از 730 میلیون دلار گاز به چین در این مدت ارائه کرده است.

تبریز امروز: 

مانیتور چین-آسیای مرکزی 28 اوت 2024

مانیتور چین-آسیای مرکزی 28 اوت 2024

دوستانی که در جنگ هستند! روسیه و چین به نظر می رسد که در مورد انرژی با هم دشمنان خوبی باشند. در نتیجه، ترکمنستان ممکن است ذینفع اصلی نیاز پکن به گاز طبیعی بیشتر باشد.

همین چند ماه پیش، مقامات روسیه و چین می گفتند که توافق برای ساخت یک خط لوله گاز جدید که دو کشور را به هم متصل می کند، موسوم به  نیروگاه سیبری 2، قریب الوقوع است. اکنون، به نظر می رسد که این برنامه ها متوقف شده است. به گزارش ساوت چاینا مورنینگ پست، تصمیم اخیر دولت مغولستان مبنی بر عدم گنجاندن بودجه برای ساخت خط لوله در یک برنامه اقتصادی پنج ساله به طور گسترده به عنوان یک شاخص نشان می دهد که چین در حال تجدید نظر در پروژه خط لوله است.

پیش بینی می شود که نیروگاه سیبری 2 سالانه 50 میلیارد متر مکعب گاز را از غرب سیبری از طریق مغولستان به چین منتقل کند. بهره برداری از آن می تواند درآمد بسیار مورد نیاز روسیه را فراهم کند، روسیه که تلاش می کند تا از عهده هزینه های جنگ خود در اوکراین برآید. چین ثابت کرده است که حامی مهم روسیه است و به کرملین برای غلبه بر تحریم های اعمال شده توسط غرب کمک می کند. اما توقف پروژه «قدرت سیبری 2» نشان می‌دهد که دوستی پکن دارای مرزهایی است، علی‌رغم اعلام معروف شی جین‌پینگ، رهبر چین و ولادیمیر پوتین، همتای روسی او مبنی بر اینکه روابط دوجانبه «هیچ محدودیتی» ندارد.

در حالی که چین روسیه را به همکاری در زمینه انرژی معطوف می کند، روابط خود را با ترکمنستان تشدید می کند. وب سایت ترکمن پورتال گزارش داد،  گروهی از دانشجویان ترکمن، تابستان را در یک دوره آموزشی در دانشگاه نفت پکن گذرانده اند.

 یک کارشناس منطقه ای به نام الکسی چیگادایف گفت که خط لوله جدیدی که چین و ترکمنستان را به هم متصل می کند برای پکن منطقی تر است. به عنوان مثال، چین در هر دو مرحله ساخت و ساز و عملیاتی، کنترل بسیار بیشتری بر چنین خط لوله ای خواهد داشت. چیگادایف به رادیو آزادی گفت: «مذاکره با رهبری سیاسی ترکمنستان نیز آسان‌تر است – این کشور حتی از سطح اقتدارگرایی بالاتری نسبت به روسیه و اقتصاد ساده‌تر برخوردار است».

تاکنون ترکمنستان در سال 2024 از روسیه در تامین گاز به چین از نظر درآمد پیشی گرفته است. در گزارشی که توسط یک خبرگزاری ازبکستان به نام Spot.uz منتشر شد، آمده است که ترکمنستان بزرگترین تامین کننده گاز چین در دوره ژانویه تا ژوئیه بوده و 5.67 میلیارد دلار گاز صادر کرده است. روسیه با 4.69 میلیارد دلار فروش در رتبه دوم قرار گرفت. قزاقستان همچنین بیش از 730 میلیون دلار گاز به چین در این مدت ارائه کرده است.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت