خبر های ویژه

تعطیلی یک ساله ی مدارس در غزه

23 شهریور 1403

اعتراضات گسترده پس از شش گروگان کشته شده در غزه ، به اسرائیل رسید

12 شهریور 1403

مذاکرات آتش بس غزه با از سرگیری برنامه از هفته آینده متوقف شد

26 مرداد 1403

طراحی دریاچه مصنوعی

26 مرداد 1403

کلیسای تاریخی ارتدوکس یونانی غزه دومین حمله اسرائیل را تحمل کرد

17 مرداد 1403

ایرانیان در سوگ ترور هنیه رهبر حماس عزادارند

11 مرداد 1403

اسماعیل هنیه که بود و چرا ترور او ضربه ای به حماس است؟

11 مرداد 1403

پیام رهبر انقلاب در پی شهادت مجاهد بزرگ آقای اسماعیل هنیه:

10 مرداد 1403

شهادت اسماعیل هنیه در تهران

10 مرداد 1403

در حالی که رسانه ها شیفته رقابت های ریاست جمهوری آمریکا شده اند، قتل عام اسرائیل در غزه حتی مرگبارتر می شود

27 تیر 1403

شرکت نفت کویت از کشف "غول" نفت خبر داد

26 تیر 1403

کلید خانه وزن نمادینی برای خانواده های غزه ای دارد که بارها در اثر جنگ آواره شده اند

19 تیر 1403

زندان های اسراییل بیش از ظرفیت خود پر شده اند

12 تیر 1403

سرباز اسراییلی عکس به آتش کشیدن خانه ی یک فلسطینی را در غزه به نمایش گذاشت

12 تیر 1403

مدیر اجرایی ائتلاف جهانی برای محافظت از آموزش در برابر حمله گفت: در مکان هایی مانند غزه، علاوه بر تلفات هولناک جانی، خود آموزش نیز مورد حمله قرار گرفته است.

1 تیر 1403

بیش از 1000 نفر در حج در میان گرمای شدید جان خود را از دست می دهند

1 تیر 1403

11 مرداد 1403

اسماعیل هنیه که بود و چرا ترور او ضربه ای به حماس است؟

نگاه رویترز به زندگی شهید اسماعیل هنیه

در سال 2012، هنگامی که رویترز از او پرسید که آیا حماس مبارزه مسلحانه را رها کرده است، هنیه پاسخ داد "البته نه" و گفت که مقاومت "در همه اشکال - مقاومت مردمی، مقاومت سیاسی، دیپلماتیک و نظامی" ادامه خواهد داشت. حماس گفت که سه تن از پسران هنیه - حازم، امیر و محمد - در 10 آوریل در اثر حمله هوایی اسرائیل به خودرویی که آنها در حال رانندگی بودند، کشته شدند. حماس گفت که هنیه همچنین چهار نوه خود، سه دختر و یک پسر را در این حمله از دست داد. هنیه اظهارات اسرائیل مبنی بر اینکه پسرانش از جنگجویان این گروه هستند را رد کرده بود و در پاسخ به این سوال که آیا کشتار آنها بر مذاکرات آتش بس تأثیر می گذارد، گفت: "منافع مردم فلسطین بر همه چیز مقدم است". وی با بیان اینکه حداقل 60 نفر از اعضای خانواده اش در این جنگ کشته شدند، گفت: همه مردم ما و همه خانواده های ساکنان غزه با خون فرزندان خود بهای سنگینی پرداخته اند و من یکی از آنها هستم.

تبریز امروز:

توسط سامیا ناخول و استیون فارل 


مورد 1 از 4، اسماعیل هنیه، رئیس حماس، هنگام سخنرانی در مورد تصمیم دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده برای به رسمیت شناختن اورشلیم به عنوان پایتخت اسرائیل، در شهر غزه در 7 دسامبر 2017 اشاره می کند. رویترز/محمد سالم/عکس فایل
[1/4]اسماعیل هنیه، رئیس حماس، هنگام سخنرانی درباره تصمیم دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده برای به رسمیت شناختن اورشلیم به عنوان پایتخت اسرائیل، در شهر غزه در 7 دسامبر 2017، اشاره می کند. رویترز/محمد سالم/حقوق مجوز خرید عکس فایل، باز می شود. برگه جدید


دبی/لندن، 31 ژوئیه (رویترز) - اسماعیل هنیه، رهبر حماس که در ایران کشته شد، چهره سرسخت دیپلماسی بین‌المللی این گروه فلسطینی در جریان جنگ در غزه بود، جایی که سه پسرش در غزه حمله هوایی اسرائیل کشته شدند. 
اما علیرغم این، بسیاری از دیپلمات ها او را در مقایسه با اعضای تندروتر گروه در غزه فردی میانه رو می دانستند.
هنیه که در سال 2017 به عنوان مسئول اصلی حماس منصوب شد، بین ترکیه و دوحه پایتخت قطر حرکت کرد و از محدودیت های سفر نوار غزه در محاصره فرار کرد و به او این امکان را داد که به عنوان مذاکره کننده در مذاکرات آتش بس عمل کند یا با ایران متحد حماس گفتگو کند.
هنیه مدت کوتاهی پس از آغاز حمله 7 اکتبر توسط جنگجویان حماس که طبق آمار اسرائیل، منجر به کشته شدن 1200 نفر در اسرائیل شد و حدود 250 نفر دیگر را به عنوان گروگان در غزه  یکی از شلوغ ترین مکان های روی زمین گرفت در تلویزیون الجزیره قطر گفت: "همه توافقات عادی سازی که شما (کشورهای عربی) با (اسرائیل) امضا کردید، به این درگیری پایان نمی دهد. 
به گفته مقامات بهداشتی در غزه، پاسخ اسرائیل به این حمله، یک کارزار نظامی بوده است که تاکنون بیش از 39000 نفر را در داخل غزه کشته و بخش اعظم این منطقه را به ویرانه بمباران کرده است.
در ماه مه، دفتر دادستانی دادگاه کیفری بین‌المللی برای سه رهبر حماس از جمله هنیه و همچنین بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل به اتهام جنایات جنگی، حکم بازداشت را درخواست کرد. اسرائیل و رهبران فلسطینی این اتهامات را رد کرده اند.
منشور تأسیس حماس در سال 1988 خواستار نابودی اسرائیل بود، اگرچه رهبران حماس در مواقعی پیشنهاد آتش بس طولانی مدت با اسرائیل در ازای ایجاد یک کشور فلسطینی پایدار در تمام اراضی فلسطینی اشغال شده توسط اسرائیل در جنگ 1967 داده اند. اسرائیل این را یک حیله می داند.
حماس همچنین در دهه‌های 1990 و 2000 بمب‌گذاران انتحاری را به اسرائیل فرستاد.
در سال 2012، هنگامی که رویترز از او پرسید که آیا حماس مبارزه مسلحانه را رها کرده است، هنیه پاسخ داد "البته نه" و گفت که مقاومت "در همه اشکال - مقاومت مردمی، مقاومت سیاسی، دیپلماتیک و نظامی" ادامه خواهد داشت.
حماس گفت که سه تن از پسران هنیه - حازم، امیر و محمد - در 10 آوریل در اثر حمله هوایی اسرائیل به خودرویی که آنها در حال رانندگی بودند، کشته شدند. حماس گفت که هنیه همچنین چهار نوه خود، سه دختر و یک پسر را در این حمله از دست داد.

هنیه اظهارات اسرائیل مبنی بر اینکه پسرانش از جنگجویان این گروه هستند را رد کرده بود و در پاسخ به این سوال که آیا کشتار آنها بر مذاکرات آتش بس تأثیر می گذارد، گفت: "منافع مردم فلسطین بر همه چیز مقدم است".
وی با بیان اینکه حداقل 60 نفر از اعضای خانواده اش در این جنگ کشته شدند، گفت: همه مردم ما و همه خانواده های ساکنان غزه با خون فرزندان خود بهای سنگینی پرداخته اند و من یکی از آنها هستم.
با این حال، علیرغم تمام زبان‌های سخت علنی، دیپلمات‌ها و مقامات عرب او را در مقایسه با صداهای تندروتر در غزه، جایی که شاخه نظامی حماس حمله 7 اکتبر را برنامه‌ریزی کرد، نسبتاً عمل‌گرا می‌دانستند.
او و خالد مشعل، رهبر پیشینش به عنوان رهبر حماس، در حالی که به ارتش اسرائیل می‌گفت که خود را «در شن‌های غزه غرق می‌کنند»، برای مذاکره درباره توافق آتش‌بس با میانجیگری قطر با اسرائیل که شامل مبادله گروگان‌ها فلسطینی ها در زندان های اسرائیل و همچنین کمک های بیشتر به غزه می‌شود، در منطقه رفت و آمد کردند. .
اسرائیل کل رهبری حماس را تروریست می داند و هنیه، مشعل و دیگران را به ادامه "کشیدن رشته های سازمان تروریستی حماس" متهم کرده است.
اما اینکه هنیه از قبل از حمله 7 اکتبر اطلاع داشت، مشخص نیست. طرحی که توسط شورای نظامی حماس در غزه تهیه شد، چنان راز محفوظ بود که برخی از مقامات حماس از زمان و مقیاس آن شوکه شده بودند.
با این حال، هنیه، یک مسلمان سنی، نقش مهمی در تقویت ظرفیت جنگی حماس داشت، در دهه ای که هنیه رهبر ارشد حماس در غزه بود، اسرائیل او را متهم کرد تا حدی در تقویت روابط با ایران مسلمان شیعه است، که حمایت خود را از این گروه پنهان نمی کند.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت