21 تیر 1403
در پی مطالعات سم شناسی اخیر که پشتیبانی از استفاده مداوم از آن را دشوار می کند، FDA اکنون تایید ثبت روغن گیاهی اصلاح شده به نام BVO را لغو کرده است. جیمز جونز، معاون کمیسیون غذای انسانی FDA هنگام اعلام این پیشنهاد توضیح داد: "اقدام پیشنهادی نمونه ای از نحوه نظارت آژانس بر شواهد در حال ظهور است و در صورت نیاز، تحقیقات علمی را برای بررسی سوالات مربوط به ایمنی انجام می دهد، و زمانی که علم از ادامه استفاده ایمن از افزودنی ها در غذاها پشتیبانی نمی کند، اقدامات نظارتی انجام می دهد." . BVO یا روغن نباتی برومه شده، از دهه 1930 به عنوان یک عامل امولسیون کننده استفاده شده است تا اطمینان حاصل شود که عوامل طعم دهنده مرکبات در بالای نوشابه ها شناور نمی شوند. چسباندن دوجین اتم برم به یک تری گلیسیرید، روغن متراکمی ایجاد می کند که وقتی با چربی های چگال کمتر مخلوط می شود، به طور یکنواخت در سراسر آب شناور می شود. با این حال این تنها ترفند BVO نیست. مطالعات حیوانی به شدت حاکی از آن است که این ترکیب می تواند به آرامی در بافت های چربی ما ایجاد شود. با توانایی بالقوه برم برای جلوگیری از انجام کار مهم ید در داخل تیروئید، مقامات بهداشتی در سراسر جهان برای چندین دهه به خطرات امولسیفایر مشکوک بودند.
تبریز امروز:
04 جولای 2024
مادهای که زمانی در نوشابههای با طعم مرکبات استفاده میشد تا طعم تند آن را به طور کامل با نوشیدنی مخلوط کند، سرانجام برای همیشه در سراسر ایالات متحده ممنوع شد.
در پی مطالعات سم شناسی اخیر که پشتیبانی از استفاده مداوم از آن را دشوار می کند، FDA اکنون تایید ثبت روغن گیاهی اصلاح شده به نام BVO را لغو کرده است.
جیمز جونز، معاون کمیسیون غذای انسانی FDA هنگام اعلام این پیشنهاد توضیح داد: "اقدام پیشنهادی نمونه ای از نحوه نظارت آژانس بر شواهد در حال ظهور است و در صورت نیاز، تحقیقات علمی را برای بررسی سوالات مربوط به ایمنی انجام می دهد، و زمانی که علم از ادامه استفاده ایمن از افزودنی ها در غذاها پشتیبانی نمی کند، اقدامات نظارتی انجام می دهد." .
BVO یا روغن نباتی برومه شده، از دهه 1930 به عنوان یک عامل امولسیون کننده استفاده شده است تا اطمینان حاصل شود که عوامل طعم دهنده مرکبات در بالای نوشابه ها شناور نمی شوند. چسباندن دوجین اتم برم به یک تری گلیسیرید، روغن متراکمی ایجاد می کند که وقتی با چربی های چگال کمتر مخلوط می شود، به طور یکنواخت در سراسر آب شناور می شود.
با این حال این تنها ترفند BVO نیست. مطالعات حیوانی به شدت حاکی از آن است که این ترکیب می تواند به آرامی در بافت های چربی ما ایجاد شود. با توانایی بالقوه برم برای جلوگیری از انجام کار مهم ید در داخل تیروئید، مقامات بهداشتی در سراسر جهان برای چندین دهه به خطرات امولسیفایر مشکوک بودند.
در واقع، BVO در حال حاضر در بسیاری از کشورها، از جمله هند، ژاپن و کشورهای اتحادیه اروپا ممنوع است و در اکتبر 2022 در ایالت کالیفرنیا با قانونی که قرار است در سال 2027 اجرایی شود، غیرقانونی اعلام شد.
با این حال، FDA در قانع کردن آن کند بوده است. در دهه 1950، آژانس این ماده را به طور کلی ایمن (GRAS) تشخیص داد. یک طبقه بندی رسمی اقلامی را ارائه می دهد که یا به طور مناسب آزمایش شده اند یا - برای مواد اولیه ای که قبل از سال 1958 استفاده معمول داشتند - به نظر مضر نیستند.
دهه بعد که سؤالاتی در مورد سمیت احتمالی آن مطرح شد، تغییر کرد و باعث شد FDA طبقه بندی GRAS خود را برای BVO لغو کند و به طور موقت استفاده از آن را به غلظت های نسبتاً کوچک حداکثر 15 قسمت در میلیون منحصراً در نوشیدنی های با طعم مرکبات محدود کند.
جمعآوری دادههای مربوط به خطرات ناشی از حتی این مقادیر کوچک BVO در طول زمان، بهشدت با تکیه بر مطالعات طولانیمدت که اثرات سلامتی را در نمونهای با اندازه قابل توجهی از افراد ارزیابی میکند، آسان نبوده است. با این حال شواهد به آرامی در حال افزایش است.
مطالعهای در بریتانیا در دهه 1970 نشان داد که برم در بافتهای انسان جمع میشود و مطالعات حیوانی غلظت بالای BVO را با مشکلات قلبی و رفتاری مرتبط میکند.
این کار زمان بر است، و تعدادی مطالعات بیشتر، اما با توجه به مطالعات اخیر حیوانی بر اساس غلظت نسبی BVO که احتمالا انسان ها مصرف می کنند، FDA در نهایت متقاعد شده است که شواهد کافی برای ممنوعیت استفاده از آن وجود دارد.
اکثر شرکت های بزرگ نوشابه های نوشابه از این بازی جلوتر هستند. پپسی کولا و کوکاکولا در دهه گذشته این ماده را از محصولات خود حذف کرده اند.
جونز میگوید: «در طول سالها، بسیاری از سازندگان نوشابهسازی محصولات خود را برای جایگزینی BVO با یک ماده جایگزین اصلاح کردند، و امروزه تعداد کمی از نوشیدنیها در ایالات متحده حاوی BVO هستند.
این ممنوعیت می تواند نشانه ای از چیزهای بیشتری باشد، جونز اعلام کرد که آژانس در حال بررسی مقرراتی است که اجازه استفاده از برخی افزودنی های غذایی را می دهد، با این هدف که به طور خودکار تأیید هر گونه رنگ خوراکی را که باعث سرطان در انسان یا حیوان می شود ایجاد یک فرآیند بوروکراتیک زیرک تر، ممنوع کند..
فراخوان نهایی در مورد طبقه بندی مجدد BVO توسط FDA از طریق یک فرآیند بررسی طولانی انجام شد که اکنون تکمیل شده است.
با توجه به اینکه جایگزینهای مناسبی برای BVO برای ایجاد طعم تلخ نوشیدنیهای مرکبات در سراسر جهان تا آخرین قطره استفاده میشود، احتمالاً نمیتوان این ماده را از دست داد.
منبع : sciencealert
اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.