خبر های ویژه

تراشه مغزی نورالینک

23 آذر 1403

ژنتیک و محیط ممکن است بر رشد اولیه مغز تأثیر بگذارد

23 آذر 1403

هیپنوتیزم فقط یک ترفند سالنی یا تلویزیون نیست - علم نشان می دهد که به اضطراب، افسردگی، درد و اختلالات خواب کمک می کند.

20 آذر 1403

بزرگسالان سلول های مغزی جدیدی را رشد می دهند - و این نورون ها کلید یادگیری از طریق گوش دادن هستند

16 آذر 1403

متانول چیست؟ چگونه وارد نوشیدنی ها می شود و باعث آسیب می شود؟

3 آذر 1403

درمان های جدید امید بسیار مورد نیاز را برای بیماران مبتلا به درد مزمن فراهم می کند

28 آبان 1403

مشکلات زانو با افزایش سن تشدید می شوند - یک متخصص ارتوپدی گزینه های درمانی موجود را توضیح می دهد

25 آبان 1403

چگونه کشیدن ماری جوانا بر عملکرد تحصیلی تأثیر می گذارد؟ دو محقق توضیح می دهند که چگونه می تواند چیزی بیش از خلق و خو را تغییر دهد

22 آبان 1403

پوکی استخوان، بیماری خاموش، می تواند عمر شما را کوتاه کند - در اینجا نحوه جلوگیری از شکستگی و حفظ سلامت استخوان ها آمده است

18 آبان 1403

آمریکا نخستین واکسن آنفلوانزا به شکل اسپری بینی را برای «استفاده در خانه» تأیید کرد

16 آبان 1403

مقاومت آنتی‌بیوتیکی در یک نقطه بحرانی قرار دارد

10 آبان 1403

مبارزه با مقاومت آنتی بیوتیکی در منبع - با استفاده از یادگیری ماشینی برای شناسایی ژن های مقاومت باکتریایی و داروهایی که آنها را مسدود می کنند

9 آبان 1403

هرگز الکل مصرف نکنید

3 آبان 1403

ذرات ریز معلق هوا در آلودگی هوا می تواند یک قاتل خاموش باشد - مطالعه جدید خطرات پنهان را آشکار می کند

2 آبان 1403

هشداری در مورد داروهای کاهش وزن: Ozempic، Zepbound و سایر محصولات کاهش وزن بدون نام تجاری، خطرات نامعلومی برای مصرف کنندگان دارند.

19 مهر 1403

میکرو آر ان ای برنده جایزه نوبل تنظیم کننده اصلی ژنوم است - محققان در حال یادگیری درمان بیماری با استفاده از نحوه کنترل ژن ها هستند.

17 مهر 1403

7 تیر 1403

تنهایی دائمی و خطر سکتۀ مغزی

یک پژوهش تازه نشان می‌دهد سالمندانی که در یک تنهایی دائمی به‌سر می‌برند، بسیار بیشتر از سایر سالمندان در معرض خطر سکتۀ مغزی قرار دارند. پژوهشگران دانشگاه هاروارد در ایالات متحدۀ آمریکا داده‌های بیش از ۱۲ هزار انسانِ دست‌کم ۵۰ ساله را در دو مقطع زمانی و با فاصله‌ای چهار ساله بررسی کردند، تا دریابند که میان سکتۀ مغزی و تنهایی افراد، چه رابطه‌ای وجود دارد. بررسی‌ها نشان داد که احتمال خطر سکتۀ مغزی در افرادی که در نخستین دورۀ جمع‌آوری داده‌ها در یک تنهایی دائمی به‌سر می‌بردند، نسبت به کسانی که در این شرایط نبودند، حدود ۲۵ درصد بیشتر بوده است. بر پایۀ این پژوهش که «ای‌کلینیکال مدیسین»، بخشی از نشریۀ لنست، منتشر شده است، افرادی که در هر دو مقطع زمانی دائما احساس تنهایی می‌کردند، ۵۶ درصد بیشتر از افرادی که حس تنهایی دائمی نداشتند، در معرض خطر سکتۀ مغزی قرار گرفتند. این پژوهش همچنین نشان داد که خطر سکتۀ مغزی در میان افرادی که در این دو مقطع زمانی «تنهایی موقتی» را تجربه کردند «افزایشی قابل ملاحظه» نداشت. نتایجی که از بررسی داده‌های مجموع این دو دورۀ زمانی به‌دست آمد، خطرات تنهایی دائمی را برای پژوهشگران بیش از پیش آشکار کرد. دکتر «ینی سوه»، یکی از اعضای تیم پژوهشی دانشگاه هاروارد می‌گوید که نتایج این پژوهش تأیید می‌کند که چرا اکنون مسئلۀ تنهایی انسان‌ها بیش از پیش در مقولۀ بهداشت عمومی مورد توجه قرار گرفته است. او تصریح کرد حسِ «تنهایی» در اصل یک مسئلۀ ذهنی است و نباید در بررسی‌ها با پدیدۀ «انزوای اجتماعی» یکسان انگاشته شود. تنهایی دائمی در افزایش احتمال رخ دادن سکتۀ مغزی آشکارا تأثیرگذار است. از سویی سکتۀ مغزی ممکن است که ناتوانی‌های بدنیِ درازمدت و خطر مرگ را در پی داشته باشد.

تبریز امروز:

حسِ «تنهایی» در اصل یک مسئلۀ ذهنی است و نباید در بررسی‌ها با پدیدۀ «انزوای اجتماعی» یکسان انگاشته شود

یک پژوهش تازه نشان می‌دهد سالمندانی که در یک تنهایی دائمی به‌سر می‌برند، بسیار بیشتر از سایر سالمندان در معرض خطر سکتۀ مغزی قرار دارند.

پژوهشگران دانشگاه هاروارد در ایالات متحدۀ آمریکا داده‌های بیش از ۱۲ هزار انسانِ دست‌کم ۵۰ ساله را در دو مقطع زمانی و با فاصله‌ای چهار ساله بررسی کردند، تا دریابند که میان سکتۀ مغزی و تنهایی افراد، چه رابطه‌ای وجود دارد.

بررسی‌ها نشان داد که احتمال خطر سکتۀ مغزی در افرادی که در نخستین دورۀ جمع‌آوری داده‌ها در یک تنهایی دائمی به‌سر می‌بردند، نسبت به کسانی که در این شرایط نبودند، حدود ۲۵ درصد بیشتر بوده است.

بر پایۀ این پژوهش که «ای‌کلینیکال مدیسین»، بخشی از نشریۀ لنست، منتشر شده است، افرادی که در هر دو مقطع زمانی دائما احساس تنهایی می‌کردند، ۵۶ درصد بیشتر از افرادی که حس تنهایی دائمی نداشتند، در معرض خطر سکتۀ مغزی قرار گرفتند.

این پژوهش همچنین نشان داد که خطر سکتۀ مغزی در میان افرادی که در این دو مقطع زمانی «تنهایی موقتی» را تجربه کردند «افزایشی قابل ملاحظه» نداشت.

نتایجی که از بررسی داده‌های مجموع این دو دورۀ زمانی به‌دست آمد، خطرات تنهایی دائمی را برای پژوهشگران بیش از پیش آشکار کرد.

دکتر «ینی سوه»، یکی از اعضای تیم پژوهشی دانشگاه هاروارد می‌گوید که نتایج این پژوهش تأیید می‌کند که چرا اکنون مسئلۀ تنهایی انسان‌ها بیش از پیش در مقولۀ بهداشت عمومی مورد توجه قرار گرفته است.

او تصریح کرد حسِ «تنهایی» در اصل یک مسئلۀ ذهنی است و نباید در بررسی‌ها با پدیدۀ «انزوای اجتماعی» یکسان انگاشته شود.

تنهایی دائمی در افزایش احتمال رخ دادن سکتۀ مغزی آشکارا تأثیرگذار است. از سویی سکتۀ مغزی ممکن است که ناتوانی‌های بدنیِ درازمدت و خطر مرگ را در پی داشته باشد.

بر پایۀ پژوهش‌های پیشین، تنهایی ممکن است افسردگی، حس اضطراب و تمایل به خودکشی را نیز در افراد افزایش دهد.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت