خبر های ویژه

هشداری در مورد داروهای کاهش وزن: Ozempic، Zepbound و سایر محصولات کاهش وزن بدون نام تجاری، خطرات نامعلومی برای مصرف کنندگان دارند.

20 مهر 1403

میکرو آر ان ای برنده جایزه نوبل تنظیم کننده اصلی ژنوم است - محققان در حال یادگیری درمان بیماری با استفاده از نحوه کنترل ژن ها هستند.

17 مهر 1403

اندوماک ، سلول بازسازی یافت

3 مهر 1403

ربات‌های زیستی از سلول‌های موجودات مرده به وجود می‌آیند - مرزهای زندگی، مرگ و پزشکی را پیش می‌برند.

22 شهریور 1403

اوزمپیک جعلی: چگونه شماره بچ ها به گروه های جنایتکار کمک می کند تا داروهای خطرناک کاهش وزن را گسترش دهند

16 شهریور 1403

چه چیزی پیری و بیماری را به هم مرتبط می کند؟ تعداد فزاینده ای از تحقیقات می گویند که این یک متابولیسم معیوب است

3 شهریور 1403

ابن سینا: او که علم، پزشکی و فلسفه مدرن را شکل داد

1 شهریور 1403

با احترام به پزشک بزرگ تبریز دکتر جلیل شرابیانلو

1 شهریور 1403

هنگامی که بچه ها به مدرسه باز می گردند، بیماری های عفونی افزایش می یابد - در اینجا آنچه می توانید در مورد آن انجام دهید

20 مرداد 1403

مطالعه جدید نشان می دهد تبعیض از طریق تغییرات شبکه مغزی منجر به پیری سریع تر می شود

16 مرداد 1403

قطعات بلند پازل کووید در جای خود قرار می گیرند - تصویر ناراحت کننده است

29 تیر 1403

سازمان غذا و داروی ایالات متحده در نهایت مواد خاص نوشابه را در سراسر جهان ممنوع کرد

21 تیر 1403

نبرد بر سر طرح ورشکستگی J&J برای پایان دادن به دعاوی تالک

18 تیر 1403

از تشخیص اختلالات مغزی تا تقویت شناختی، 100 سال EEG علوم اعصاب را متحول کرده است.

16 تیر 1403

پنج منبع ریزپلاستیک‌های خانگی کدامند و چگونه می‌توان از آنها دوری کرد؟

13 تیر 1403

خدمات پزشکی مبتنی بر هوش مصنوعی برای مقابله با سرطان

8 تیر 1403

5 تیر 1402

باکتری لیستریا +ویدئو

برگردان به فارسی احد تراب فام

لیستریا خانواده ای از باکتری ها است که شامل ده گونه است. یکی از اینها، لیستریا مونوسیتوژنز، باعث بیماری لیستریوز می شود. اگرچه لیستریوز نادر است، اما این بیماری اغلب شدید است و میزان بستری شدن در بیمارستان و میزان مرگ و میر بالایی دارد. در اتحادیه اروپا حدود 2400 عفونت در سال 2017 گزارش شده است. افراد معمولاً پس از خوردن غذای آلوده به لیستریوز مبتلا می شوند. پختن در دمای بالاتر از 65 درجه سانتیگراد باکتری ها را از بین می برد. با این حال، لیستریا می تواند غذاها را پس از تولید آلوده کند (به عنوان مثال آلودگی می تواند بعد از پختن غذا مانند آماده کردن کالباس، اما قبل از بسته بندی رخ دهد). لیستریا برخلاف بسیاری دیگر از باکتری‌های موجود در غذا، محیط‌های شور را تحمل می‌کند و حتی می‌تواند در دمای سرد (بین +2 تا 4 درجه سانتی‌گراد) تکثیر شود. سختی این باکتری ها، همراه با نرخ بالای مرگ و میر در انسان، به این معنی است که حمل و نقل ایمن غذا برای تضمین سلامت عمومی بسیار مهم است...............لیستریا مونوسیتوژنز را می توان در بسیاری از غذاها یافت. به عنوان مثال می توان به ماهی دودی اشاره کرد. گوشت ها؛ پنیرها (مخصوصاً پنیرهای نرم) و سبزیجات خام. برای جلوگیری از لیستریوز، رعایت شیوه های تولید خوب، شیوه های بهداشتی و کنترل موثر دما در سراسر زنجیره تولید، توزیع و نگهداری مواد غذایی، از جمله در خانه، مهم است. مصرف کنندگان باید دمای یخچال خود را پایین نگه دارند تا رشد بالقوه باکتری هایی مانند لیستریا را که ممکن است در غذاهای آماده همچون کالباس وجود داشته باشد محدود کنند. سازمان های بین المللی مانند سازمان بهداشت جهانی توصیه می کنند که غذاها باید در یخچال زیر 5 درجه سانتیگراد نگهداری شوند.

تبریز امروز:

 

 

لیستریا خانواده ای از باکتری ها است که شامل ده گونه است. یکی از اینها، لیستریا مونوسیتوژنز، باعث بیماری لیستریوز می شود.

اگرچه لیستریوز نادر است، اما این بیماری اغلب شدید است و میزان بستری شدن در بیمارستان و میزان مرگ و میر بالایی دارد. در اتحادیه اروپا حدود 2400 عفونت در سال 2017 گزارش شده است.

افراد معمولاً پس از خوردن غذای آلوده به لیستریوز مبتلا می شوند.

پختن در دمای بالاتر از 65 درجه سانتیگراد باکتری ها را از بین می برد. با این حال، لیستریا می تواند غذاها را پس از تولید آلوده کند (به عنوان مثال آلودگی می تواند بعد از پختن غذا ، اما قبل از بسته بندی رخ دهد). لیستریا برخلاف بسیاری دیگر از باکتری‌های موجود در غذا، محیط‌های شور را تحمل می‌کند و حتی می‌تواند در دمای سرد (بین +2 تا 4 درجه سانتی‌گراد) تکثیر شود.

سختی این باکتری ها، همراه با نرخ بالای مرگ و میر در انسان، به این معنی است که حمل و نقل ایمن غذا برای تضمین سلامت عمومی بسیار مهم است.

در افراد آلوده، علائم متفاوت است، از علائم خفیف شبیه آنفولانزا، مانند تهوع، استفراغ و اسهال تا عفونت های جدی تر مانند مننژیت و سایر عوارض بالقوه تهدید کننده زندگی. این بیماری در درجه اول افراد مسن، زنان باردار، نوزادان و افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف را تحت تاثیر قرار می دهد.

rockmellon675x386

لیستریا مونوسیتوژنز را می توان در بسیاری از غذاها یافت. به عنوان مثال می توان به ماهی دودی اشاره کرد. گوشت ها؛ پنیرها (مخصوصاً پنیرهای نرم) و سبزیجات خام.

برای جلوگیری از لیستریوز، رعایت شیوه های تولید خوب، شیوه های بهداشتی و کنترل موثر دما در سراسر زنجیره تولید، توزیع و نگهداری مواد غذایی، از جمله در خانه، مهم است. مصرف کنندگان باید دمای یخچال خود را پایین نگه دارند تا رشد بالقوه باکتری هایی مانند لیستریا را که ممکن است در غذاهای آماده همچون کالباس وجود داشته باشد محدود کنند.

سازمان های بین المللی مانند سازمان بهداشت جهانی توصیه می کنند که غذاها باید در یخچال زیر 5 درجه سانتیگراد نگهداری شوند.

آخرین لیستریوزیس در سال 2021 با 2183 مورد پنجمین بیماری مشترک بین انسان و دام در اتحادیه اروپا بود - افزایش 14 درصدی در نرخ اطلاع رسانی اتحادیه اروپا در مقایسه با سال 2020. این بیماری عمدتاً افراد بالای 64 سال را تحت تأثیر قرار می دهد.

 

برگردان به فارسی احد تراب فام 

 

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت