خبر های ویژه

آسیای مرکزی و قفقاز از خطرناک‌ترین مکان‌ها برای رانندگی در جهان هستند

19 اسفند 1403

تردید در برابر واکسن، احیای بیماری‌های کودکی را در آسیای مرکزی و قفقاز دامن می‌زند

19 اسفند 1403

ترکمنستان در تلاش است از انزوای خود خارج شود

19 اسفند 1403

با دور زدن روسیه راه‌های ریلی جدید در آسیای مرکزی راه‌اندازی شد

19 اسفند 1403

ارمنستان با توافق بر سر یک قرارداد معدنی توجه آمریکا را جلب می‌کند

18 اسفند 1403

دختران افغان به دلیل "آپارتاید جنسیتی" طالبان از جراحی‌های نجات‌بخش محروم می‌شوند

13 اسفند 1403

پاکستان جریان آب دریای چترال به سمت افغانستان را تغییر می‌دهد

7 اسفند 1403

نوستالژی افغان ها برای روزهای خوش

6 اسفند 1403

طالبان یک زوج بریتانیایی را به دلیل فعالیت‌های آموزشی در بامیان بازداشت کردند

5 اسفند 1403

آذربایجان و روسیه بار دیگر بر سر سرنگونی هواپیمای مسافربری درگیر شدند

27 بهمن 1403

وزارت انرژی ایالات متحده ارقام جدیدی از ذخایر و تولید انرژی در حوضه خزر ارائه می‌دهد

27 بهمن 1403

مشکلات سفر تیم فوتبال نشان‌دهنده مشکلات اقتصادی عمیق‌تر در ترکمنستان است

27 بهمن 1403

تاجیکستان آرزوی تبدیل شدن به قطب توسعه هوش مصنوعی را دارد

27 بهمن 1403

بقا و تولید انرژی در دمای منفی 40 درجه

21 بهمن 1403

قزاقستان قصد دارد به طور کامل استفاده از انرژی هسته ای را آغاز کند

14 بهمن 1403

تصاویر حاکمان کشور را در روی روزنامه نمی توان مچاله یا با آن شیشه و ...پاک کرد.

14 بهمن 1403

20 تیر 1403

البان به علی موجانی، دیپلمات ایرانی چند ساعت فرصت داده‌اند افغانستان را ترک کند

افغانستان

طالبان یک دیپلمات ایرانی و مشاور نماینده ویژه جمهوری اسلامی ایران در امور افغانستان را عنصر نامطلوب معرفی کردند و دستور دادند خاک‌شان را ترک کند. اطلاعات رسیده به نشان می‌دهد، مقامات طالبان به علی موجانی، دیپلمات ایرانی چند ساعت فرصت داده‌اند افغانستان را ترک کند چون به گفته آنان او «پا را از حد خود فراتر گذاشته است.» مقامات طالبان در خصوص تخلفات این دیپلمات توضیحی ندادند، اما به نظر می‌رسد اخراج او به حضور بدون هماهنگی او در قندهار ارتباط داشته باشد. موجانی پیشتر گفته بود به‌رغم درخواست رسمی از وزارت‌ خارجه طالبان برای شرکت در نماز عید قربان به امامت ملا هبت‌الله در عیدگاه قندهار، طالبان به او پاسخی نداده‌ است. این دیپلمات ایرانی عازم محل برگزاری نماز در قندهار شده، و آن طور که خود او در شکبه ایکس نوشته است ماموران او را یک ساعت و نیم معطل نگه داشته‌اند و مانع حضور او در عیدگاه شده‌اند. طالبان به او گفته‌اند دفتر ملا هبت‌الله اجازه حضور در عیدگاه را به او نداده‌اند. ملا هبت‌الله آخندزاده سومین رهبر طالبان است و در حال حاضر رهبر امارت اسلامی افغانستان به شمار می‌رود.

تبریز امروز:

طالبان یک دیپلمات ایرانی و مشاور نماینده ویژه جمهوری اسلامی ایران در امور افغانستان را عنصر نامطلوب معرفی کردند و دستور دادند خاک‌شان را ترک کند.

اطلاعات رسیده به نشان می‌دهد، مقامات طالبان به علی موجانی، دیپلمات ایرانی چند ساعت فرصت داده‌اند افغانستان را ترک کند چون به گفته آنان او «پا را از حد خود فراتر گذاشته است.»

مقامات طالبان در خصوص تخلفات این دیپلمات توضیحی ندادند، اما به نظر می‌رسد اخراج او به حضور بدون هماهنگی او در قندهار ارتباط داشته باشد.

موجانی پیشتر گفته بود به‌رغم درخواست رسمی از وزارت‌ خارجه طالبان برای شرکت در نماز عید قربان به امامت ملا هبت‌الله در عیدگاه قندهار، طالبان به او پاسخی نداده‌ است.

این دیپلمات ایرانی عازم محل برگزاری نماز در قندهار شده، و آن طور که خود او در شکبه ایکس نوشته است ماموران او را یک ساعت و نیم معطل نگه داشته‌اند و مانع حضور او در عیدگاه شده‌اند. طالبان به او گفته‌اند دفتر ملا هبت‌الله اجازه حضور در عیدگاه را به او نداده‌اند.

ملا هبت‌الله آخندزاده سومین رهبر طالبان است و در حال حاضر رهبر امارت اسلامی افغانستان به شمار می‌رود.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت