خبر های ویژه

اعتراضات گسترده پس از شش گروگان کشته شده در غزه ، به اسرائیل رسید

12 شهریور 1403

مذاکرات آتش بس غزه با از سرگیری برنامه از هفته آینده متوقف شد

26 مرداد 1403

طراحی دریاچه مصنوعی

26 مرداد 1403

کلیسای تاریخی ارتدوکس یونانی غزه دومین حمله اسرائیل را تحمل کرد

17 مرداد 1403

ایرانیان در سوگ ترور هنیه رهبر حماس عزادارند

11 مرداد 1403

اسماعیل هنیه که بود و چرا ترور او ضربه ای به حماس است؟

11 مرداد 1403

پیام رهبر انقلاب در پی شهادت مجاهد بزرگ آقای اسماعیل هنیه:

10 مرداد 1403

شهادت اسماعیل هنیه در تهران

10 مرداد 1403

در حالی که رسانه ها شیفته رقابت های ریاست جمهوری آمریکا شده اند، قتل عام اسرائیل در غزه حتی مرگبارتر می شود

27 تیر 1403

شرکت نفت کویت از کشف "غول" نفت خبر داد

26 تیر 1403

کلید خانه وزن نمادینی برای خانواده های غزه ای دارد که بارها در اثر جنگ آواره شده اند

19 تیر 1403

زندان های اسراییل بیش از ظرفیت خود پر شده اند

12 تیر 1403

سرباز اسراییلی عکس به آتش کشیدن خانه ی یک فلسطینی را در غزه به نمایش گذاشت

12 تیر 1403

مدیر اجرایی ائتلاف جهانی برای محافظت از آموزش در برابر حمله گفت: در مکان هایی مانند غزه، علاوه بر تلفات هولناک جانی، خود آموزش نیز مورد حمله قرار گرفته است.

1 تیر 1403

بیش از 1000 نفر در حج در میان گرمای شدید جان خود را از دست می دهند

1 تیر 1403

«هیچ چیز تغییر نکرده است. ارتش اسرائیل همچنان با استفاده از گرسنگی در شمال و جنوب همان قتل عام را انجام می دهد.

1 تیر 1403

28 اردیبهشت 1403

یک فلسطینی که به یهودیت گرویده بود توسط یک سرباز اسرائیلی مورد تیراندازی قرار گرفت

کشته شدن یک فلسطینی "نوبهودی" شده توسط سرباز اسراییلی

در ابتدا، به نظر می رسید که تیراندازی در کرانه باختری اشغالی که توسط اسرائیل بسیار رایج است؛ انجام شده است . یک فلسطینی سوء ظن را برانگیخت و یک سرباز اسرائیلی او را کشت. اما پس از آن فرد متوفی به نام دیوید بن اوراهام، یک فلسطینی که سال ها قبل تصمیم تقریباً نامعلومی برای گرویدن از اسلام به یهودیت گرفته بود، شناسایی شد. سفر دینی غیرمعمول او، وی را از میان برخی از عمیق ترین خطوط گسل خاورمیانه برد و به دوستی های بعید منجر شد. بیشتر فلسطینی ها او را به عنوان یک رانده عجیب و غریب می دیدند، در حالی که بسیاری از اسرائیلی ها با او به عنوان یک گرویده ناخواسته به دینی رفتار می کردند که تبلیغ نمی کند. اما در لحظات پایانی زندگی خود، بار دیگر به عنوان یک فلسطینی که در مکان نامناسبی قرار داشت، در زمان خشم و سوء ظن گسترده یهودی ها به او نگریسته شد.

تبریز امروز:

این عکس 2021 که توسط Haim Parag ارائه شده است، دیوید بن اوراهام را در یک سوپرمارکت در شهر بیت شمش اسرائیل نشان می دهد، جایی که او برای مدت کوتاهی در آنجا کار می کرد. بن اوراهام، یک فلسطینی که مسلمان به دنیا آمده بود اما سال ها قبل تصمیم تقریباً ناشناخته ای برای گرویدن به یهودیت گرفت، توسط یک سرباز اسرائیلی به ضرب گلوله کشته شد.

این عکس 2021 که توسط Haim Parag ارائه شده است، دیوید بن اوراهام را در یک سوپرمارکت در شهر بیت شمش اسرائیل نشان می دهد، جایی که او برای مدت کوتاهی در آنجا کار می کرد. بن اوراهام، یک فلسطینی که مسلمان به دنیا آمده بود اما سال ها قبل تصمیم تقریباً ناشناخته ای برای گرویدن به یهودیت گرفت، توسط یک سرباز اسرائیلی به ضرب گلوله کشته شد.
اورشلیم (AP) - در ابتدا، به نظر می رسید که تیراندازی در کرانه باختری اشغالی که توسط اسرائیل بسیار رایج است؛ انجام شده است . یک فلسطینی سوء ظن یک سرباز را برانگیخت و سرباز اسرائیلی او را کشت.

اما پس از آن فرد متوفی به نام دیوید بن اوراهام، یک فلسطینی که سال ها قبل تصمیم تقریباً نامعلومی برای گرویدن از اسلام به یهودیت گرفته بود، شناسایی شد.

سفر دینی غیرمعمول او، وی را از میان برخی از عمیق ترین خطوط گسل خاورمیانه برد و به دوستی های بعید منجر شد. بیشتر فلسطینی ها او را به عنوان یک رانده عجیب و غریب می دیدند، در حالی که بسیاری از اسرائیلی ها با او به عنوان یک گرویده ناخواسته به دینی رفتار می کردند که تبلیغ نمی کند.

اما در لحظات پایانی زندگی خود، بار دیگر به عنوان یک فلسطینی که در مکان نامناسبی قرار داشت، در زمان خشم و سوء ظن گسترده یهودی ها  به او نگریسته شد.

 کارن چماس، خبرنگار آسوشیتدپرس از قتل یک مسلمان که به یهودیت گرویده است، گزارش می دهد.

یک شهر تقسیم شده
او سامه زیتون در الخلیل به دنیا آمد، محل زندگی حدود 200000 فلسطینی و همچنین صدها شهرک نشین یهودی که در مناطق تحت حفاظت نیروهای اسرائیلی زندگی می کنند. تنش ها برای دهه ها بالا بوده و اغلب به خشونت کشیده شده است.

گروه های حقوق بشر مدت هاست شهرک نشینان الخلیل را به آزار و اذیت ساکنان فلسطینی متهم کرده اند و فلسطینی ها در طول سال ها چندین حمله با چاقو و تیراندازی علیه اسرائیلی ها انجام داده اند.

در شدیدترین حالت، همسایگان تلخ فقط چند متر از هم فاصله دارند. در برخی از کوچه‌های باریک شهر قدیمی هبرون، توری فلزی از خریداران فلسطینی در برابر اشیایی که توسط شهرک‌نشینان ساکن در طبقات بالا پرتاب می‌شود، محافظت می‌کند.

به گفته نوام آرنون، یک شهرک نشین یهودی در الخلیل که با او دوست شد، زیتون برای اولین بار بیش از یک دهه پیش با مهاجران یهودی تماس گرفت و از او برای گرویدن به یهودیت کمک خواست.

او گفت که زیتون الهام گرفته از داستان های خانوادگی پدربزرگش بود که از یهودیان هنگام شورش در سال 1929، زمانی که سرزمین مقدس تحت حاکمیت استعمار بریتانیا بود، محافظت می کرد. فلسطینی ها ده ها تن از ساکنان یهودی را در این شهر کشتند.

آرنون گفت: «او نه تنها به عنوان یک همسایه خوب بلکه برای پیوستن به جامعه یهودی فراتر رفت.

یک تبدیل نادر
گرویدن به ادیان دیگر در اسلام به شدت مورد بی مهری قرار گرفته است. در بسیاری از کشورهای جهان اسلام، کسانی که این کار را انجام می دهند، از جوامع خود بیرون رانده می شوند، گاهی اوقات با خشونت. یهودیت، برخلاف اسلام و مسیحیت، سنت تبلیغی ندارد.

چنین تغییر دینی در اسرائیل و سرزمین‌های فلسطینی، جایی که مذهب و ملیت معمولاً در درگیری‌های چند دهه‌ای با هم همپوشانی دارند، پرمخاطب‌تر است. یهودیت ایمان اکثر سربازانی است که در قلمرو گشت زنی می کنند و شهرک نشینانی که فلسطینیان آنها را به عنوان استعمارگران متخاصم می بینند.

آرنون گفت که بیشتر شهرک نشینان از جامعه تنگاتنگ هبرون از پذیرش بن اوراهام خودداری کردند. فقط آرنون و چند نفر دیگر با او در تعامل بودند و به مقالات درخواست تبدیل او کمک کردند.

تغییر دین در مناطقی که توسط حکومت نیمه خودمختار فلسطین اداره می شود، نادر اما قانونی است. اکثر آنها توسط مسیحیان فلسطینی انجام می شود که برای ازدواج به اسلام گرویده اند.

در اسراییل، گرویدن به یهودیت مستلزم ارائه درخواست به سازمان تبدیل دولتی است. به گفته یک مقام دولتی که مجاز به صحبت با رسانه ها نبود و به شرط نامش فاش نشد، بن اوراهام در سال 2018 دو درخواست ارائه کرد اما شرایط را برآورده نکرد.

براساس اسناد منتشر شده در فضای مجازی، با بسته شدن این مسیر، بن آبراهام به جامعه جزیره‌ای ارتدوکس افراطی اسرائیل روی آورد و در نهایت در سال 2020 تغییر دین خود را رسمی کرد.

یک دستگیری
به گفته آرنون و یک فعال فلسطینی محلی به نام عیسی امرو، بن‌آوراهام در سال قبل از تغییر دین، توسط واحد اطلاعاتی تشکیلات خودگردان فلسطین در الخلیل بازداشت شد.

دلیل دستگیری او هرگز به صورت عمومی فاش نشد، اما آنها معتقدند تغییر مذهب و ارتباط آشکار او با اسرائیلی ها توجه ناخواسته ای را به خود جلب کرده است.

فلسطینی‌ها در صورت همکاری با مقامات اسرائیلی ممکن است با دستگیری یا حتی مرگ روبرو شوند. اما تعداد کمی از بن‌آوراهام به یک خبرچین مشکوک بودند زیرا داستان او به طور گسترده شناخته شده بود.

بن اوراهام به سایت خبری اسرائیلی Times of Israel گفت که او به مدت دو ماه در سلول انفرادی نگهداری شد و قبل از آزادی مورد ضرب و شتم قرار گرفت. در همان زمان، ویدئویی منتشر شد که او را نشان می‌داد که قرآنی را در دست دارد و ایمان مسلمان خود را تعهد می‌کند.

آرنون و امرو گفتند که اظهارات او احتمالاً تحت فشار در طول بازداشت بیان شده است. دفتر دادستانی تشکیلات خودگردان گفت که هیچ اطلاعاتی در مورد پرونده او ندارد.

پس از آزادی، بن اوراهام با حیم پاراگ، یک دوست یهودی که در اورشلیم زندگی می کرد، نقل مکان کرد. او به ندرت به دلیل نگرانی های ایمنی به الخلیل بازگشت و به تحصیلات یهودی خود ادامه داد. پاراگ گفت که این زوج مرتباً با هم در کنیسه ای نزدیک دعا می کردند.

او گفت: «او برای من مانند یک پسر بود.

پاراگ همچنین گفت که با همسر بن‌آوراهام و برخی از فرزندانش ملاقات کرده است و چند تن از اعضای نزدیک خانواده حتی پس از تغییر دین با او رابطه داشتند.

خانواده زیتون از ترس تلافی جویانه از گفتگو با آسوشیتدپرس خودداری کردند. در پایان، بن‌آوراهام سابقه کمی از آنچه که باعث اعتقادات شخصی او شد، به جای گذاشت.

یک تیراندازی مرگبار
بن اوراهام در 19 مارس در خارج از شهرک کرانه باختری منتظر اتوبوس اسرائیلی بود تا او را به آپارتمان پاراگ ببرد که با یک سرباز اسرائیلی به زبان عبری درگیر شد.

در سرتاسر کرانه باختری، شهرک نشینان یهودی جدا از فلسطینی ها در شهرک های محافظت شده زندگی می کنند که در آنجا مشمول قوانین متفاوتی هستند. فلسطینی‌ها معمولاً از ورود به شهرک‌ها منع می‌شوند مگر اینکه مجوز کار داشته باشند.

"آیا شما یهودی هستی؟" سرباز در ویدئویی که در فضای مجازی پخش شده و به نظر می رسد توسط دوربین بدنش ضبط شده است فریاد می زند.

بن آبراهام پاسخ می دهد: «البته.

"اسمت چیه؟" سرباز می گوید

"دیوید." او پاسخ می دهد.

"دیوید؟" سرباز می گوید

"بن اوراهام، احمق."

سپس سرباز به بن اوراهام دستور می دهد که از کیف خود بر روی زمین فاصله بگیرد و دستانش را در هوا بلند کند و به طعنه بگوید: "یهودی".

ویدیوی دوم که ظاهراً از دوربین امنیتی نزدیک گرفته شده است، به نظر می‌رسد که دو سرباز را نشان می‌دهد که از فاصله نزدیک به بن‌آوراهام تیراندازی می‌کنند، در حالی که او به سمت عقب به سمت پیاده رو می‌رود.

ارتش گفت که پس از تیراندازی یک چاقوی کوچک در کیف بن آبراهام پیدا شد. پاراگ گفت که چاقو را برای دفاع از خود به او داده است.

ارتش اسرائیل گفت که در حال تحقیق درباره تیراندازی است، اما گروه های حقوق بشری می گویند سربازان به ندرت در چنین شرایطی پاسخگو هستند.

در حالی که کرانه باختری شاهد افزایش خشونت های مرتبط با جنگ غزه است، نیروهای اسرائیلی در حالت آماده باش قرار گرفته اند. به گفته وزارت بهداشت فلسطین از زمان آغاز جنگ، نزدیک به 500 فلسطینی در اثر تیراندازی اسرائیل کشته شده اند. بسیاری از آنها در درگیری های مسلحانه در جریان حملات نظامی، برخی دیگر به دلیل پرتاب سنگ به سربازان، و برخی که هیچ تهدیدی ظاهری نداشتند، کشته شده اند.

فلسطینی ها همچنین چندین حمله با چاقو و دیگر حملات علیه اسرائیلی ها انجام داده اند.

آرنون گفت تیراندازی یک سوء تفاهم غم انگیز بود. پاراگ، دوست بن‌آوراهام در اورشلیم، سربازان را به توهین نژادی متهم کرد و گفت که آنها بن‌آوراهام را به خاطر پیشینه‌اش می‌دانستند و نه باورهای غیرمنتظره‌اش.

مراسم خاکسپاری
حتی در مرگ، هویت بن اوراهام مورد بحث قرار گرفت.

پاراگ و یکی دیگر از دوستان اسرائیلی از دادگاه اسرائیل خواستند تا جسد او را در قبرستان یهودیان دفن کنند و دادخواستی را علیه اعضای خانواده زیتون که خواهان تشییع جنازه مسلمانان بودند، ارائه کردند. بزالل هوخمن، وکیل مدافع این دو اسرائیلی، گفت که دادگاه خانواده تل آویو به نفع آنها رای داده است.

پس از آن که مرگ او اعتراض عمومی را برانگیخت، وزارت کشور به او اقامت اسرائیل را اعطا کرد و گفت که می‌خواهد «وصیت و آرزوی متوفی را برآورده کند تا بخشی از ملت اسرائیل.»

پاراگ گفت که بن آبراهام در ماه آوریل در یک قبرستان یهودیان در دامنه کوه گریزیم در نزدیکی شهر نابلس فلسطین به خاک سپرده شد. بالای تپه برای سامری ها مقدس است - یک اقلیت مذهبی کوچک و باستانی که در میان شکاف فلسطین و اسرائیل قرار دارند، درست مانند بن اوراهام.

پاراگ که مشغول طراحی سنگ قبر دوستش است، گفت که هیچ کس از خانواده زیتون در مراسم خاکسپاری شرکت نکرد.

او گفت: «داوید بن اوراهام زیتون پاراگ. یهودی مقدس.»

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت