خبر های ویژه

گزارش نهایی هیئت عالی بررسی ابعاد و علل وقوع سانحه بالگرد حامل رئیس‌جمهور شهید و همراهان، منتشر شد

11 شهریور 1403

دکتر محمد مصدق

28 مرداد 1403

تکريم واقعي اربعين حسيني

28 مرداد 1403

پزشکیان در مجلس برای دفاع از کابینه

27 مرداد 1403

وزارت و شرافت

26 مرداد 1403

دولت چهاردهم و مردم افغانستان

24 مرداد 1403

تمديد به جاي تغيير!

21 مرداد 1403

اسامی ۱۹ وزیر پیشنهادی آقای پزشکیان برای کابینه چهاردهم

20 مرداد 1403

عبور از وابستگان به شايستگان

19 مرداد 1403

با رئيس‌ جمهور نهج‌البلاغه‌خوان

15 مرداد 1403

در نهضت مشروطه مجاهدان و مبارزان آذربایجانی حصر تبریز را شکستند و تهران را فتح کردند.

14 مرداد 1403

سخنرانی نهمین رئیس‌جمهوری اسلامی ایران در مراسم تحلیف

9 مرداد 1403

تغییر ساعت یک نماد سمبلیک برای درک الگوی مصرف است! قانون ساعات تابستانی و زمستانی و کشیدن ساعت به عقب در بهار و تابستان را اجرا کنید!

9 مرداد 1403

دوران غربت اخلاق سياسي

8 مرداد 1403

کابينه بايد صداي بي‌صدايان باشد

5 مرداد 1403

کاهش ساعت کاری مراکز دولتی در سراسر کشور

5 مرداد 1403

30 خرداد 1402

معيشت دشوار و مديريت ناکارآمد

با توجه به شرايط ويژه معيشتي مردم و کاهش ارزش پول ملي، انتظار اين بوده و هست که دولت با تمام توان خود مانع افزايش قيمت‌ها شود و مشکلات معيشتي مردم را حل کند. اين انتظار به ويژه از اين نظر اهميت مضاعف پيدا مي‌کند که رهبري، سال 1402 را سال مهار تورم و رشد توليد ناميده‌اند. برداشت‌ها از اين عنوان اينست که امسال مردم شاهد گران شدن اقلام مورد نياز زندگي نباشند و اگر چيزي ارزان نمي‌شود، بر گراني‌ها نيز افزوده نشود. اقتضاي حاکميت يکدست و عناويني از قبيل دولت مردمي و مجلس انقلابي که براي اجزاء حاکميت بکار مي‌رود نيز همين است. اين عناوين اگر واقعي و جدي هستند، بايد نتيجه خود را در زندگي مردم نشان بدهند و گشايشي در معيشت مردم به وجود بياورند. متأسفانه برخلاف اين انتظار، امسال گران شدن ضروري‌ترين کالاهاي مورد نياز مردم از اولين روزهاي فروردين شروع شد بطوري که قبل از پايان تعطيلات نوروزي اخباري درباره گران شدن اقلام بهداشتي آنهم توسط شرکت‌هاي دولتي منتشر گرديد و به دنبال آن، موج گراني‌ها به صورت هفتگي و گاهي روزانه به راه افتاد. گزارش‌هاي رسمي درباره قيمت‌هاي اقلام خوراکي از گوشت قرمز گرفته تا مرغ، تخم ‌مرغ، لبنيات و ميوه، از افزايش قيمتي بين 20 تا 50 درصد در سه ماهه اول سال 1402 يعني سالي که به سال مهار تورم و رشد توليد نامگذاري شده حکايت دارند. اين افزايش بي‌مهار قيمت‌ها موجب شده مردم از خريد بخش قابل ملاحظه‌اي از اقلام ضروري مورد نياز زندگي عاجز باشند و امکان تغذيه صحيح را از دست بدهند. خريد گوشت، مرغ، لبنيات و ميوه به ميزان قابل توجهي که گاهي بيش از نصف است کاهش يافته و اقشار محروم جامعه بقدري دچار تنگنا هستند که تهيه کردن اين اقلام براي آنها به يک آرزو تبديل شده است. براي کشوري که از هر نظر صاحب امکانات بالا و ثروت‌هاي زيرزميني و روي زميني است، به‌هيچ‌وجه شايسته نيست بخش قابل ملاحظه‌اي از مردمش گرفتار فقر باشند. ايران، صاحب يکي از بالاترين ذخاير نفتي و گازي جهان است. کشوري که داراي چنين ثروت عظيمي است نبايد حتي يک نفر از مردمش زير خط فقر باشد. نقد کردن ثروت‌هاي زيرزميني ايران، کار مشکلي نيست. اگر مديريت صحيحي وجود داشته باشد که بتواند از نيروهاي بااستعداد کشور به درستي استفاده کند قطعاً تمام مردم به رفاه نسبي دست خواهند يافت. بزرگ‌ترين ثروت ايران، نيروي انساني بااستعداد است که اگر زمينه شکوفائي آن فراهم باشد و مديران شايسته‌اي براي بهره‌‌برداري از اين ثروت بسيار مهم بر سر کار باشند، اين نيرو مي‌تواند بر بحران اقتصادي فائق آيد، فقر زدائي را که آرزوي ديرينه همگان است محقق نمايد و عموم مردم را به رفاه برساند. اصرار بر عدم ايجاد تغيير در مديريت‌هاي ارشد اقتصادي و عدم تجديد نظر در سياست‌هاي کلان، عامل اصلي درجا زدن‌ها و بدتر شدن وضعيت معيشتي مردم است. حکمرانان اگر به توصيه خيرخواهان عمل کنند و به ايجاد تغييرات در مديريت‌ها و سياست‌هاي کلان داخلي و خارجي تن بدهند، قطعاً تحول قابل ملاحظه‌اي در شرايط اقتصادي کشور پديد خواهد آمد. کوتاهي در اين زمينه چه بسا موجب پديد آمدن تحولاتي شود که به زيان کشور و خود حکمرانان باشد. حکمرانان بايد اهميت حفاظت از پشتوانه مردمي نظام را جدي بگيرند و از اين نکته غافل نشوند که تأمين معيشت مردم مهم‌ترين عامل براي در صحنه نگهداشتن آنهاست.

تبریز امروز:

بسم‌الله الرحمن الرحيم
⬅️ حمايت‌هاي همه ‌جانبه رهبري از دولت سيزدهم اين تصور را در افکار عمومي به وجود آورده که اين دولت به توصيه‌هاي رهبري بدون کم و کاست عمل خواهد کرد و هيچيک از رهنمودهاي ايشان را ناديده نخواهد گرفت.
با توجه به شرايط ويژه معيشتي مردم و کاهش ارزش پول ملي، انتظار اين بوده و هست که دولت با تمام توان خود مانع افزايش قيمت‌ها شود و مشکلات معيشتي مردم را حل کند. اين انتظار به ويژه از اين نظر اهميت مضاعف پيدا مي‌کند که رهبري، سال 1402 را سال مهار تورم و رشد توليد ناميده‌اند. برداشت‌ها از اين عنوان اينست که امسال مردم شاهد گران شدن اقلام مورد نياز زندگي نباشند و اگر چيزي ارزان نمي‌شود، بر گراني‌ها نيز افزوده نشود. اقتضاي حاکميت يکدست و عناويني از قبيل دولت مردمي و مجلس انقلابي که براي اجزاء حاکميت بکار مي‌رود نيز همين است. اين عناوين اگر واقعي و جدي هستند، بايد نتيجه خود را در زندگي مردم نشان بدهند و گشايشي در معيشت مردم به وجود بياورند.
متأسفانه برخلاف اين انتظار، امسال گران شدن ضروري‌ترين کالاهاي مورد نياز مردم از اولين روزهاي فروردين شروع شد بطوري که قبل از پايان تعطيلات نوروزي اخباري درباره گران شدن اقلام بهداشتي آنهم توسط شرکت‌هاي دولتي منتشر گرديد و به دنبال آن، موج گراني‌ها به صورت هفتگي و گاهي روزانه به راه افتاد. گزارش‌هاي رسمي درباره قيمت‌هاي اقلام خوراکي از گوشت قرمز گرفته تا مرغ، تخم ‌مرغ، لبنيات و ميوه، از افزايش قيمتي بين 20 تا 50 درصد در سه ماهه اول سال 1402 يعني سالي که به سال مهار تورم و رشد توليد نامگذاري شده حکايت دارند. اين افزايش بي‌مهار قيمت‌ها موجب شده مردم از خريد بخش قابل ملاحظه‌اي از اقلام ضروري مورد نياز زندگي عاجز باشند و امکان تغذيه صحيح را از دست بدهند. خريد گوشت، مرغ، لبنيات و ميوه به ميزان قابل توجهي که گاهي بيش از نصف است کاهش يافته و اقشار محروم جامعه بقدري دچار تنگنا هستند که تهيه کردن اين اقلام براي آنها به يک آرزو تبديل شده است.
براي کشوري که از هر نظر صاحب امکانات بالا و ثروت‌هاي زيرزميني و روي زميني است، به‌هيچ‌وجه شايسته نيست بخش قابل ملاحظه‌اي از مردمش گرفتار فقر باشند. ايران، صاحب يکي از بالاترين ذخاير نفتي و گازي جهان است. کشوري که داراي چنين ثروت عظيمي است نبايد حتي يک نفر از مردمش زير خط فقر باشد. نقد کردن ثروت‌هاي زيرزميني ايران، کار مشکلي نيست. اگر مديريت صحيحي وجود داشته باشد که بتواند از نيروهاي بااستعداد کشور به درستي استفاده کند قطعاً تمام مردم به رفاه نسبي دست خواهند يافت. بزرگ‌ترين ثروت ايران، نيروي انساني بااستعداد است که اگر زمينه شکوفائي آن فراهم باشد و مديران شايسته‌اي براي بهره‌‌برداري از اين ثروت بسيار مهم بر سر کار باشند، اين نيرو مي‌تواند بر بحران اقتصادي فائق آيد، فقر زدائي را که آرزوي ديرينه همگان است محقق نمايد و عموم مردم را به رفاه برساند.
اصرار بر عدم ايجاد تغيير در مديريت‌هاي ارشد اقتصادي و عدم تجديد نظر در سياست‌هاي کلان، عامل اصلي درجا زدن‌ها و بدتر شدن وضعيت معيشتي مردم است. حکمرانان اگر به توصيه خيرخواهان عمل کنند و به ايجاد تغييرات در مديريت‌ها و سياست‌هاي کلان داخلي و خارجي تن بدهند، قطعاً تحول قابل ملاحظه‌اي در شرايط اقتصادي کشور پديد خواهد آمد. کوتاهي در اين زمينه چه بسا موجب پديد آمدن تحولاتي شود که به زيان کشور و خود حکمرانان باشد. حکمرانان بايد اهميت حفاظت از پشتوانه مردمي نظام را جدي بگيرند و از اين نکته غافل نشوند که تأمين معيشت مردم مهم‌ترين عامل براي در صحنه نگهداشتن آنهاست.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت