خبر های ویژه

گزارش نهایی هیئت عالی بررسی ابعاد و علل وقوع سانحه بالگرد حامل رئیس‌جمهور شهید و همراهان، منتشر شد

11 شهریور 1403

دکتر محمد مصدق

28 مرداد 1403

تکريم واقعي اربعين حسيني

28 مرداد 1403

پزشکیان در مجلس برای دفاع از کابینه

27 مرداد 1403

وزارت و شرافت

26 مرداد 1403

دولت چهاردهم و مردم افغانستان

24 مرداد 1403

تمديد به جاي تغيير!

21 مرداد 1403

اسامی ۱۹ وزیر پیشنهادی آقای پزشکیان برای کابینه چهاردهم

20 مرداد 1403

عبور از وابستگان به شايستگان

19 مرداد 1403

با رئيس‌ جمهور نهج‌البلاغه‌خوان

15 مرداد 1403

در نهضت مشروطه مجاهدان و مبارزان آذربایجانی حصر تبریز را شکستند و تهران را فتح کردند.

14 مرداد 1403

سخنرانی نهمین رئیس‌جمهوری اسلامی ایران در مراسم تحلیف

9 مرداد 1403

تغییر ساعت یک نماد سمبلیک برای درک الگوی مصرف است! قانون ساعات تابستانی و زمستانی و کشیدن ساعت به عقب در بهار و تابستان را اجرا کنید!

9 مرداد 1403

دوران غربت اخلاق سياسي

8 مرداد 1403

کابينه بايد صداي بي‌صدايان باشد

5 مرداد 1403

کاهش ساعت کاری مراکز دولتی در سراسر کشور

5 مرداد 1403

7 خرداد 1402

لايحه‌اي براي مبارزه با معلول

مبارزه با معلول به جاي برخورد با علت، يکي از ابتلائات حکمراني کنوني کشور ماست. براي حل مشکل خودرو، وزير عوض مي‌کنند، بورس را بکار مي‌گيرند، شوراي رقابت را فعال مي‌کنند، به قرعه‌کشي متوسل مي‌شوند، پول مردم را در بانک‌ها بلوکه مي‌کنند و... با اينحال، مشکل همچنان پابرجاست و حتي شديدتر هم مي‌شود. اينها چون مبارزه با معلولند، جواب نمي‌دهند. براي حفاظت از ارزش پول ملي و جلوگيري از تورم و گراني، وعده مي‌دهند، به تعزيرات متوسل مي‌شوند، عليه اين و آن شعار مي‌دهند، خبر بازداشت فله‌اي دلالان ارز را منتشر مي‌کنند، به بورس دخيل مي‌بندند، رئيس کل بانک مرکزي عوض مي‌کنند، سراغ راهکارهاي روسي هم مي‌روند ولي نه دلار به فرمان آنها درمي‌آيد و نه تورم مهار مي‌شود و پول ملي هم هر روز بي‌ارزش‌تر مي‌شود. اين حضرات، به جاي اينکه برجام را احيا کنند و به اف‌اي‌تي‌اف بپيوندند، مي‌گويند زندگي مردم را به فلان و بهمان گره نمي‌زنيم در حالي که مي‌بينند زندگي مردم به اين چيزها گره خورده و هر روز هم اين گره محکم‌تر و کورتر مي‌شود. اينهم به خاطر چسبيدن به معلول بجاي مبارزه با علت است.

بسم‌الله الرحمن الرحيم
⬅️ مبارزه با معلول به جاي برخورد با علت، يکي از ابتلائات حکمراني کنوني کشور ماست. براي حل مشکل خودرو، وزير عوض مي‌کنند، بورس را بکار مي‌گيرند، شوراي رقابت را فعال مي‌کنند، به قرعه‌کشي متوسل مي‌شوند، پول مردم را در بانک‌ها بلوکه مي‌کنند و... با اينحال، مشکل همچنان پابرجاست و حتي شديدتر هم مي‌شود. اينها چون مبارزه با معلولند، جواب نمي‌دهند. براي حفاظت از ارزش پول ملي و جلوگيري از تورم و گراني، وعده مي‌دهند، به تعزيرات متوسل مي‌شوند، عليه اين و آن شعار مي‌دهند، خبر بازداشت فله‌اي دلالان ارز را منتشر مي‌کنند، به بورس دخيل مي‌بندند، رئيس کل بانک مرکزي عوض مي‌کنند، سراغ راهکارهاي روسي هم مي‌روند ولي نه دلار به فرمان آنها درمي‌آيد و نه تورم مهار مي‌شود و پول ملي هم هر روز بي‌ارزش‌تر مي‌شود. اين حضرات، به جاي اينکه برجام را احيا کنند و به اف‌اي‌تي‌اف بپيوندند، مي‌گويند زندگي مردم را به فلان و بهمان گره نمي‌زنيم در حالي که مي‌بينند زندگي مردم به اين چيزها گره خورده و هر روز هم اين گره محکم‌تر و کورتر مي‌شود. اينهم به خاطر چسبيدن به معلول بجاي مبارزه با علت است.
بعد از انتشار لايحه حجاب، نقدهائي از نگاه‌هاي متفاوت به اين لايحه صورت گرفت که هرچند بعضي در جهت مخالفت و بعضي ديگر با هدف تشديد محتواي آن بودند ولي وجه اشتراک تمام آنها اينست که همگي اين لايحه را ناکارآمد مي‌دانند. اين درست است که لايحه حجاب، ناکارآمد است ولي فراتر از آنچه تاکنون در نقد آن گفته و نوشته شده اينست که اين اقدام، صرفاً مبارزه با معلول است و غفلت کامل از علت. حتي اگر ايرادهائي که منتقدان مختلف اين لايحه تاکنون مطرح کرده‌اند برطرف شوند و لايحه‌اي بدون عيب و نقص جاي آن را بگيرد، اين نوع مبارزه با کشف حجاب راه به جائي نخواهد برد، زيرا کشف حجاب و ساير رويگرداني‌ها از احکام ديني معلول هستند و مبارزه با معلول هرگز موفق نخواهد بود. هر مبارزه‌اي فقط وقتي جواب خواهد داد که علت را هدف قرار دهد. تا زماني که علت‌ها وجود دارند، برخورد کردن با معلول نتيجه‌اي غير از اتلاف وقت و نيرو و امکانات نخواهد داشت.
در مورد حجاب و ساير احکام ديني، علت پاي‌بندي‌ها را بايد در کارنامه حکمرانان جستجو کرد. نابساماني‌هاي اقتصادي، عدم انطباق گفته‌ها با اعمال، سياست‌هاي بسته داخلي، سياست‌هاي متصلب خارجي، سخت‌گيري‌هاي مربوط به حقوق شهروندي، مفاسد اقتصادي، عدم رعايت کرامت انساني مردم و... عوامل اصلي سست شدن اعتقادها نسبت به احکام ديني هستند. اين عوامل، در جامعه‌اي که تحت سيطره حاکميت ديني اداره مي‌شود، هر تأثيري بر مردم بگذارند به نام دين تمام خواهد شد کمااينکه امروز مردم تمام مشکلات زندگي از قبيل گراني‌ها، پارتي‌ بازي‌ها، رشوه‌ گيري‌ها، بي‌کاري، کم‌کاري، فساد مالي و بحران اقتصادي را به حساب دين مي‌گذارند و همين امور آنها را نسبت به اعتقادات ديني بي‌تفاوت مي‌کند و در مواردي به دشمني و ستيز وا مي‌دارد. علت اينکه در حکومت‌هاي غيرديني، دشواري‌ها و ناکارآمدي‌ها در اعتقادات ديني مردم اثري ندارند و حتي گرايش به دين را بيشتر مي‌کنند نيز همين است که در آن موارد، هيچيک از اين امور به نام دين انجام نمي‌شوند.
کساني که به نام دين رفتاري با مردم کردند که آنها را نسبت به احکام دين بي‌تفاوت يا بي‌اعتقاد کرد، بايد در عملکرد خود تجديد نظر نمايند و با تصحيح آن، زمينه را براي گرايش مردم به احکام خدا فراهم سازند. به اقتصاد سروسامان بدهيد، حقوق مردم را رعايت نمائيد، کرامت انساني را در دستور کار خود در رفتار با مردم قرار دهيد، رفتارتان را با گفتارتان منطبق نمائيد و با اين روش به جامعه رنگ و بوي اسلامي بدهيد و آنگاه بنگريد که همين مردم چگونه به احکام اسلامي پاي‌بندي نشان خواهند داد بدون آنکه شما به لايحه و طرح و قانون متوسل شويد.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت