خبر های ویژه

در آخرین "اعلان واضح ببرای نسل کشی" حزب جمهوری خواه، سناتور خواستار بمباران هسته ای غزه شد

12 فروردین 1403

حمله غافلگیرانه پلیس به منزل رئیس‌جمهوری ؛ ساعت‌های رولکس خانم بولوآرته جنجال‌برانگیز شد

12 فروردین 1403

روسیه و چین قطعنامه پیشنهادی آمریکا برای آتش‌بس در غزه را در شورای امنیت سازمان ملل وتو کردند

5 فروردین 1403

گروه های بومی روی گنجینه ای از لیتیوم نشسته اند. اکنون معادن آب، فرهنگ و ثروت آنها را تهدید می کند

23 اسفند 1402

تنبیه دانش آموز به دلیل آرایش موی نامتعارف

4 اسفند 1402

«پسرم تو همیشه یک احمق بودی»

1 اسفند 1402

برزیل اظهارات لولا در غزه را در مناقشه دیپلماتیک با اسرائیل پس نخواهد گرفت

1 اسفند 1402

اتهامات کودتا برای رییس جمهور سابق

22 بهمن 1402

ترامپ پادشاه نبود و می توان به خاطر جنایاتی که در زمان ریاست جمهوری مرتکب شده ، او را محاکمه کرد، در برابر جرم ؛رئیس جمهور ترامپ به شهروند ترامپ تبدیل شده است

17 بهمن 1402

جنگ در یک سو ، تلاش برای صلح در سوی دیگر

14 بهمن 1402

رودخانه اتمسفریک وارد ایالات متحده شد

12 بهمن 1402

شاهکار جدید بایدن: من قاطی کردم!

29 دی 1402

برزیل نگرانی خود را با انتقاد ونزوئلا از کشتی جنگی بریتانیایی که به گویان فرستاده شده است، نشان می دهد

9 دی 1402

دستگیری کشیش های کاتولیک در نیکاراگوئه ادامه می یابد

9 دی 1402

گوستاوو سیسنروس، غول رسانه ای ونزوئلا در سن 78 سالگی درگذشت

9 دی 1402

تعداد زیادی از آمریکایی ها خواهان یک رهبر قوی، خشن و ضد دموکراتیک هستند

5 دی 1402

5 فروردین 1403

روسیه و چین قطعنامه پیشنهادی آمریکا برای آتش‌بس در غزه را در شورای امنیت سازمان ملل وتو کردند

سازمان ملل ، آمریکا و جنگ در غزه

واسیلی نبنزیا، سفیر روسیه در سازمان ملل متحد پیش از رای‌گیری اعلام کرد که مسکو از آتش‌بس فوری در نوار غزه حمایت می‌کند. با این‌ حال او ضمن زیر سوال بردن لحن قطعنامه، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه ایالات متحده و لیندا توماس گرینفیلد، سفیر آمریکا در سازمان ملل را به «انحراف جامعه بین‌المللی» با مقاصد «سیاسی» متهم کرد.

تبریز امروز:

 

روسیه و چین روز جمعه ۲۲ مارس قطعنامه پیشنهادی آمریکا را در شورای امنیت سازمان ملل متحد مبنی بر درخواست «آتش‌بس فوری و پایدار» در نوار غزه با هدف حفاظت از غیرنظامیان و ایجاد امکان امدادرسانی بشردوستانه به بیش از دو میلیون فلسطینی وتو کردند.

  از میان ۱۵ عضو شورای امنیت، در رای‌گیری روز جمعه ۱۱ رای موافق، سه رای مخالف و یک رای ممتنع به ثبت رسید.

روسیه، چین و الجزایر کشورهایی بودند که به این قطعنامه رای منفی دادند. گویان هم به قطعنامه آمریکا رای ممتنع داد.

واسیلی نبنزیا، سفیر روسیه در سازمان ملل متحد پیش از رای‌گیری اعلام کرد که مسکو از آتش‌بس فوری در نوار غزه حمایت می‌کند. با این‌ حال او ضمن زیر سوال بردن لحن قطعنامه، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه ایالات متحده و لیندا توماس گرینفیلد، سفیر آمریکا در سازمان ملل را به «انحراف جامعه بین‌المللی» با مقاصد «سیاسی» متهم کرد.

سفیر روسیه در سازمان ملل گفت که ایالات متحده هیچ کاری برای مهار اسرائیل انجام نمی‌دهد. او همچنین واشنگتن را به دلیل صحبت از آتش‌بس مورد استهزا قرار داد و گفت: «غزه تقریبا از روی زمین محو شده است.»

واسیلی نبنزیا افزود: «ما شاهد یک نمایش نمادین ریاکارانه‌ایم. [قطعنامه] محصول آمریکا به شدت سیاست‌زده و تنها هدفش به بازی گرفتن رای‌دهندگان است. آمریکا می‌خواهد فقط با نوعی صحبت از آتش‌بس در غزه تنها کشورهای عضو را سرگرم و راضی کند. این قطعنامه معافیت اسرائیل را از پاسخ به جنایاتی که مرتکب شده است تضمین می‌کند. حتی در پیش‌نویس این قطعنامه هم حرفی از جنایات اسرائیل به میان نیامده است.»

یکی از موضوعات کلیدی در این قطعنامه زبان غیر معمولی بود که می‌گفت شورای امنیت «ضرورت آتش‌بس فوری و پایدار را تعیین می‌کند.» این عبارت یک «تقاضای» مستقیم برای توقف خصومت‌ها نبود.

طبق گزارش آسوشیتدپرس، این قطعنامه منعکس کننده تغییری از سوی ایالات متحده است که خود را در تضاد با بسیاری از کشورهای جهان یافته است زیرا حتی متحدان اسرائیل نیز برای پایان بدون قید و شرط جنگ تلاش می‌کنند.

ژانگ جون، سفیر چین در سازمان ملل گفت که پیشنهاد ایالات متحده باعث ایجاد آتش‌بس فوری و پایدار نمی‌شود چراکه پیش‌ شرط‌هایی تعیین می‌کند.

او گفت: «اگر آمریکا درباره آتش‌بس جدی بود بارها و بارها چندین قطعنامه شورای امنیت را وتو نمی‌کرد. چنین مسیر انحرافی را طی نمی‌کرد و در عین حال درباره مسائل مهم با ابهام برخورد نمی‌کرد و بازی با کلمات را راه نمی‌انداخت.»

بنابر پیش‌نویس این قطعنامه، آتش‌بس با مذاکرات در جریان به رهبری قطر و با حمایت اسرائيل و مصر برای توقف جنگ در ازای بازگشت گروگان‌های حماس پیوند می‌خورد.

لیندا توماس گرینفیلد، سفیر ایالات متحده در سازمان ملل متحد رای منفی روسیه و چین را «نه تنها بدبینانه بلکه حقیر» خواند و گفت: «روسیه و چین فقط نمی‌خواستند به قطعنامه‌ای که آمریکا آن را پیشنهاد کرده، رای مثبت بدهند. بگذارید صادق باشیم، به‌رغم همه این لفاظی‌های آتشین، همه ما مستحضریم که روسیه و چین هیچ اقدام دیپلماتیکی برای دستیابی به صلح پایدار و یا برای ایفای نقش معنادار در تلاش‌های بشردوستانه نمی‌کنند.»

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت