خبر های ویژه

گردشی در شهر باغ ، شعر و شراب حافظ

4 تیر 1402

مصلحت یعنی شناخت موارد انعطاف؛ انعطاف منافاتی با اصول ندارد

30 اردیبهشت 1402

آثار به جای مانده از دژ باستانی بارو توسط شهرداری مورد تهاجم قرار گرفت

26 اردیبهشت 1402

گردشی در اصفهان

15 اسفند 1401

از شبهه هم نباید رنجید و همچنانکه مرحوم شهید مطهری خودش شبهه و پاسخ آن را کشف می‌کرد، باید برای مواجهه با شبهه آماده شد.

4 اسفند 1401

ضعف‌های کشور را با نگاه انقلابی می‌توان بر طرف کرد نه نگاه ارتجاعی

26 بهمن 1401

پیشرفتهای ۴۰ساله نشان‌دهنده صحت تحلیل انقلاب از جهان در مقابل تحلیل غربگراها است

27 مهر 1401

شهر تاریخی یزد، ایران

12 شهریور 1401

مهمترین توفیق دولت احیاءامید و اعتماد مردم بود به وعده‌ها عمل کنید تا آسیب نبیند

8 شهریور 1401

خرانق، یزد ، شهر ارواح 1000 ساله

31 تیر 1401

کل فلسطین به صحنه مقاومت تبدیل و همه طرحهای سازش با دشمن صهیونیست باطل شده است

9 اردیبهشت 1401

پیام اسندار آذربایجان شرقی به مناسبت روز جمهوری اسلامی

12 فروردین 1401

تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین موجب پیشرفت محسوس در همه اهداف اقتصادی خواهد بود

29 اسفند 1400

اینکه اسلام به عقلانیّت و گسترش عقلانیّت دعوت میکند

10 اسفند 1400

فرمان تهاجم ترکیبی در مقابل تهاجم ترکیبی جبهه دشمن

19 بهمن 1400

ارمنی ها نسبت به اعزام نیرو به قزاقستان نگاه منفی دارند

21 دی 1400

18 مهر 1399

اعلام بطلان، کافي نيست

کشت و صنعت مغان به صاحبان اصلی اش یعنی مردم بازگشت

هيأت داوري، قرارداد فروش شرکت کشت و صنعت مغان را باطل اعلام کرد. اين خبر، هرچند باعث خوشحالي تمام کساني شد که از غارت شدن بيت‌المال توسط افراد سوداگر، دل‌آزرده و نگران بودند ولي اين واقعيت را نيز بايد در نظر گرفت که اين اقدام مثبت فقط يک گام به سوي احقاق حق مردم نسبت به اين ثروت عظيم است و گام‌هاي مهمي باقي مانده‌اند که بايد برداشته شوند. در مورد همين اقدام نيز تعبير درستي در خبرها بکار برده نشده، زيرا آنچه اعلام شده اينست که اين قرارداد ابطال شده درحالي که تعبير صحيح اينست که اين قرارداد، باطل اعلام شده است. تفاوت در اينست که اگر گفته شود ابطال شده، به اين معناست که فروش شرکت، صحيح بوده و حالا آن را باطل کرده‌اند ولي واقعيت اينست که فروش اين شرکت از اول باطل بوده و معامله قانوني صحيحي صورت نگرفته بوده و حالا هيأت داوري اين واقعيت را اعلام کرده است. با توجه به همين نکته که بسيار مهم و کليدي است، بايد توجه کرد که جريان خصوصي‌سازي يک جريان آلوده است و تا زماني که اين آلودگي برطرف نشود، اقداماتي از قبيل اعلام ابطال فلان معامله که با تصدي سازمان خصوصي‌سازي صورت گرفته و مي‌گيرد، هيچ مشکلي را حل نخواهد کرد. مشکلاتي که اکنون در مورد چند شرکت بزرگ ديگر، که آنها را هم سازمان خصوصي‌سازي واگذار کرده، وجود دارند، نشان مي‌دهند مشکل بسيار ريشه‌ايست و همه چيز بايد از ريشه و اساس اصلاح شوند. ماشين‌سازي تبريز، کشت و صنعت هفت‌ تپه، شرکت هپکو و پالايشگاه کرمانشاه نيز به همين مشکل مبتلا هستند و قرار است هيأت داوري درباره آنها هم نظر بدهد.

تبریز امروز:

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت است؛

هيأت داوري، قرارداد فروش شرکت کشت و صنعت مغان را باطل اعلام کرد.
اين خبر، هرچند باعث خوشحالي تمام کساني شد که از غارت شدن بيت‌المال توسط افراد سوداگر، دل‌آزرده و نگران بودند ولي اين واقعيت را نيز بايد در نظر گرفت که اين اقدام مثبت فقط يک گام به سوي احقاق حق مردم نسبت به اين ثروت عظيم است و گام‌هاي مهمي باقي مانده‌اند که بايد برداشته شوند. در مورد همين اقدام نيز تعبير درستي در خبرها بکار برده نشده، زيرا آنچه اعلام شده اينست که اين قرارداد ابطال شده درحالي که تعبير صحيح اينست که اين قرارداد، باطل اعلام شده است. تفاوت در اينست که اگر گفته شود ابطال شده، به اين معناست که فروش شرکت، صحيح بوده و حالا آن را باطل کرده‌اند ولي واقعيت اينست که فروش اين شرکت از اول باطل بوده و معامله قانوني صحيحي صورت نگرفته بوده و حالا هيأت داوري اين واقعيت را اعلام کرده است.
با توجه به همين نکته که بسيار مهم و کليدي است، بايد توجه کرد که جريان خصوصي‌سازي يک جريان آلوده است و تا زماني که اين آلودگي برطرف نشود، اقداماتي از قبيل اعلام ابطال فلان معامله که با تصدي سازمان خصوصي‌سازي صورت گرفته و مي‌گيرد، هيچ مشکلي را حل نخواهد کرد. مشکلاتي که اکنون در مورد چند شرکت بزرگ ديگر، که آنها را هم سازمان خصوصي‌سازي واگذار کرده، وجود دارند، نشان مي‌دهند مشکل بسيار ريشه‌ايست و همه چيز بايد از ريشه و اساس اصلاح شوند. ماشين‌سازي تبريز، کشت و صنعت هفت‌ تپه، شرکت هپکو و پالايشگاه کرمانشاه نيز به همين مشکل مبتلا هستند و قرار است هيأت داوري درباره آنها هم نظر بدهد.
اينکه چنين سرمايه‌هاي هنگفتي به راحتي با امضاء مسئولين سازمان خصوصي‌سازي در اختیار این و آن قرار مي‌گيرند و به ثمن‌بخس فروخته مي‌شوند، يک اتفاق کوچک نيست. اين، يعني حداقل دو مفسده بزرگ در حوزه خصوصي‌سازي وجود دارد. يکي نقص قانون و ديگري وجود عناصر فاسد در دستگاه‌هاي مرتبط با اين معاملات. از کنار هيچيک از اين دو مفسده نمي‌توان به آساني گذشت. درباره نقص قانون، اين سؤال مطرح است که چرا دقت لازم در هنگام تصويب قانون صورت نگرفته و راه‌هاي نفوذ بسته نشده؟ درباره وجود افراد فاسد نيز اين سؤال وجود دارد که دستگاه‌هاي نظارتي و اطلاعاتي چرا بموقع اقدام نکردند و مانع چنين مفسده‌ها و سوء‌استفاده‌هائي نشده‌اند؟
قبلاً در چند نوبت تأکيد کرديم و اکنون نيز تأکيد مي‌کنيم که ادامه کار سازمان خصوصي‌سازي با وجود اين دو مفسده بهيچوجه به صلاح کشور نيست. واگذاري‌ها بايد مدتي متوقف شوند و اين سازمان حق هيچ اقدامي را نداشته باشد تا اولاً قانون مربوطه اصلاح شود و ثانياً عناصر فرصت‌طلب، سودجو و فاسدي که در دستگاه‌هاي ذيربط مرتکب چنين تخلفاتي مي‌شوند شناسائي و حذف شوند. در مورد اين عناصر، حذف کردن کافي نيست. آنها بايد تحت پيگرد قانوني قرار گيرند و محاکمه و مجازات شوند تا ديگران جرأت نکنند مرتکب چنين تخلفات و خيانت‌هائي شوند.
سوگمندانه بايد اعتراف کنيم که در بدنه دستگاه‌هاي اجرائي و قضائي عناصري لانه کرده‌اند که مرتکب تخلفات و خيانت‌هاي تکان‌دهنده‌اي مي‌شوند. دستگاه تقنيني هم در دوره‌هاي اخير کارنامه بهتري از خود برجاي نگذاشته است. در شرايطي که منازعات در سطوح مديران ارشد کشور به صورت نگران‌کننده‌اي ادامه دارد، رشد قارچ‌گونه عناصر فاسد در دستگاه‌ها متأسفانه امري کاملاً طبيعي است.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت