خبر های ویژه

گردشی در شهر باغ ، شعر و شراب حافظ

4 تیر 1402

مصلحت یعنی شناخت موارد انعطاف؛ انعطاف منافاتی با اصول ندارد

30 اردیبهشت 1402

آثار به جای مانده از دژ باستانی بارو توسط شهرداری مورد تهاجم قرار گرفت

26 اردیبهشت 1402

گردشی در اصفهان

15 اسفند 1401

از شبهه هم نباید رنجید و همچنانکه مرحوم شهید مطهری خودش شبهه و پاسخ آن را کشف می‌کرد، باید برای مواجهه با شبهه آماده شد.

4 اسفند 1401

ضعف‌های کشور را با نگاه انقلابی می‌توان بر طرف کرد نه نگاه ارتجاعی

26 بهمن 1401

پیشرفتهای ۴۰ساله نشان‌دهنده صحت تحلیل انقلاب از جهان در مقابل تحلیل غربگراها است

27 مهر 1401

شهر تاریخی یزد، ایران

12 شهریور 1401

مهمترین توفیق دولت احیاءامید و اعتماد مردم بود به وعده‌ها عمل کنید تا آسیب نبیند

8 شهریور 1401

خرانق، یزد ، شهر ارواح 1000 ساله

31 تیر 1401

کل فلسطین به صحنه مقاومت تبدیل و همه طرحهای سازش با دشمن صهیونیست باطل شده است

9 اردیبهشت 1401

پیام اسندار آذربایجان شرقی به مناسبت روز جمهوری اسلامی

12 فروردین 1401

تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین موجب پیشرفت محسوس در همه اهداف اقتصادی خواهد بود

29 اسفند 1400

اینکه اسلام به عقلانیّت و گسترش عقلانیّت دعوت میکند

10 اسفند 1400

فرمان تهاجم ترکیبی در مقابل تهاجم ترکیبی جبهه دشمن

19 بهمن 1400

ارمنی ها نسبت به اعزام نیرو به قزاقستان نگاه منفی دارند

21 دی 1400

30 شهریور 1399

اول مردم، دوم بنيه دفاعي!

مهم‌تر اينست که مسئولان، بايد کاري کنند که ترامپ به جاي رجزخواني و تهديد، در برابر ايران کوتاه بيايد و هر روز احساس ناکامي بيشتري نمايد. براي رسيدن به اين نقطه، دو اقدام بسيار ضروري بايد صورت گيرند. اول، حل مشکلات اقتصادي مردم و دوم تقويت بنيه دفاعي کشور. مشکلات اقتصادي در عين حال که به تحريم‌ها هم مرتبطند، از عدم مديريت‌ها و ناهماهنگي‌هاي داخلي هم ناشي مي‌شوند. حالا که تحريم را بايد تحمل کنيم، تنها راه اينست که مشکل سوء‌مديريت و منازعات را حل کنيم. بدون رفع مشکل مردم نمي‌توان در برابر دشمن مقاومت کرد. بعد از حل مشکلات مردم، نوبت تقويت بنيه دفاعي البته بدون رجزخواني‌هاي معمول است. در بخش تقويت بنيه دفاعي تلاش‌هاي خوبي صورت گرفته و مي‌گيرد ولي اين تلاش‌ها فقط هنگامي نتيجه مي‌دهند که مردم در تنگناي معاش نباشند. با حفاظت از پشتوانه مردمي نظام است که مي‌توانيم توطئه آمريکا را خنثي کنيم.

تبریز امروز:

روزنامه جمهوری اسلامی نوشته است 
 آخرين اظهارنظر دبيرکل سازمان ملل درباره تلاش‌هاي ضدايراني رئيس‌جمهور آمريکا با محوريت فعال کردن مکانيسم ماشه اينست که گفته من نمي‌توانم قانوني بودن اقدامات آمريکا را تأييد کنم. آلمان، فرانسه و انگليس، سه کشور اروپائي عضو برجام و چين و روسيه يک گام جلوتر از گوترش رفته و با صراحت اعلام کرده‌اند آمريکا به دليل خارج شدن از برجام نمي‌تواند در چارچوب اين معاهده هيچ اقدامي انجام دهد. يکجانبه‌گرائي آمريکا در برقراري تحريم عليه ايران نيز براي هيچ کشوري الزام‌آور نيست.
هدف رئيس‌جمهور آمريکا از فشارهائي که به ايران وارد مي‌کند اينست که افکار عمومي کشورش براي رأي دادن به او جلب شود. او احتمال مي‌داد يا ايران با آمريکا توافق مي‌کند و از آرمان‌هاي خود که ويژگي‌هاي نظام جمهوري اسلامي را تشکيل مي‌دهند فاصله مي‌گيرد و يا با تحريم‌ها زمين‌گير مي‌شود و چيزي از نظام جمهوري اسلامي باقي نمي‌ماند. در هردو صورت، تصور ترامپ و دستياران او اين بود و هست که به نتيجه مطلوب و موردنظر خود مي‌رسند. وعده‌هائي از قبيل اينکه ايران، چهلمين سالگرد پيروزي انقلاب را نخواهد ديد، معارضان در فلان تاريخ در تهران جشن پايان نظام جمهوري اسلامي را خواهند گرفت و تابستان داغ و زمستان بدون نظام اسلامي، همگي بر همين مبنا بودند. اين روزها هم که ترامپ مي‌گويد اگر دوباره رئيس‌جمهور شوم، در عرض يک هفته ايران را وادار به توافق با آمريکا خواهم کرد، يک رجزخواني از جنس همان وعده‌هائي است که تماما‍ً پوچ از آب درآمدند.
دونالد ترامپ، در ساير تلاش‌هايش در داخل و خارج از آمريکا نيز توفيق چنداني به دست نياورده. در موضوع کرونا دچار شکست شده، در مقابله با سياهان آمريکا فقط پرونده تبعيض را قطورتر کرده، در ونزوئلا ناکام مانده، در برخورد با چين دچار مشکل و سردرگمي شده، روسيه را ناراضي کرده، اروپا را عليه خود برانگيخته و در خاورميانه نتوانسته سياست‌هاي توسعه‌طلبانه خود را به پيش ببرد. تنها امتيازي که ترامپ توانسته براي انتخابات به دست بياورد اينست که شيوخ امارات و بحرين را به عادي‌سازي رابطه با رژيم صهيونيستي راضي کند. البته همين امتياز را هم او با بهاي گزاف خشمگين کردن ملت‌هاي عرب و مسلمان و منفورتر ساختن آمريکا و سران مرتجع عرب نزد افکار عمومي جهان اسلام به دست آورده، امتيازي براي شخص خود و زيان بزرگي براي کشورش. اين مجموعه نشان مي‌دهد ترامپ عليرغم هياهوی زيادي که دارد، در سياست‌هاي داخلي و خارجي ناکام بوده و راه به جائي نخواهد برد.
درخصوص ايران، هيچيک از صاحبنظران مدافع منافع ملي، معتقد به پذيرش خواسته‌هاي ترامپ نيستند. سخن عاقلانه و منطقي همانست که مسئولان ارشد نظام بارها گفته‌اند؛ آمريکا ابتدا بايد به برجام برگردد و به تعهدات خود در قبال ايران عمل کند سپس اگر حرفي دارد مطرح نمايد.
مهم‌تر اينست که مسئولان، بايد کاري کنند که ترامپ به جاي رجزخواني و تهديد، در برابر ايران کوتاه بيايد و هر روز احساس ناکامي بيشتري نمايد. براي رسيدن به اين نقطه، دو اقدام بسيار ضروري بايد صورت گيرند. اول، حل مشکلات اقتصادي مردم و دوم تقويت بنيه دفاعي کشور. مشکلات اقتصادي در عين حال که به تحريم‌ها هم مرتبطند، از عدم مديريت‌ها و ناهماهنگي‌هاي داخلي هم ناشي مي‌شوند. حالا که تحريم را بايد تحمل کنيم، تنها راه اينست که مشکل سوء‌مديريت و منازعات را حل کنيم. بدون رفع مشکل مردم نمي‌توان در برابر دشمن مقاومت کرد. بعد از حل مشکلات مردم، نوبت تقويت بنيه دفاعي البته بدون رجزخواني‌هاي معمول است.
در بخش تقويت بنيه دفاعي تلاش‌هاي خوبي صورت گرفته و مي‌گيرد ولي اين تلاش‌ها فقط هنگامي نتيجه مي‌دهند که مردم در تنگناي معاش نباشند. با حفاظت از پشتوانه مردمي نظام است که مي‌توانيم توطئه آمريکا را خنثي کنيم.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت