خبر های ویژه

بمب افکن های B-2

9 فروردین 1404

اسرائیل برای اولین بار پس از آتش‌بس پایان جنگ اخیر با حزب‌الله، بیروت را هدف حمله قرار داد

9 فروردین 1404

آتش‌بس غزه مرده است − سیاست داخلی اسرائیل آن را کشت

1 فروردین 1404

چگونه عدم تعادل قدرت، نشانه‌های اشتباه خوانده شده و اشتباهات استراتژیک قضاوت حماس درباره آتش‌بس غزه را تحت تأثیر قرار داد

1 فروردین 1404

ترامپ دستور آغاز عملیات نظامی علیه حوثی‌ها در یمن را به ارتش آمریکا صادر کرد

25 اسفند 1403

سوریه و ظهور «دیپلماسی برق»

11 اسفند 1403

ماجراهای جدید امشب سوریه

11 اسفند 1403

انتشار تصویر هلال ماه رمضان در عراق

11 اسفند 1403

رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، ویدیویی تولیدشده توسط هوش مصنوعی را به اشتراک گذاشت که غزه را به‌عنوان استراحتگاهی لوکس بازتصور می‌کند

9 اسفند 1403

آغاز سال تحصیلی جدید در غزه

9 اسفند 1403

موسى ابومرزوق اظهار داشت که آگاهی از پیامدهای ویرانگر این حمله در غزه، حمایت او از چنین عملیاتی را غیرممکن می‌ساخت.

8 اسفند 1403

جزئیات مراسم تشییع سید حسن نصرالله و هاشم صفی الدین؛ از محل دفن تا هیئت‌های شرکت‌کننده

3 اسفند 1403

چین هیئتی را به دیدار احمد الشرع فرستاد

3 اسفند 1403

ما با صدها اسرائیلی و غزه مصاحبه کردیم - این دلیلی است که ما از آتش بس می ترسیم

26 بهمن 1403

چالش‌های عراق در عرصه تولید گاز همزمان با فشارهای امریکا برای متوقف کردن واردات از ایران

21 بهمن 1403

هیچ مقدار پولی در جهان نمی‌تواند جای سرزمین مادری را بگیرد

19 بهمن 1403

24 مهر 1403

دادگاه اردن روزنامه نگاری را به دلیل گزارشی درباره روابط اردن و اسرائیل به یک سال زندان و جریمه بیش از 7000 دلار محکوم کرد.

هبه ابوطاها، روزنامه‌نگار اردنی به زندان محکوم شد

دادگاهی در اردن به دنبال انتشار گزارشی درباره شرکت‌های اردنی مرتبط با اسرائیل، هبه ابوطاها، روزنامه‌نگار تحقیقی را به یک سال زندان و جریمه نقدی به مبلغ 5000 دینار اردن (حدود 7000 دلار) محکوم کرد. تصمیم دادگاه، بر اساس قانون جرایم سایبری کشور، نگرانی‌هایی را در مورد آزادی مطبوعات در اردن ایجاد کرده است. ابوطاها به دلیل انتشار گزارشی که ادعا می‌کرد «برانگیختن اختلاف عمومی و انتشار اطلاعات نادرست»، قانون جرایم سایبری اردن را نقض کرده بود، مجرم شناخته شد. این گزارش که به ارتباط بین شرکت‌های اردنی و اسرائیلی پس از نسل‌کشی اسرائیل در غزه اشاره می‌کرد، منجر به اتهاماتی مبنی بر ترویج تفرقه و تهدید صلح اجتماعی شد. رامی عوض الله وکیل مدافع هبه ابوطا تایید کرد که این حکم قطعی است و قابل تجدیدنظر نیست. علاوه بر این، دادگاه درخواست جایگزینی حکم زندان او با خدمات اجتماعی را رد کرد. ابوطاها در حال گذراندن دوران محکومیت خود به دلیل محکومیت قبلی مربوط به گزارش دیگری است.

تبریز امروز:


امان (شبکه خبری قدس)- دادگاهی در اردن به دنبال انتشار گزارشی درباره شرکت‌های اردنی مرتبط با اسرائیل، هبه ابوطاها، روزنامه‌نگار تحقیقی را به یک سال زندان و جریمه نقدی به مبلغ 5000 دینار اردن (حدود 7000 دلار) محکوم کرد. تصمیم دادگاه، بر اساس قانون جرایم سایبری کشور، نگرانی‌هایی را در مورد آزادی مطبوعات در اردن ایجاد کرده است.

ابوطاها به دلیل انتشار گزارشی که ادعا می‌کرد «برانگیختن اختلاف عمومی و انتشار اطلاعات نادرست»، قانون جرایم سایبری اردن را نقض کرده بود، مجرم شناخته شد. این گزارش که به ارتباط بین شرکت‌های اردنی و اسرائیلی پس از نسل‌کشی اسرائیل در غزه اشاره می‌کرد، منجر به اتهاماتی مبنی بر ترویج تفرقه و تهدید صلح اجتماعی شد.

رامی عوض الله وکیل مدافع هبه ابوطا تایید کرد که این حکم قطعی است و قابل تجدیدنظر نیست. علاوه بر این، دادگاه درخواست جایگزینی حکم زندان او با خدمات اجتماعی را رد کرد. ابوطاها در حال گذراندن دوران محکومیت خود به دلیل محکومیت قبلی مربوط به گزارش دیگری است.

این حکم با واکنش گروه های حقوقی داخلی و بین المللی مواجه شده است. مرکز اردن برای حفاظت و آزادی روزنامه نگاران (CPFJ) نسبت به این حکم «نگرانی عمیق» ابراز کرد و خواستار لغو احکام زندان برای موارد آزادی بیان مطابق با استانداردهای بین المللی حقوق بشر شد. CPFJ همچنین خواستار بازنگری در قانون جرایم سایبری 2023 شد که استدلال می‌کند مجازات‌های شدیدی را اعمال می‌کند و آزادی‌های روزنامه‌نگاری را محدود می‌کند.

به گفته CPFJ، این اولین بار است که یک روزنامه نگار در اردن به مدت یک سال به زندان محکوم می شود که ضربه مهمی به آزادی مطبوعات در این کشور است. این سازمان همچنین بر استفاده روزافزون از مواد 15 و 17 قانون جرایم رایانه‌ای تاکید کرد که جریمه‌های سنگین و مجازات‌های زندان را برای انتشار اطلاعات و محتوای نادرست که باعث ایجاد تفرقه یا خشونت می‌شود، تعیین می‌کند.

سازمان های بین المللی از جمله گزارشگران بدون مرز (RSF) این حکم را محکوم کرده و آن را تهدیدی جدی برای آزادی مطبوعات در اردن خوانده اند. جاناتان داگر، مدیر RSF خاورمیانه، این حکم را "یک سابقه خطرناک" توصیف کرد و افزود که مقررات مبهم این قانون برای هدف قرار دادن خبرنگارانی که در مورد موضوعات حساس، به ویژه در رابطه با اسرائیل گزارش می دهند، استفاده می شود.

پرونده ابوطا به دنبال مجموعه ای از حوادث مشابه مربوط به روزنامه نگاران اردنی است که نگرانی از افزایش سانسور و سرکوب کارکنان رسانه ها را افزایش داده است. از اواخر سال 2023، خبرنگارانی که تظاهرات مربوط به نسل کشی در غزه را پوشش می دهند، به ویژه تحت همین قانون هدف قرار گرفته اند.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت