خبر های ویژه

دادگاه اردن روزنامه نگاری را به دلیل گزارشی درباره روابط اردن و اسرائیل به یک سال زندان و جریمه بیش از 7000 دلار محکوم کرد.

25 مهر 1403

پنتاگون می‌گوید آمریکا سامانه‌های ضد موشکی و نیرو به اسرائیل می‌فرستد

23 مهر 1403

یک سال تشدید درگیری در خاورمیانه، عصر جدیدی از جابجایی منطقه ای را آغاز کرده است

17 مهر 1403

براي جبران اين خسران بزرگ

8 مهر 1403

حزب الله ضعیف شده به درگیری همه جانبه با اسرائیل سوق داده می شود - عواقب آن برای همه ویرانگر خواهد بود.

7 مهر 1403

دختر کوچولو زنده ماند

7 مهر 1403

حمله اسراییل به بدرعان

7 مهر 1403

نقاشی گرافیتی در غزه! همبستگی با لبنان

7 مهر 1403

غیرنظامیان لبنانی از ترس تهاجم اسرائیل در حال فرار از جنوب هستند - نگاهی به سال 1982 نشان می دهد که آنها هر دلیلی برای نگرانی دارند.

5 مهر 1403

توضیحات وزارت دفاع عراق در باره تحویل توپخانه سنگین به نیروی پیشمرگه

30 شهریور 1403

وقتی که موسیقی حرام است!!! کاظمی قمی: اگر موسیقی حرام است، شنیدنش هم حرام است

30 شهریور 1403

پیجرها و واکی تاکی ها در مفایسه با تلفن های همراه - یک کارشناس امنیتی توضیح می دهد که چرا حزب الله برای ارتباطات از فناوری پایین استفاده کرد

29 شهریور 1403

تعطیلی یک ساله ی مدارس در غزه

23 شهریور 1403

اعتراضات گسترده پس از شش گروگان کشته شده در غزه ، به اسرائیل رسید

12 شهریور 1403

مذاکرات آتش بس غزه با از سرگیری برنامه از هفته آینده متوقف شد

27 مرداد 1403

طراحی دریاچه مصنوعی

26 مرداد 1403

25 مهر 1403

دادگاه اردن روزنامه نگاری را به دلیل گزارشی درباره روابط اردن و اسرائیل به یک سال زندان و جریمه بیش از 7000 دلار محکوم کرد.

هبه ابوطاها، روزنامه‌نگار اردنی به زندان محکوم شد

دادگاهی در اردن به دنبال انتشار گزارشی درباره شرکت‌های اردنی مرتبط با اسرائیل، هبه ابوطاها، روزنامه‌نگار تحقیقی را به یک سال زندان و جریمه نقدی به مبلغ 5000 دینار اردن (حدود 7000 دلار) محکوم کرد. تصمیم دادگاه، بر اساس قانون جرایم سایبری کشور، نگرانی‌هایی را در مورد آزادی مطبوعات در اردن ایجاد کرده است. ابوطاها به دلیل انتشار گزارشی که ادعا می‌کرد «برانگیختن اختلاف عمومی و انتشار اطلاعات نادرست»، قانون جرایم سایبری اردن را نقض کرده بود، مجرم شناخته شد. این گزارش که به ارتباط بین شرکت‌های اردنی و اسرائیلی پس از نسل‌کشی اسرائیل در غزه اشاره می‌کرد، منجر به اتهاماتی مبنی بر ترویج تفرقه و تهدید صلح اجتماعی شد. رامی عوض الله وکیل مدافع هبه ابوطا تایید کرد که این حکم قطعی است و قابل تجدیدنظر نیست. علاوه بر این، دادگاه درخواست جایگزینی حکم زندان او با خدمات اجتماعی را رد کرد. ابوطاها در حال گذراندن دوران محکومیت خود به دلیل محکومیت قبلی مربوط به گزارش دیگری است.

تبریز امروز:


امان (شبکه خبری قدس)- دادگاهی در اردن به دنبال انتشار گزارشی درباره شرکت‌های اردنی مرتبط با اسرائیل، هبه ابوطاها، روزنامه‌نگار تحقیقی را به یک سال زندان و جریمه نقدی به مبلغ 5000 دینار اردن (حدود 7000 دلار) محکوم کرد. تصمیم دادگاه، بر اساس قانون جرایم سایبری کشور، نگرانی‌هایی را در مورد آزادی مطبوعات در اردن ایجاد کرده است.

ابوطاها به دلیل انتشار گزارشی که ادعا می‌کرد «برانگیختن اختلاف عمومی و انتشار اطلاعات نادرست»، قانون جرایم سایبری اردن را نقض کرده بود، مجرم شناخته شد. این گزارش که به ارتباط بین شرکت‌های اردنی و اسرائیلی پس از نسل‌کشی اسرائیل در غزه اشاره می‌کرد، منجر به اتهاماتی مبنی بر ترویج تفرقه و تهدید صلح اجتماعی شد.

رامی عوض الله وکیل مدافع هبه ابوطا تایید کرد که این حکم قطعی است و قابل تجدیدنظر نیست. علاوه بر این، دادگاه درخواست جایگزینی حکم زندان او با خدمات اجتماعی را رد کرد. ابوطاها در حال گذراندن دوران محکومیت خود به دلیل محکومیت قبلی مربوط به گزارش دیگری است.

این حکم با واکنش گروه های حقوقی داخلی و بین المللی مواجه شده است. مرکز اردن برای حفاظت و آزادی روزنامه نگاران (CPFJ) نسبت به این حکم «نگرانی عمیق» ابراز کرد و خواستار لغو احکام زندان برای موارد آزادی بیان مطابق با استانداردهای بین المللی حقوق بشر شد. CPFJ همچنین خواستار بازنگری در قانون جرایم سایبری 2023 شد که استدلال می‌کند مجازات‌های شدیدی را اعمال می‌کند و آزادی‌های روزنامه‌نگاری را محدود می‌کند.

به گفته CPFJ، این اولین بار است که یک روزنامه نگار در اردن به مدت یک سال به زندان محکوم می شود که ضربه مهمی به آزادی مطبوعات در این کشور است. این سازمان همچنین بر استفاده روزافزون از مواد 15 و 17 قانون جرایم رایانه‌ای تاکید کرد که جریمه‌های سنگین و مجازات‌های زندان را برای انتشار اطلاعات و محتوای نادرست که باعث ایجاد تفرقه یا خشونت می‌شود، تعیین می‌کند.

سازمان های بین المللی از جمله گزارشگران بدون مرز (RSF) این حکم را محکوم کرده و آن را تهدیدی جدی برای آزادی مطبوعات در اردن خوانده اند. جاناتان داگر، مدیر RSF خاورمیانه، این حکم را "یک سابقه خطرناک" توصیف کرد و افزود که مقررات مبهم این قانون برای هدف قرار دادن خبرنگارانی که در مورد موضوعات حساس، به ویژه در رابطه با اسرائیل گزارش می دهند، استفاده می شود.

پرونده ابوطا به دنبال مجموعه ای از حوادث مشابه مربوط به روزنامه نگاران اردنی است که نگرانی از افزایش سانسور و سرکوب کارکنان رسانه ها را افزایش داده است. از اواخر سال 2023، خبرنگارانی که تظاهرات مربوط به نسل کشی در غزه را پوشش می دهند، به ویژه تحت همین قانون هدف قرار گرفته اند.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت