خبر های ویژه

املت انار خوش رنگ و خوش طعم

29 آذر 1403

چرا خوردن روزانه هویج توصیه می شود؟

6 آبان 1403

خواص مفید فلفل سیاه

4 آبان 1403

فواید دانه کنجد

3 آبان 1403

سیر برای ما بسیار مفید است

1 آبان 1403

فواید انگور

1 آبان 1403

فصل خربزه

8 شهریور 1403

نوسانات قند خون بعد از غذا خوردن نقش مهمی در اضطراب و افسردگی دارد

31 مرداد 1403

حشرات: آینده غذا؟ اگر بتوان بر بیزاری مصرف کننده غلبه کرد، یک صنعت پر رونق امیدوارکننده به نظر می رسد

28 تیر 1403

شباهت‌های «غذاهای فوق فرآوری شده» و سیگار: از افزایش خطر مرگ زودرس تا اعتیادآور بودن

8 تیر 1403

گردو چربی های انباشته شده در رگ ها را یکباره آب می کند! کسانی که روزانه 5 عدد گردو می خورند، نمی دانند کلسترول چیست

2 فروردین 1403

برگر گوسفندی زوج چینی

25 اسفند 1402

تخم مرغ غذای خوبی برای حفظ سلامتی است

11 اسفند 1402

غذای جگر را چگونه آماده کنیم

1 اسفند 1402

نان گردی به اسم یاغلی کوکه

1 اسفند 1402

روی همین حالا تمرکز کنید، نه آینده دور، تا با انگیزه بمانید و در مسیر اهداف بلندمدت سلامتی خود باشید

16 دی 1402

16 شهریور 1402

کدو سبز در سس تند برای زمستان + ویدئو

آشپزی روسی

برای نگهداشتن کدو جهت استفاده در زمستان با سس تند، روش روسی آن قابل استفاده است ، برای تهیه سس می توان به ترتیب زیر عمل کرد

تبریز امروز:

 

ساده، سریع، خوشمزه. می توانید بدون تندی آن را آماده  کنید. برای اینکه تا زمستان  بماند، باید پنهان شود. این کدو سبز به خوبی در دمای اتاق نگهداری می شود. 

عناصر

کدو سبز 3 کیلوگرم
فلفل دلمه ای 600 گرم
فلفل تند 1 عدد
سیر 100 گرم
شکر 200 گرم
روغن نباتی 200 میلی لیتر
سرکه 9% 100 میلی لیتر
رب گوجه فرنگی 200 میلی لیتر
کچاپ فلفل قرمز 300 میلی لیتر
نمک 2 قاشق غذاخوری قاشق ها

7 قوطی 550 میلی لیتری می سازد

آماده سازی گام به گام

1. 3 کیلوگرم کدو سبز را پوست بگیرید. بشقاب هایی به ضخامت 1 سانتی متر برش می دهیم و به شکل چوب برش می دهیم. در کدو سبز با دانه های درشت، وسط آن را با قاشق بردارید.
2. فلفل دلمه ای 600 گرم، دانه ها را پاک می کنیم، دانه ها را هم از فلفل تند جدا می کنیم.
سیر، فلفل تند و فلفل دلمه ای را از چرخ گوشت رد می کنیم.
3. کدو سبز را در یک قابلمه بزرگ بریزید، 2 قاشق غذاخوری نمک و 200 گرم شکر به آن اضافه کنید. فلفل های پیچ خورده را با سیر جابه جا می کنیم.
200 گرم رب گوجه فرنگی و 300 گرم سس کچاپ چیلی اضافه کنید، می توانید آن را با سس کچاپ مورد علاقه خود جایگزین کنید.
قبل از پخت 100 میلی لیتر سرکه 9 درصد بریزید تا کدو حلوایی دست نخورده بماند و 200 میلی لیتر روغن نباتی.
همه چیز را مخلوط کنید و به مدت 1 ساعت بگذارید تا مارینه شود. در این مدت چند بار کدو سبز را مخلوط کنید.
4. ماهیتابه با کدو سبز را روی اجاق قرار دهید، درب آن را ببندید، بگذارید جوش بیاید و 40 دقیقه بعد از جوشیدن بپزید و هر از گاهی هم بزنید.
5. کدو سبز را در شیشه های استریل می چینیم. تابه روی اجاق است، تا آخرین شیشه آن را خاموش نمی کنیم.
شیشه ها را در مایکروویو با ریختن کمی آب به مدت 5 دقیقه استریل می کنم.
درب ها را می جوشانیم. شیشه ها را تا سر پر می کنیم.
این مقدار مواد تشکیل دهنده 7 قوطی 550 میلی لیتری است. با درب استریل بپوشانید و پیچ کنید.
شیشه ها را روی دربشان برگردانید، با چیزی گرم بپوشانید و بگذارید تا کاملا خنک شوند.
این کدو سبز به خوبی در دمای اتاق نگهداری می شود. همه از این خوراکی راضی  هستند!


شیشه ه در روش دیگر از هویج نیز استفاده می شود که روش آن به این نحو بصورت مختصر  بیان می شود : ظرف ها  و درب ها را آماده کنید - بشویید و استریل کنید. کدو سبز را بشویید، به صورت حلقه ها یا دایره های نازک برش دهید. سیر و هویج را از طریق چرخ گوشت بریزید.برای ماریناد، روغن، سرکه، شکر و نمک را در یک قابلمه بزرگ بریزید. روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا بجوشد، هویج و سیر را که ورقه ورقه کرده اید، بگذارید، پنج دقیقه بپزید. کدو سبز را در ماریناد بریزید و از لحظه جوشیدن روی حرارت ملایم به مدت بیست و پنج دقیقه بپزید و بلافاصله در شیشه های استریل داغ قرار دهید و با درب استریل ببندید و با پتو بپیچید تا کاملا خنک شود.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت