30 آبان 1399
برونو بوزتو از ریختن زباله در کره زمین عصبانی است ، او انفجار زباله را نمی تواند بیگ بنگ بگوید بلکه آن را پیگ بنگ یا همان بنگ خوک ، یا انفجار خوکی می نامد ........در سال 2001 برونو بوزتو برنده جایزه ویژه هیئت ژوری برای انیمیشن ایتالیا و اروپا در دومین فستیوال انیمیشن تهران گردید.
تبریز امروز:
برونو بوزتو از ریختن زباله در کره زمین عصبانی است ، او انفجار زباله را نمی تواند بیگ بنگ بگوید بلکه آن را پیگ بنگ یا همان بنگ خوک ، یا انفجار خوکی می نامد.
برونو بوزتتو متولد 3 مارس 1938 در میلان ، ایتالیا یک انیماتور کارتون ایتالیایی است ، خالق بسیاری از قطعات کوتاه ، عمدتا از نوع سیاسی یا طنز! او اولین انیمیشن كوتاه خود "Tapum! the arms 'story" را در سال 1958 در 20 سالگی خلق كرد. مشهورترین شخصیت او ، یك مرد كوچك بدبخت به نام "سیگنور روسی " همان آقای روسی ، در بسیاری از انیمیشن های کوتاه نشان داده شده است ، همچنین بازی در سه فیلم سینمایی: آقای روسی به دنبال خوشبختی (1976) ، رویاهای آقای روسی (1977) و تعطیلات آقای روسی (1977) از سوابق آقای روسی اوست .
در سال 1965 ، بوزتو اولین فیلم انیمیشن بلند خود را تولید کرد: وست و سودا ، تقلید تمسخر آمیز از فیلم های وسترن آمریکایی. در سال 1968 ، بوزتو ، برادر من سوپرمن را که یک مضحکه ابرقهرمان است را منتشر ساخت . با این حال ، مشهورترین کار او احتمالاً فیلم بلند 1976 Allegro Non Troppo است ، مجموعه ای از قطعات کوتاه که به سبک فانتازیای والت دیزنی برای موسیقی کلاسیک تنظیم شده اند ، اما ماهیت آنها طنز ، اقتصادی و مضامین روایی پیچیده تری است. پس از یک وقفه طولانی ، بوزتتو در سال 1987 یک فیلم با اکشن زنده تولید کرد ، زیر رستوران چینی ، آخرین کار سینمایی او تا زمان کمک به خلبان ماموک در (2002) که یک فیلم انیمیشن که به زمان های ماقبل تاریخ برمی گردد ، می باشد .
در سال 1990 انتشار ملخ (کاوالت) بود که نامزد اسکار بهترین فیلم کوتاه انیمیشن کوتاه بود.
در سال 1995 ، او یک انیمیشن کوتاه برای هانا باربرا مجموعه ای تحت عنوان راهنما تولید کرد و در سال 1996 ، با همکاری " رای " ، مجموعه تلویزیونی کارتونی خانواده اسپاگتی را در 26 قسمت ساخت .
در سالهای اخیر ، بوزتو انیمیشن را از شکلسنتی به کارتون های فلش تبدیل کرده است ، مهمترین آنها که برنده جوایز اروپا و ایتالیا شده است ، تفسیری لطیف و گرافیکی زیبا در مورد ویژگی های فرهنگی اجتماعی اروپا و ایتالیا است. این کمیک همچنین از ایجاد الگوهای رفتاری پولندبال الهام گرفته است.
در سال 2001 برونو بوزتو برنده جایزه ویژه هیئت ژوری برای انیمیشن ایتالیا و اروپا در دومین فستیوال انیمیشن تهران گردید.
اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.