خبر های ویژه

آگاهی افکار عمومی از مسائل اساسی کشور، زمینه ساز فعال شدن جوانانِ صاحب فکر و اصحاب اندیشه و خِرد

1 فروردین 1402

سه اصله نهال

15 اسفند 1401

روایت شکست نقشه منطقه‌ای آمریکا به‌وسیله تفکر بسیجی و پرچمداری حاج قاسم سلیمانی

5 آذر 1401

یکشنبه اول ماه رمضان خواهد بود

12 فروردین 1401

اگر اجازه قطع بازوهای قدرت ملی داده می‌شد امروز کشور با خطرات بزرگ مواجه بود

19 اسفند 1400

کسی که زندگی اشرافی دارد یا دم از تسلیم می‌زند نمی‌تواند به انقلاب پایبند باشد

28 بهمن 1400

اگر مدیران کارآمد، پرتلاش و دلسوز از این ظرفیت‌ها استفاده صحیح کنند، یقیناً وضع چندین برابر متفاوت خواهد شد.

10 بهمن 1400

می‌توان برای همه مشکلات کشور راه‌حل علمی پیدا کرد

1 آذر 1400

شعار انقلابی جهش تولید امسال باید با حمایت همه‌جانبه و رفع موانع کاملاً محقق شود

30 اسفند 1399

دو هدف دشمن در جنگ نرم؛ «شکستن زنجیره تواصی» و «وارونه نمایی از حقایق»

21 اسفند 1399

حد غنی‌سازی ایران ۲۰درصد نیست متناسب با نیاز کشور ممکن است به ۶۰درصد هم برسد

4 اسفند 1399

علاج دردهای مزمن کشور در انتخابات پر شور و انتخاب صحیح و اصلح است

29 بهمن 1399

هنر فرصت‌سازي از تهديد

24 دی 1399

رهبر انقلاب اسلامی در سخنرانی تلویزیونی به‌مناسبت سالروز قیام ۱۹ دی ۱۳۵۶ مردم قم:

19 دی 1399

از عراق ابومهدي تا عراق الکاظمي

13 دی 1399

روحانيت و نگاه به مردم

20 آذر 1399

26 مرداد 1398

مشکلات کشور و ضعف های مدیریتی

دکتر محمدحسین فرهنگی نماینده مردم تبریز

وی با اشاره به اینکه ما یک کشور چهار فصل، ثروتمند و غنی داریم و از نظر ذخایر نفتی، گاز و معادنی که در کشور وجود دارد بسیار غنی هستیم، گفت: ضعف مدیریت‌ها باعث شده که از این ثروت‌ها به نحو احسن استفاده نشود و به تبع آن، مشکلات اقتصادی و معیشتی نیز برای مردم ایجاد گردد.

تبریز امروز:

 

Image result for ‫دکتر فرهنگی نماینده تبریز‬‎

دکتر محمدحسن فرهنگی نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات اقتصادی و معیشتی ایجاد شده در کشور، اظهار داشت: سیاست‌های ناکارآمد دولت تأثیر مستقیمی در مشکلات فعلی در حوزه معیشت و اقتصاد کشور داشته است.
وی با اشاره به اینکه ما یک کشور چهار فصل، ثروتمند و غنی داریم و از نظر ذخایر نفتی، گاز و معادنی که در کشور وجود دارد بسیار غنی هستیم، گفت: ضعف مدیریت‌ها باعث شده که از این ثروت‌ها به نحو احسن استفاده نشود و به تبع آن، مشکلات اقتصادی و معیشتی نیز برای مردم ایجاد گردد.
دکتر فرهنگی نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو تصریح کرد: اگر مسؤولان ما در دوره‌های مختلف به دغدغه‌های مقام معظم رهبری، به‌خصوص هشدارهایی که در رابطه با مسائل اقتصادی در دولت‌های دهم، یازدهم و دوازدهم داده‌اند، توجه کرده بودند، مشکلات کنونی را نداشتیم.
دکتر فرهنگی با تأکید بر این که بیشتر مشکلات کشور منشأ داخلی داشته و ارتباطی به تحریم‌ها ندارد، اظهار داشت: متأسفانه، مسئولان همواره مشکلات را به گردن دیگران می‌اندازند و از تأثیر ترامپ و نتانیاهو و آل‌سعود سخن می‌گوییم و آنها را مسبب شرایط فعلی کشور می‌دانیم، در صورتی که دلایل اصلی مشکلات ما داخلی است؛ اگر ثروتی که کشور ما دارد درست استفاده شود، کشورمان را به بهترین شکل می‌توانیم اداره کنیم.
وی با تأکید بر اینکه تحریم‌ها نمی‌تواند نقش مؤثری در شرایط امروز کشور از لحاظ اقتصادی و معیشتی ایفا کند، گفت: مدیریت جهادی مسئولان اقتصادی کشور و استفاده از مدیران جهادی و اهل عمل، راهکار اصلی برون‌رفت از وضع فعلی اقتصادی کشور است و می تواند برخی تهدیدها را به فرصت تاریخی برای کشور تبدیل کند.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در پایان خاطرنشان کرد: توجه به سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، می‌تواند در بهبود وضع معیشتی و اقتصادی کشور مؤثر باشد که باید مدنظر قرار گیرد.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت