پنجشنبه 9 بهمن 1399
تبریز امروز
بین الملل
آمریکا
خاورمیانه
آسیا
افریقا
اروپا
ایران
تبریز
اجتماع و محیط زیست
محله
یادمان های شادی و یادمان های سوگ
علم و تکنولوژی
صنعت و تکنولوژی
ماشین
فضا
علوم انسانی
محیط زیست
آموزش و زندگی
آشپزی و تغذیه
بهداشت و سلامت
تعلیم و تربیت
هنر و فرهنگ
موسیقی
نقاشی
خوشنویسی
مجسمه
خبر
فیلم
شعر
کاریکاتور، جامعه و طنز
عکس
کودک و نوجوان
شعر کودک و نوجوان
کارتون
نقاشی کودک و نوجوان
کودک و نوجوان
قصه
اخبار کودک و نوجوان
سفر
تبریز و شمال غرب
ایران
آسیا و اقیانوسیه
افریقا
آمریکا
اروپا
چند رسانه ای
فیلم
موسیقی
عکس
نقاشی
کاریکاتور
فرش
اخبار جدید
طالبان یک واقعیت در آیندهاند اما به تنهایی توان حکومتکردن ندارند
طالب اقدامات تروریستی بسیار انجام داده است. اینکه طالب یک گروه تروریستی هست یا نه، در قوانین ما هنوز طالبان را از گروه تروریستی خارج نکردیم. در قوانین ما کما اینکه در قوانین ملل متحد بوده است. ما تابع ملل متحدیم.
تروريسم خوب!
يک هيأت به نمايندگي از گروه طالبان، اين روزها در حال مذاکره با مسئولين جمهوري اسلامي ایران است. اين هيأت به صورت رسمي به ايران آمده و اخبار ديدارهايش نيز از رسانه ملي پخش ميشود. همين ويژگيها موجب پديد آمدن اين سؤال شده که آيا «طالبان» تغيير ماهيت داده و حالا ديگر يک گروه تروريستي نيست؟ گروه طالبان را دولت آمريکا در آغاز دهه 70 در افغانستان به وجود آورد تا حکومت رسمي و مردمي اين کشور که نتيجه قيام مردم عليه حکومت وابسته به شوروي آن زمان بود را دچار مشکل کند و آن را به آمريکا وابسته نمايد. گروه تروريستي طالبان، شهرها و مناطق مختلف افغانستان را به کمک دلارهاي آمريکائي تسخير کرد، رهبران برجسته جهاد افغانستان ازجمله برهانالدين رباني را ترور کرد، قبلاً و در 22 اسفند 1373 حجتالاسلام عبدالعلي مزاري رئيس حزب وحدت اسلامي افغانستان را به شهادت رسانده و در سال 1377 در کنسولگري جمهوري اسلامي ايران در مزارشريف 8 ديپلمات و يک خبرنگار ايراني را با شيوه جنايتکارانهاي قتلعام کرده بود. جنايات طالبان در تمام سه دهه گذشته ادامه يافت بطوري که در همين امسال نيز دهها عمليات خونين در افغانستان انجام دادند و همچنان مشغول اقدامات تروريستي هستند. وزارت داخله افغانستان در گزارشي نوشته است: در ششماهه اول سال جاري، طالبان 1300 تحرک تهاجمي انجام داده که منجر به تلفات سنگين غيرنظاميان شده است. ازجمله اين تهاجمات، 53 حمله انتحاري و انفجار 1250 مين جادهاي در نقاط مختلف افغانستان بوده که در اثر آنها 1210 غيرنظامي کشته و 2500 نفر زخمي شدهاند. بدينترتيب، ترديدي وجود ندارد که طالبان همچنان يک گروه تروريستي است. تکليف ما با گروههاي تروريستي نيز روشن است. به همين دليل، اکنون سؤال اينست که جمهوري اسلامي ايران با چه منطقي يک گروه تروريستي را به عنوان مهمان رسمي در کشور ميپذيرد و با نمايندگان آن مذاکره ميکند؟
آن قاطر چموش لگد زدن از آن من - اين گربه معو معو کن بابا از آن تو
بدون آنکه نيتخواني کنيم و همچون رقباي سياسي مجلسيان کنوني اين قبيل اقدامات مجلس را نوعي تبليغات انتخاباتي بدانيم، در خوشبينانهترين فرض ميتوان گفت حضرات نمايندگان مجلس عليرغم شعارهاي پرطمطراقي که براي حل مشکلات معيشتي مردم در مدت کوتاه دادهاند، بر همان روش ناصحيح دولتهاي نهم و دهم که با برقرار کردن يارانه، روش صدقه دادن را رايج کرد، مهر تأييد ميگذارند و هيچ طرحي که نشانهاي از حل مشکلات معيشتي مردم در آن باشد ارائه نکردهاند. ضمناً اعضاء کميسيون تلفيق به اين سؤال يارانهبگيران هم پاسخ بدهند که چرا شما و مديران در سه قوه بايد از بيتالمال حقوقهاي دهها ميليون توماني بگيريد ولي نصيب ما نيازمندان از همين بيتالمال فقط حداکثر 183 هزارتومان باشد؟ خدا بيامرزد آن شاعر خوشذوق را که گفت: آن قاطر چموش لگد زدن از آن من اين گربه معو معو کن بابا از آن تو
رویای پاییزی ، والسی برای تزار
موسیقی والس "رویای پاییزی" توسط پیانیست و آهنگساز انگلیسی آرچیبالد جویس در سال 1908 نوشته شده است. آرچیبالد جویس مجموعه ای از والس ها را نوشته است که مورد علاقه مخاطبان قرار گرفته است و حتی عنوان ناگفته "پادشاه والسها" را دریافت کرد. در سال 1909 وی برای کنسرت به روسیه آمد و پس از آن "رویای پاییز" بلافاصله محبوبیت پیدا کرد. چند سال بعد ، ضبط هایی در نسخه های عظیمی منتشر شد و "رویای پاییزی" ، همراه با دیگر آثار محبوب جویس ، به نام والس های قدیمی روسیه نوشته شدند. باد پاییز برگ ها را می روبد ! که تمام و همه، غم و اندوه اند. تنها امید است که نمی میرد روح آدمی می داند: بهار خواهد آمد.
کشاورزان هندی در روز ملی هند خیابان ها را بستند+ ویدئو
پلیس در دهلی نو پس از عبور از موانع در روز سه شنبه با گاز اشک آور به سمت کشاورزان معترض شلیک کرد. اعتراضات در حال اجرا در هنگام رژه نظامی روز جمهوری ملی در پایتخت ، اوج گرفت. رژه کوچک ، که تصویب قانون اساسی هند را در سال 1950 جشن می گیرد ، تحت الشعاع تجمع گسترده تراکتور قرار گرفت.
حیوانات روی خط کش!
دیبا با خنده کاغذ نقاشی را به اکتای داد که در حال تماشای خط کش اندازه گیری قد بود و اکتای هم با سرعت تصاویر روی خط کش را برروی کاغذ نقاشی کرد ؛ حال نوبت مداد رنگی ها رسید و..... حال نقاش کوچک شادمان و پیروز از پایان کار هنری اش آن را به دیبا نشان داد...
اعتراضات بر علیه قرنطینه
بیش از 200 نفر در سراسر هلند در حالی که به قوانین قفل ویروس کرونا اعتراض داشتند دستگیر شده اند. روز یکشنبه پلیس به 10 شهر اعزام شد که برای متفرق ساختن تظاهر کنندگان از آب پاش ها استفاده کرد
جیز بیز به سبک روستا!
تبریز امروز: روستا زندگی خود را داشت و گاه هنوز آن را دارد ، فرهنگ غذا و طعم آن متفاوت است در این ویدئو ضمن نگاهی به زیبایی های زمستانی روستا ! غذای دل و جگر و جگرسفید در فضای باز و بر روی ساج تصویری از فرهنگ روستا را ارائه می کند.. شکل تغییر یافته و شهری آن در " جیز بیز " چی ها و خوراک جگری های تبریز همیشه در حال جریان است.......
قانونشکن نبايد در مجلس باشد
شوربختانه ما اکنون با پديدههاي زشت و ناپسندي در مجموعههاي منتسب به نظام جمهوري اسلامي مواجه هستيم که هيچ تناسبي با اهداف مردمي که انقلاب اسلامي را به ثمر رساندند و آرمانهاي امام خميني که نظام جمهوري اسلامي را بنيان نهاده است ندارند. سيلي زدن يک نماينده مجلس به مأمور اجراي قانون، به معناي سيلي زدن قانوننويس به خود قانون است. اهانت کردن يک معمم به اين و آن – نه فقط به مسئولين بلکه به هر يک از شهروندان – آنهم از تريبون فراگير رسانه ملي، به معناي فاصله گرفتن از اخلاق و دفن کردن تهذيب نفس است. پر کردن جيبها از بيتالمال و يا از کيسه مردم به قيمت زير خط فقر رفتن ميليونها نفر در کشور، به معناي بيگانه شدن با تعاليم قرآن و سيره معصومين عليهمالسلام است. بر صندليهاي راحت مجلس و دولت و قضاوت تکيه زدن و بدون حساب و کتاب به اين و آن حمله کردن به معناي دور شدن از عمل صالح است. ما اکنون به اين بيماريها مبتلا هستيم و تا به معالجه آنها همت نکنيم، از مدد الهي محروم خواهيم بود.
فرصتي براي تحقق اهداف اساسي
از کشورهاي ديگر که بگذريم، در داخل کشور خودمان هرچند افراطيون با نوشتهها و سخنان و رفتارهاي خود در طول چند ماه اخير نشان دادند شديداً علاقمند به ادامه ماندن ترامپ در کاخ سفيد هستند و رسانه ملي ما هم بسيار تلاش کرد او را مظلوم جلوه دهد، اما حالا که دوران اين توهمات به پايان رسيده و قاتل سردار سليماني به سزاي جنايت خود رسيده، همه بايد از فرصت پديد آمده حداکثر بهرهبرداري را به عمل آورند. منظور اين نيست که ما چشم به بيرون مرزها داشته باشيم و شرايط خودمان را با تحولات بيروني تنظيم کنيم. ما کشور پهناور و ثروتمندي داريم با ملتي با فرهنگ و با استعداد که به برکت نفس پاک امام خميني و انقلاب اسلامي به رشد و آگاهي سياسي بالائي رسيده و اکنون از قدرتهاي علمي و دفاعي قابل تقديري نيز برخوردار است. اين کشور ميتواند روي پاي خود بايستد و به خود متکي باشد ولي در جهان امروز، تعامل با ساير کشورها يک اصل اجتنابناپذير است و لازمه رشد و توسعه همهجانبه هر کشوري روي آوردن به اين اصل است.
پرندگان آزاد در طبیعت آواز می خوانند! + ویدئو
دانشمندان می گویند در محیطی که بسیاری از پرندگان زندگی می کنند تعداد زیادی از افراد صد ساله وجود دارد. در حال حاضر ، در پزشکی ، تکنیک خاصی به نام پرنده درمانی وجود دارد که مبتنی بر برداشت فرد از آواز پرندگان است. مسئله این است که آواز پرندگان نشانه شادی برای مغز ما است. چنین ارتباطاتی ژنتیکی است. اگر شخصی اغلب با پرندگان ارتباط برقرار می کند ، آواز آنها را به طور منظم می شنود ، پس در محیطی است که این لذت را تولید می کند. دانشمندان ادعا می کنند که شنیدن آواز پرنده به تعادل همه فرایندهایی که به طور مداوم در بدن اتفاق می افتد کمک می کند. بنابراین ، روان و بدن هر دو به یک حالت هماهنگی می رسند ، که به موفقیت در کنار آمدن با بسیاری از بیماری ها کمک می کند.
ویروس ها ، اقتصاد ، اولویت های ایالات متحده
در نظرسنجی از امریکایی ها ؛ ویروس ها ، اقتصاد ، اولویت های ایالات متحده را نشان می دهند، مهار شیوع بی وقفه ویروس کرونا و ترمیم ویرانی های شدید اقتصادی که در آن ایجاد شده است ، از اولویت های اصلی آمریکایی ها است حال کهجو بایدن خود را برای روی کار آمدن آماده می کند.
املت سیب زمینی
سیب زمینی و تخم مرغ و پنیر برای املت عناصر اصلی این غذای متفاوت هستند ...........
روز اول بایدن و میراثی که ترامپ برای او برجای گذاشت
جلد مجله تایم در چهار سال دوره ترامپ
آیا واکسن COVID-19 می تواند تکثیر جهش های جدید ویروس را شکست دهد؟
ویروس ها همیشه به دنبال فرصت های پنهانی هستند که جهش ها ایجاد می کنند ، درست همانطور که هکرها در نقص کدهای برنامه جستجو می کنند............. استپان بنسل ، عضو هیئت مدیره از مدرنا ، سازنده یکی از واکسن های covid-19 ، هفته گذشته گفت ، "ما فکر می کنیم که برای همیشه با این ویروس زندگی خواهیم کرد."
بهروز وحیدی آذر موسیقی دان و رهبر ارکستر موسیقی کلاسیک + ویدئو
بهروز وحیدی آذر از 12 سالگی در هنرستان موسیقی تبریز به نواختن ویلن پرداخت ، سه سال بعد وارد هنرستان عالی موسیقی تهران شد . پس از گذراندن دوره کارشناسی در سال 1354 فارغ التحصیل گردید. وی از اساتید بزرگ موسیقی چون نیکلای خاچاطوریان ، سانوسیان ،زاون یدیقاریانس، آشوت بابایان ، خیرخواه ، مرتضی حنانه، حشمت سنجری ، حسین ناصحی ، یوسف زاده، مسعودیه ، پژمان خوجایان ،طالب زاده ، پورتراب ، ویترکوفسکی و خانم سرکیسیان کسب فیض نموده ، او همچنین دوره رهبری را نزد ریچارد شوماخر در لوگانوی سوییس گذارنده و با موفقیت کنکور پایانی دوره را در آکادمی بین المللی موسیقی سپری کرده است. بهروز وحیدی آذر از سال 1349 به عنوان نوازنده ویلن در ارکستر سمفونیک تهران به کار پرداخت و از سال 54 تا 64 در ارکستر مجلسی صدا و سیما حضور داشت. استاد سال ها عهده دار و پایه گذار ارکسترهای موسیقی و تدریس موسیقی در تهران و تبریز و اورمیه بوده و با همت ورهبری وی آثار برجسته موسیقی کلاسیک توسط ارکستر مجلسی تهران ، ارکستر سمفونیک تبریز و ارکستر سمفونیک اورمیه اجرا شده اند. شاگردان استاد اکنون در دنیا هنرمندانی پرآوازه و صاحب سبک در جهان هستند. بهروز وحیدی آذر اکنون در تبریز و تهران زندگی می کند .
ورنی در قاب دیوار
از کنار گرمی رنگ هایش نمی توان گذشت ، ورنی یک تاریخ است ، برای عشایر ، برای مردمان و ..........
افسونگری برف و گل وحشی خشک در سرخی عینالی
کوهستان در سکوت سرما و برف آرام ایستاده است و سرخی خاک آن را گرم ساخته است ، عینالی با سفیدی برف و گل های خشکیده وحشی اش ، رنگ قرمز را به نمایش می گذارد......
مردم، فداي قدرتطلبي!
حدود 5 ماه مانده به انتخابات رياست جمهوري 1400 تکاپوي افراد و جناحها براي به چنگ آوردن صندلي دوستداشتني رياست جمهوري آغاز شده است. اصل تکاپو و اينکه افراد و احزاب و جناحها درصدد برآيند معيارهاي مورد نظر خود را در مصاديق موجود جستجو کنند، نوعي دورانديشي است. آغاز زمزمههاي مربوط به انتخابات نيز اگر براساس تشويق مردم به انتخاب اصلح باشد، اقدام پسنديدهايست. انتخابات رياست جمهوري به گرم شدن فضاي انتخاباتي نياز دارد تا مردم به صندوقهاي رأي استقبال نشان بدهند و فضاحت انتخابات مجلس يازدهم که با ميانگين 40 درصدي برگزار شد، تکرار نشود. آنچه در کنار اين تکاپوها قابل تأمل و نگرانکننده است، سخن بعضي از سران جناحهاست که از آن بوي تلاش براي تصاحب کرسي رياست جمهوري و به دست گرفتن زمام قوه مجريه کشور حتي به قيمت خرد شدن استخوانهاي مردم زير چرخهاي بيرحم گراني و فشار اقتصادي به مشام میرسد. يکي از اين افراد، اخيراً گفته است: «معلوم نيست در ماههاي بهمن و اسفند و فروردين و ارديبهشت و خرداد چه اتفاقهائي بيفتد و پيوست تبليغاتي دشمن با افکار عمومي چه بکند. مسلماً نظام سلطه راضي نيست ما در انتخابات 1400 دولتي از جنس مجلس داشته باشيم. بعيد نيست که مقداري ارز آزاد کنند يا قولش را بدهند يا با معادلات پولي و مالي بازي کنند و قيمت ارز و سکه پائين بيايد و مردم به يک سمت و سو بروند». قبل از او نيز بعضي از فعالان جناح اصولگرا همين مطلب را با ادبياتي مشابه به زبان آورده بودند. منظور اين نيست که جناح اصولگرا بداخلاق است و جناح اصلاحطلب از اين قبيل بداخلاقيها مبراست. متأسفانه کشور ما به ميدان تاخت و تاز بداخلاقهاي سياسي از جناحهاي مختلف تبديل شده است. به نظر ميرسد براي فعالان سياسي کشور ما آنچه مهم است رسيدن به قدرت به هر قيمتي حتي زيرپا گذاشتن اخلاق و حقوق مردم است. معناي روشن آنچه اين فعال دانهدرشت جناح سياسي اصولگرا و همسرايان او به زبان آوردهاند اينست که اگر شرايط جهاني به سمت و سوئي رفت که قيمت ارز و سکه پائين آمد و گشايشي در معيشت مردم کشورمان پيدا شد، مشتاقان رسيدن به صندلي رياست جمهوري بايد نگران شوند، زيرا ممکن است رقيبشان برنده انتخابات رياست جمهوري 1400 شود! اين طرز تفکر، کاملاً ضدمردمي و به مثابه فروختن مصالح جامعه و منافع مردم به کرسي قدرت است. آنچه موجب تأسف است اينست که اين قبيل سخنان را افراد مدعي انقلابيگري با پيراهن بدون يقه و دکمه بسته و محاسن و ظاهري دلسوز براي مردم به زبان ميآورند. کساني که به مردم ميانديشند و حل مشکلات معيشتي آنها را در دستور کار خود دارند، بايد از کاهش قيمتها و رها شدن مردم از پيچ و خم دشوار زندگي خوشحال شوند نه اينکه به غيبگوئي روي آورند و پيشگوئي کنند که ارزان شدن ارز و سکه ممکن است ترفند رقباي ما باشد براي اينکه مردم را به سمت و سوئي که ما نميخواهيم ببرند. عجيبتر اينست که اين افراد، مجلس کنوني را معيار قرار ميدهند و ميگويند «مسلماً نظام سلطه راضي نيست ما در انتخابات 1400 دولتي از جنس مجلس داشته باشيم». مجلسي که در اولين ششماه عمر خود آنهمه بيراهه رفته که حتي دو بار مورد عتاب آشکار رهبري قرار گرفته که چرا مرتکب خلاف شرع ميشود، چگونه ميتواند معيار باشد و استکبار چرا بايد از چنين مجلسي بترسد؟ اساساً عملکرد منفي همين مجلس است که شما را نگران انتخابات 1400 کرده است. شما از شکست ترامپ در انتخابات رياست جمهوري آمريکا زخم خوردهايد و چون نميتوانيد آشکارا به اين واقعيت اعتراف کنيد، مشکل خودتان را به گردن کاهش قيمت ارز و سکه مياندازيد. نفستان از جاي گرم درميآيد و از زخمهاي کاري اقتصادي که بر تن مردم نشسته غافليد. شما حضرات چرا سخن گفتن از عدالت را فراموش کردهايد؟ چرا به همجناحيهايتان نميگوئيد دست از بداخلاقيهاي سياسي و بيعدالتيهاي اقتصادي برداريد تا مردم به پاي صندوقهاي رأي بيايند و به کانديداي مورد نظر شما رأي بدهند؟ آيا صدها هزار شهيد و جانباز که اين مردم براي حفاظت از انقلاب و نظام و کشور دادهاند، کافي نيست که شما را از اين بدمستيهاي قدرتطلبانه دور کند و به شما آموزش بدهد عدالتخواهي را بر قدرتطلبي به قيمت زير پا گذاشتن منافع مردم ترجيح دهيد؟
پیکره ای از هادی ضیاالدینی
مادر
تاریخ انتشار : ۱۵:۴۴ ۰۹-۱۰-۱۳۹۷
تبریز امروز:
نظرات کاربران
@
ارسال نظر
اشتراک در خبرنامه
برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید
شبکه های اجتماعی
ارتباط با ما
اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.
041 3332 68 55 : تلفن
+98 99 00 888 422 : تلگرام
+98 914 315 5028 : تلگرام
info@tabriz-emrooz.ir : ایمیل
فرم تماس
ارسال
کلیه حقوق محفوظ می باشد .