روش های مختلف پخت تخم مرغ!

تخم مرغ و سالمونلا + ویدئوپخت تخم مرغ!

تاریخ انتشار : ۱۲:۲۱ ۳۰-۰۱-۱۳۹۷

اداره غذا و داروی ایالات متحده FDA هفته گذشته اعلام کرد حدود 207 میلیون تخم مرغ به دلیل ترس از شیوع سالمونلا از بازار فراخوان و جمع اوری شده است. این بزرگترین جمع اوری تخم مرغ در ایالات متحده از سال 2010 است، اما آلودگی سالمونلوژ خطری است که باید همیشه در مورد تخم مرغ مورد توجه باشد .

تبریز امروز:

 اداره غذا و داروی ایالات متحده FDA  هفته گذشته اعلام کرد حدود 207 میلیون تخم مرغ به دلیل ترس از شیوع سالمونلا از بازار فراخوان و جمع اوری  شده است. این بزرگترین جمع اوری  تخم مرغ در ایالات متحده از سال 2010 است، اما آلودگی سالمونلوژ خطری است که باید همیشه در مورد تخم مرغ  مورد توجه باشد .

سالمونلا یک باکتری است که می تواند در داخل تخم مرغ آسیب دیده باشد، بنابراین اگر تخم مرغ خام یا نوشیدنی مصرف می گردد، خطر مسمومیت غذایی برای فرد ایجاد می شود.. ،  از پوسته  تخم مرغ  نیز باید مواظبت باید کرد زیرا پوست  تخم  مرغ ها  نیز می توانند در خارج از تخم مرغ تحت  تاثیر سالمونلا قرار گیرند.

 

باید در صورت امکان از تخم مرغ پاستوریزه و محصولات تخم مرغی استفاده شود. تخم مرغ باید همیشه در یخچال باشد  و تخم مرغ کثیف و ترک خورده غیر قابل مصرف تعیین شده اند. زرده و سفیده تخم مرغ در آب یا روغن  باید در حد صحیح پخته شوند. دمای پخت تخم مرغ باید در ظرف به درجه حرارت 70 درجه سانتیگراد یا بیشتر برسد.

 هرگز تخم مرغ یا غذاهای دارای  تخم مرغ را بیش از دو ساعت در دمای اتاق نگهداری نکنید.

دست ها و هر وسیله ی آشپزی که با تخم مرغ های خام - از جمله میز و صندلی های برش – در تماس باشند باید با صابون و آب  شستشو داده شوند.

 

@