24 بهمن 1396
مرغابی پکن یا اردک پکن نوعی خوراک مشهور چینی است که با گوشت مرغابی طبخ میشود و دیرینه آن شهر پکن است. تاریخچه این غذای لذیذ به زمانهای پادشاهی باز میگردد و شهرت اصلی آن به دلیل بافت نرم و لطیف گوشت آن است.
تبریز امروز:
مرغابی پکن یا اردک پکن نوعی خوراک مشهور چینی است که با گوشت مرغابی طبخ میشود و دیرینه آن شهر پکن است. تاریخچه این غذای لذیذ به زمانهای پادشاهی باز میگردد و شهرت اصلی آن به دلیل بافت نرم و لطیف گوشت آن است.
درست کردن این غذا که در فهرست غذاهای سلطنتی قرار داشته است، فرآیند پیچیدهای دارد و طریقه خوردن این غذا به این صورت است که ابتدا سس لوبیای شیرین روی پنکیک ریخته میشود و بعد از آن تکههایی از گوشت اردک بین لایههای پنکیک قرار داده میشود.
اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.