24 بهمن 1396

امانت داری بد ثروت مردم!+ ویدئو

تخریب و مستهلک سازی خانه های سازمانی ائل گلی تبریز!

فروش این ثروت برای خصوصی کردن یک کارخانه بی معنی است . اکنون کارخانه مالک این برج ها اگر نمی تواند برای انگیزش به عنوان خانه سازمانی آنان را در اختیار کارکنانش قرار دهد حداقل می تواند با ورود به بازار اجاره، نیروی لازم برای جهش و بازگشت به گذشته پرافتخار خود را آغاز نماید!ساختمانهای بتنی و مستحکم این مجموعه دارای امکان بقا برای سال های بسیاری را در آینده دارا هستند ! اما سرنوشت این منطقه بسیار وسیع و بناهای متعدد در گرانقیمت ترین منطقه شهر را به خصوصی سازی کارخانجات صنعتی گره زده اند !

تبریز امروز:

 

 چند صد آپارتمان و خانه ویلایی در جاده ائل گلی تبریز بیش از ده سال است که خالی مانده اند!

شیشه های خانه ها را شکسته اند و بعضا پنجره ها را دراورده اند!

گویی این خانه های بسیار مستحکم که گرانقیمت ترین موتورخانه ها و تاسیسات و اسانسورها را دارا می باشند ، فاقد امانت دار هستند!  قرار بر این بود که صنایع سنگین کارشناسان خود را  در این منطقه سکنی دهند تا انگیزشی برای کار بهتر آنان باشد. اما مدل های کار و مدیریت بسیار تفاوت کرده اند. 

دراین محوطه گرانقیمت بسیار زیبا و سبز با درختان منحصر بفرد برگ سوزنی که علم شهرسازی و معماری و ساختمان و تاسیسات با هماهنگی کامل ، محوطه ای آرام  را برای زندگی در آن خلق نموده ؛ زمانی  چندین مغازه و مهد کودک ، تصفیه خانه فاضلاب و موتورخانه برق اضطراری و باشگاه و رستوران وجود داشت و زندگی و حیات در آن جاری می گردید!

ساختمانهای بتنی و مستحکم این مجموعه دارای امکان بقا برای سال های بسیاری را در آینده دارا هستند ! اما سرنوشت این منطقه بسیار وسیع و بناهای متعدد در گرانقیمت ترین منطقه شهر را به خصوصی سازی کارخانجات صنعتی گره زده اند !

اگر قرار بر خالی نگه داشتن باشد و اگر قراری بر استفاده کارکنان شرکت ها در این ساختمان ها بوجود نیاید و درآمد اجاره ی هرکدام از این خانه ها را حداقل یک میلیون تومان در ماه فرض کنیم ، که بسیار بیش از آن است هر ماه حداقل چهارصد میلیون تومان و در ده سال چند میلیارد تومان از ثروت جامعه از بین رفته و کمتر کسی پاسخ گوی آن می گردد. تلاش برای زشت و ارزان نشان دادن این ثروت ملی در مقابل دیدگان مردمان ادامه دارد.

در حالی که کارخانجات در فشارهای مالی به سر می برند؛ خالی نگه داشتن این همه ساختمان و به استهلاک کشانیدن آنان آیا کفران نعمت محسوب نمی گردد؟ فرامین مقام معظم رهبری در الگوی موفق مصرف ؛  بحث های اقتصاد مقاومتی و تولید ملی و به طور صریح امانت دار بودن مدیران در مقابل ثروت ملی ، امکان و اجازه این اهمال کاری با ثروت مردم که آنان امانت دارش هستند را نمی دهد.

مدیران کارخانجات صنعتی باید چرایی رها نمودن این ثروت بزرگ را برای مخاطبان خود در میان مردم توضیح دهند که ایا فقط اجاره ماهانه این خانه ها و محوطه گرانقیمت آن نمی توانست؛ گره گشای حداقل پرداخت حقوق کارکنان شرکت را کفاف نماید؟

تصور بدبینانه از این عملکرد، نابودسازی ظاهری محل و ایجاد امکان برای فروش های عجیب محوطه بزرگ و زیبای متعلق به صنایع تبریز است.

سازمان های خاص که شرکت های ملی را به ناتوان ترین افراد سپرده اند و در تلاش برای خصوصی سازی مطلق پایه های صنعتی شدن کشور هستند ! برخلاف قواعد خصوصی سازی و بدون احیای کارخانه ها در شرایطی متروکه آنان را بفروش می رسانند! این خلاف رویه و قواعد و باورهای متداول جامعه و اقتصاد است که تلاش بر فروش به بالاترین قیمت را می نمایند. باید کالای مورد معامله تمیزکاری ، روانکاری و راه اندازی شود تا مشتری با ادامه راهبری آن از درامد منتفع و بقای کارخانه و اشتغال در آن تضمین گردد.

انتصاب ضعیف ترین مدیران روند انهدام و تعطیلی کارخانه را آغاز می کند و سپس کارخانه بی سر و صدا به افرادی عجیب و غیرمتخصص واگذار می شود . طوری که کارخانه ای قدیمی با زخم به میراث صنعتی جامعه در تبریز در حال تبدیل شدن به فروشگاه چندین طبقه است و شرکت های بسیار دیگر به جای تولید و علیرغم داشتن تکنولوژی و دانش به واردکننده از چین تبدیل شده اند. هدف بسیار بزرگ  تولید ملی در بازی های غلط رنگ می بازد.

در این بحبوحه بی پولی کمتر دولت مردی از راه اندازی مدیرانه کارخانجات سخن می گوید گویی که این کارخانجات هرگز رونق نداشته اند و به این علت نگاه به جیب مردم انداخته می شود.

***

زمین ها و برج های جاده ائل گلی بخشی از ثروت ملی هستند و در بحث خصوصی سازی های نادرست نمی توانند جزوی از صنعت برای خصوصی شدن قلمداد گردند، این برج ها که هنوز سالم و مولد هستند و با ارزش که خصوصی سازی و از کف دادن انها باید با نظارت دقیق انجام گیرد.

فروش این ثروت برای خصوصی کردن یک کارخانه بی معنی است . اکنون کارخانه مالک این برج ها اگر نمی تواند برای انگیزش به عنوان خانه سازمانی آنان را در اختیار کارکنانش قرار دهد حداقل می تواند با ورود به بازار اجاره، نیروی لازم برای جهش و بازگشت به گذشته پرافتخار خود را آغاز نماید !

ودیگر مجبور نباشد تا به قیمت زمین ، یک کارخانه و متعلقاتش را قربانی نماید!

 

 

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت